- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sks???
Starość, kur..a starość
Hoborr a będziesz rodzić z Mężem? Ma możliwość bycia przy CC?
Młody wstał. Później nadrobię.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuś zdrówka życzę Igorowi:)
Różyczko jakaś Ty ekonomiczna, pić nie musisz a pijana jesteś Buziaki dla Oliwi:)
Nati tak swędziało mnie:) Noga jak coś
AniaW a mój nawet trochę zazdrosny nie jest:( Ale na dyskotekę z dziewczynami puścić nie chce...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podobno ekstra. Będę robić w środę.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Słyszałyście o pączkach z ziemniakami?
Podobno ekstra. Będę robić w środę.
ja nie słyszalam ale zyje jeszcze smakiem "Twojej" pizzy
tort szwardzwaldzki wyszedl mi super-pisząc nieskromnie ale nasączalam wisniowką wiec moze to samopoczucie to jednak nie tylko od spanka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze to jas teraz też mam ochote na ten ca ły tort szwardzwaldzki:) Takiego mam smaka na wiśniówkę że nie wiem co z tego mojego dzidzi wyrośnie! Jak nigdy nie piję alkoholu to w tej ciąży ciągle mam smaka...
Masuska no przy operacji nie ma takeij możliwaości. Przynajmniej z adą nie było. Ale mam znajomą któa jest instrumentaliuszką i będzie ze mną i zanim mnie będą orzewozić to wyniesie dzidzię i pokaże tomkowi i mamie:) Tak było ostattnoi:) A potem jak będę jechac łóżkiem to ich zobaczę No ipotem dopiero jak wstanę o własnych siłeach i dojde do sali odwiedzin , bo do sali gdzie będe leżeć nie wolno wchodzić rodzinom!
Nati moja teściówka kupiłą keidyś naklejek na ściany w sklepie za 3 zł i poobklejałam jej kuchnie! I powiem ci że nawet nawewt to wygląda:)
Ale upiekłam dobre rogaliki:) I zrobiłam ciasto i sałatkę. Tomka sis ma być koło 1 w nocy:)
Ze złych nowin to: dziadka zawieźli d\o szpitala - bo serce wysiada. A guz się powiększył. Woda się nie zebrała w płucu i to ponoć jeszcze gorzej....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuś super że Igorek daje radę
MAsuska nie słyszałam ale chęytnie spróbuję! Znasz adres? Bo któaś musiała znać aaaaa ANIA!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Tak mi się nie chciało sprzątać, że Tomi widząc moje nastawienie kazał mi z dziećmi iść na spacer, żeby sam wziąć się za porządki Ubrałam się w 2sek żeby się jeszcze nie rozmyślił
Dzieciaki wreszcie wyszli na zewnątrz Ubraliśmy kalosze i szaleliśmy po kałużach I nawet cieplutko było
Nati Amotax i Duomox to to samo, może Tobie pomoże albo mąż Cię wygrzeje i będziesz zdrowa
Masuska pączki z ziemniakami? Brzmi ciekawie Ja zamierzam faworki robić
Rose się upiła, no ładnie Muszę pomyśleć gdzie kupić łyżkę spirytusu do faworków bo jak kupię cały to bedę taka wyspana jak TY
Hoborku to nas rozgryzłaś Kurcze współczuję pogorszenia u dziadka
Miałam robić dziś ciacho marchewkowe ale z uwagi na moje totalne lenistwo akcja pieczenia odłożona na jutro
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
jak milo slyszec co u Was Wy to fajooowee jestescie
Słyszałyście o pączkach z ziemniakami?
dziołchy, mam apel, MASUSKA NA MasterChefa!!!!
Naprawde Masuska za kazdym razem jak zapodajesz jakis pomysl albo piszesz co pichcisz, podziwiam Twoj zapal, checi i kreatywnosc. Ty to zdolniacha jestes. I pisz oczywiscie jak najczesciej, oby mi sie udzielalo bo ostatnio to taka kreatywna w kuchni jestem ze ojoj zeby sie moj M w koncu nie zbuntowal
Hoborrku – Twoj domek PRZEPIEKNY!! O ludzie, ale zazdroszcze kominek cudny i lazienka sliczna, wszystko w moim guscie.
na kiedy przeprowadzka zaplanowana?
jak fajnie ze juz niebawem w 4 bedziecie w swoim gniazdku
No więc wziełam sie za prsowanie:0 37 sztuk body z krótkim rękawem , 28 pajacyków i 4 body z długim rekawem uprasowane:)
wow, ale zbior ale to bardzo wygodnie, lepiej tak sobie wszystko zorganizowac zeby wiecej czasu moc poswiecac dzieciakom niz prac po kilka razy dziennie
A Hoborrku - juz pytalam wczesniej ale nie odpowiedzialas, co z tym imieniem??????
Natimp – jak Twoje zdrowko i dzieciaczkow? jak sie czujesz? a moze lepiej idz do laryngologa jakiegos prywatnego? bo z tymi infekcjami to taka niebezpieczna sprawa, tym bardziej ze promieniuje ci az do ucha, o ile dobrze przeczytalam.
Rózyczko – jak malutka i nocki? troszke lepiej czy tak samo?
Aniu, do 11.30 leniuchowals??? łooooooooo matkoooo :)ja chyba do 11.30 nie spalam nigdy, no chyba ze po jakims weselu albo sylwestrze
super ze juz chlopaki maja sie lepiej, i zazdroszcze ze Twoj Duzy chlopak zazdrosny o Ciebie, kocha ciagle tak samo
Oposku - widzialam na fb fotki Filipka umorsanego w farbie, aleeeee mnie to zdjecie rozbroilo musze Arkowi taka rozrywke zafundowac
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Juz maly tak sie meczyl ze pojechalismy do lekarza takiego fajnego (glupia jestem ze wczesniej nie zdecydowalam zeby pojechac, ale wiecie jak to jest, odparzenie czlowiek mysli ze sam sobie poradzi,tym bardziej ze czasami juz ladniej wygladalo) no i wyobrazcie sobie lekarz powiedzial, ze to juz atopowe zapalanie skory juz o charakterze grzybicznym.
to najprawdopodniej dlatego, ze mlody byl chory, i jak lezal w szpitalu mial mase kroplowek, antybiotykow itd i jego organizm wyjalowil sie bardzo i stad to zapalenie
no i wyobrazcie sobie lekarz przypisal dwie masci, wode borowa robiona w aptece i doslownie po dwoch uzyciach widac bylo poprawe, a po 3 dniach wszystko zniknelo!
co wiecej to samochodzik nasz biedny sie robi, bedzie nas to sporo kosztowalo - okolo 2 - 3 tys ale mam nadzieje ze w koncu niebawem go odzyskamy
caluje was i sciskam
aaa no pierwsza
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O Przyszła_mama przyszła pozdrówka
Aniu spirytus mozesz zastapic octem, nie bedzie go czuć a chodzi o to,ze alkohol zapobiega "piciu" tluszczu przez faworki
hahahhah alkohol zapobiega piciu
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszła mamo.. mielismy to samo.. Janko przy antybiotyku..miał takie odparzenie ze az rany miał.. dopiero maść robiona pomogła.. dwa smarowaia i o niebo lepiej... ale w tym miejscu co miał ranę ma taką inną skórę na pupie nie wiem czy to blizna czy co
jak rose nocka
ja gardło nadal do bani:(
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dr Alban aj lowju
normalnie hity z satelity
oj sie działo sie dzialo
ale niektóre koleżanki to sie urodzily w latach 90-tych czy nie?
kurde wpierniczam tego szwardzwaldzkiego torta na sniadanie drugie własnie, no bajka
nocka jak nocka szkoda gadac...
ale Młoda do tatinka a potem do klubiku z nim jedzie wiec odeśpie popołudniu