- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Niech se mąż mój biedny marudzi, jędzę ma za żonę, musi gdzieś jeździć ciągle to chociaż sobie pomarudzi Ja mam jedno dziecię, ale też tak mam Jak skończył miesiąc i stał się niemowlakiem z noworodka to mi się wydawało, że jest już taki duży A tu masz- człowiek się nawet nie obejrzał, a tu półtora roku syn ma, biega, gada i zaraz się na pewno ożeni
Ania a jak się mierzy zwierzakom temperaturę? Gumki Litka ciągle ulegają jakimś wypadkom- a to łapa odpadnie, a to nastąpi dekapitacja... Teraz już wiem przez kogo wiecznie muszę przyszywać pluszowe części ciała Mojego kompa Filip ostatnio rozwalił i ledwie żyje... Ale wybór pomiędzy mężem i forum byłby prosty
Hoborku no chyba ja też wolę nie wiedzieć, co Filip będzie pchał do uszu za naście lat Z pewnością coś, co zagłuszy zrzędzenie mamusi
Hoborku, Basba mały ma zapalenie oskrzeli, ale marnie oddycha i się boją, że za mało tlenu dostaje... Biedny ten dzieciak, ciągle coś. Miesiąc temu wyszedł ze szpitala po zapaleniu płuc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A z tym tunelem to powiedz Olif, że jak już sobie odpowiednio wyprofiluje go to będzie mogła chomika wytresować i będzie skakał jej przez ucho jak przez obręcz
A tak serio to wydziedziczyłabym
Oposek u mnie termometr tylko zwykły elektroniczny sie sprawdza zakupiony w hurtowni weterynaryjnej
A co z Małym?
Ej a może urządzimy jakiś turniej forumowy w siatkę i pokażemy tej Nati jak się gra?
Aga fajniutkie imiona, szczególnie Oliwier
Masuska książka przeczytana? U mnie obecnie na tapecie "Precz z brunetami" i dziś o mało nie przegapiłam przystanku przez nią A jak tam dzieciaki i jak Twój kręgosłup?
Hoborku ja tez warkoczyki chętnie upletłabym mojemu Szymiemu bo ma takie fajne kudełki A co do rad to wiesz, zawsze do usług
Ufolka a co tam u Was? Widzę, że przepis Masuski żyje już własnym życiem
Nati niezły ten Twój M ze skarpetami No wiesz jak mogłaś mu nie kupić tylko biedny z paluchami na wierzchu chodzić musi
Co do bobasów tez tak mam.... Czas leci
Basba silna kobitka jesteś Na kręgosłup trzeba uważać a z tymi przeciwbólowymi to nie przelewka Popatrz na Nati u niej to nawet morfina nie skutkuje
Przyszła_mama oj tak Areczek kruszynka był a teraz kawał chłopa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A i musze napisać że RÓŻYCZKA bardzo jest wyrozumiała dla swej córki:)
A i zbieram się już do mycia.. w końcu zaraz do gina lecę
A i ciśnienei mam duże! Mam nadzieję ze skończy się na tabletkach a nie na szpitalu
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
1)Przyszła do mnie babka z kotem, który gorszy ma apetyt. On na diecie wątrobowej, więc zaproponowałam badanie krwi.
Po badaniu prosiłam, żebysmy poczekali na wynik i wtedy wdrożymy ewentualne leczenie, bo w badaniu klinicznym żadnych nieprawidłowości nie stwierdziłam.
A babka do mnie z tekstem: To nawet żadnego antybiotyku jie dostanie???
Dzwonię do niej z wynikami i mówię, że wszystkie parametry w normie a ona : O cholera Ja: Myślałam, że się Pani ucieszy, że nawet wątrobowe wyniki wróciły do normy sprzed pół roku?
Generalnie wieczorem kot zaczął normalnie jeść i normalnie się zachowywać, więc stara metoda upuszczania krwi wyleczyła kota
2) Przyszła babka z psem na kroplówkę i ona ciągle zamiast venflon mówiła teflon
Ale jak spytała kiedy ten wentyl mu z żyły wyciągniemy to już myślałam, że posikam się ze śmiechu
3) Inne to takie śmieszące tylko weterynarza, więc zanudzać Was nie będę
Jakieś różne komizmy sytuacyjne mnie dopadają na dyżurze i nie zawsze udaje mi się zachować powagę Ja to zawsze byłam dziwna
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co z Małym to pytałaś o Filipa, czy mój komputer? Syn wczoraj spał i spał, pokładał się dzień cały i jeść nie chciał, więc myślałam, że może to początek jakiejś infekcji, ale dziś już okey, więc chyba leniuch jest po matce tylko A komputer nie ma prawie klawiszy i zleciał ze stołu
Dobre z tą babką od wenflonu Ciekawe czy ma w domu patelnię teflonową i jak wygląda
Hoborku trzymam kciuki za wizytę u lekarza
A Różyczka to w ogóle złota kobieta przecież jest, nie tylko dla swoich Córek, tylko się ukrywa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rose A z tym tunelem to powiedz Olif, że jak już sobie odpowiednio wyprofiluje go to będzie mogła chomika wytresować i będzie skakał jej przez ucho jak przez obręcz
dobre
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
która kupi.... Oposek odpada cała kasa poszła na termometr..ale Ty Rose... moze jak juz oli wytresuje te chomiki to uda się coś na tym zarobić i kupisz koleżance cooooooooooooooooooooooo
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Sama nie wiem co mam zrobić. Ja mam x-landera xq. Jestem z niego zadowolona. Chociaż pewne rzeczy bym w nim zmieniła. Miałam dwóch kupców i narazie się wacham??? A ty co robisz? I jaki masz wózek??
Oposku czuje się nawet dobrze. Nie wymiotuje tak jak to z Kubim było. No czasem się zdaży ale to jak mam ciśnienie niskie. Dzisiaj jakaś taka chodze troche przymulona. Ale nie wyspałam się. Bo młody z nami spał i tak wierzgał i kopał, że musiałam spać odwrócona do niego plecami, żeby w brzuszek mnie nie kopnął.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powiem wam, że uwielbiam jak dziewczyny w ciąży podkreślają i uwydatniąją swój okrąglutki brzuszek. Oczywiście w dobrym tonie.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
www.zalando.pl/mint-berry-sukienka-koszu...1_004_shop.&opc=2211
która kupi.... Oposek odpada cała kasa poszła na termometr..ale Ty Rose... moze jak juz oli wytresuje te chomiki to uda się coś na tym zarobić i kupisz koleżance cooooooooooooooooooooooo
a po co? żebys mogła udawac grzeczna dziewczynke tak?
dobra, jak zostane modelka Hebe to Ci kupie-znaj me dobre serce
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.funkydiva.pl/2011/04/18/dostawka-do-wozka/
Nati fajna kieca! Ale widziałaś, że XS wyprzedane? Taka w stylu pensjonarki akurat w opozycji do Twojego diabelskiego charakteru Pod spodem koniecznie czerwona odważna bielizna Kabaretki? Obcasy? Jezuu za dużo tego Greya chyba, Masuska to przez Ciebie!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Anka z tym chomikiem to leje po nogach
Hoborrku ja jestem na NIE z tym tunelem ale im bardziej ja jestem na NIE tym bardziej ona chce wiec cięzka sprawa
Oposku ale mi tu teraz komlementa zapodałas
Kobietki moja kariera modelki Hebe chyba nie dojdzie do skutku niestety nie zobaczyli we mnie "tego czegos" eee jakies buraki tam pewnie siedza w tym jury całym i nie wiedza jak to prawdziwa kobieta wygląda
a to troche ciałka tam i ówdzie byc musi, jaka zmarszczeczka itd.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Choć co prawda to prawda- facet nie pies na kości nie poleci Choć i nie sikorka, żeby za słoninką latać