BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #142009 przez Lucy
Ja mam dokładnie taki wózio www.familylobby.com/create-glitter-text-graphics.asp ,ogólnie jak na razie jestem zadowolona tylko to przednie kolo nie wiem czy tak ma być czy co

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #142016 przez masuska
staram się nadrabiać to co piszecie, ale tylko na komórce, bo leże z Mężem i oglądamy tv. A ja bez was żyć nie potrafię więc zerkam co chwilę:)
Nie pamiętam co która pisała, ale wózek świetny i podobny do x-landera:) którego ja mam i jestem zadowolona, chociaż nie sprawdzany prze synka, ale sama jeździłam po domu i trochę na podwórku:)
Lucy też kupiłam używany ale model XA, obraca się w miejscu:) koła pompowane:) ale ostatnio się wkurzylam. Szukałam takiego oryginalnego który by się nie powtórzył w moim mieście, a tu wczoraj idzie jakąś laską z takim samym:( też musiała kupić używany, bo to stary model.
Szczerze uważam że gondola powinna starczyć do wiosny, a w lato chce wozić w foteliku jak będzie gorąco.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142018 przez Lucy
masuska ja jak chce skręcić to musze to przednie koło podnieść,bezsensu...

Lucy potraktuj teścia z procy orzeszkami np. - nie zabiją ale skutek bedzie :blink:tylko jeszcze nie wiem jaki hehe

heh dooobre :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #142031 przez dorotas29
Wiecie co, zmęczyłam się, umyłam tylko dwie szafki, wszystkie talerze i zajęło mi to godzinę :cheer: , a gdzie sprzątanie reszty bajzlu?!

Pępek też mam bardzo wrażliwy,wystający ...

idę spać, padam na twarz...
do jutra!!!
Kolorowych snów!!!

13 lata 6 miesiąc temu #142059 przez Rika
Jesteście po prostu nie możliwe!!! Teraz wiem co znaczy prawdziwe nadrabianie Was!!!

Różyczka ja nie widzę nowego avatara :(

Martela89 ja rodziłam w czerwcu i małą też w gondoli woziłam do marca. Dlatego, że spała na spacerach zawsze, jak tylko ją ubierałam to już zasypiała :)

Aska27 w Twoim stanie wszystko jest możliwe :lol:

Różyczka jak gondola jest dobra i dziecko się mieści i np śpi na spacerach to nie ma sensu zmieniać na spacerówkę. Moja mała jak przestała się mieścić to nie wsadzałam jej do gondoli tylko ją wyjęłam i miała rozłożoną spacerówkę. Czasem spała czasem nie ale bez gondoli zawsze mogłam podnieść oparcie to pozycji siedzącej.
My dałyśmy rade długo jeździć w gondoli :) Jak piszę mała spała na spacerach :) później zaczęła wstawać i zmieniłam :)

Aniaw ja miałam tak wcześniej jak mi pępek zaczął wychodzić. Ani dotknąć i nawet bluzka mnie drażniła :(
Teraz aż tak nie jest ale też jak mocniej dotknę to boli :(

Lucy ja mam wózek firmy Kunert, moze nie taki drogi i fajowy jak x-lander ale nam odpowiada. Ma koła pompowane i zimą przejeżdżałyśmy nim każdą zaspę i błotko! :)

Aska27 to najgorsza decyzja w Twoim życiu "mieszkać z teściami" :dry: wiem coś o tym i też nie mam wyjścia :( niestety takie życie cholera :( :angry:

Aniaw faceci chyba nie myślą ani o nas ani o dzieciach i chyba nigdy nie zrozumieją że takie zmiany miejsc dla dzieci są ciężkim przeżyciem :(

13 lata 6 miesiąc temu #142063 przez aniaw
Która z dziewczyn mówiła, że jej mąż jest informatykiem? To nie Ty masuska?
Może ktoś doradziłby tym specom od naszego forum co maja zrobić, żeby ta strona szybciej wchodziła i ten error nie wyskakiwał, bo ja już mam dość :angry:

Tak się zastanawiam kiedy urodzę i moja kumpela mi doradziła, że jak dotrzymam do weekendu to mam biegać po schodach, żeby urodzić w weekend, kiedy mój Men ma wolne :laugh:

Biegać po schodach... Dobre sobie :laugh: Jak ja ledwo już chodzę po schodach :lol:

Spokojnie jednak poczekam, aż Dominik sam postanowi się z nami spotkać :)

Uciekam do wyrka, bo jak siedzę to jakoś brzuszek bardziej boli...

Dobranocki :)

13 lata 6 miesiąc temu #142066 przez masuska
Lucy może tak na być. Nie wiem jak to w trójkołowcach. Przejdz się może do sklepu i zobacz.

Dorotas, odpuśc sobie. Jutro i tak będzie znów bajzel. Ja bym wsio do zmywarki wsadziła i poszła spać. Żeby nie wyszło że bałagan lubię, wrrr. Raczej pedantka ze mnie, ale bym nie wyrobila co i rusz to samo do roboty:(

Padam na ryjek. Już przysypiałam na filmie.

Do jutra dziewoje moje:)
Rika pisz w nocy. Co byśmy na bierzaco były i reszta też jak coś się zacznie to pamiętać o nas, kochanych i kochających Czarownicach w Lipcu Rodzących. Ten zlot to nie głupia sprawa. Jak maluchy podrosną to trza walizki pakować i gdzieś zjechać:)

13 lata 6 miesiąc temu #142081 przez piernikarczyk07
Ja też oszaleję z tym ERROREM :X :angry:

Dziewczyny mój misiek złożył mi wózeczek :lol: gondole znaczy się ale zniósł mi ją na dół do babci i zabronił się nią bawic :silly:
Jutro jak pójdzie do pracy to zejdę na dół i pstrykę kilka zdjęć pierwszej fury małego i pokaże Wam :P
Na żywo wygląda 1000% razy lepiej, super się prowadzi a mój mężulek jak dumnie nim jeździł :P :kiss:

Teraz to już chcę rodzić pierwsza hehe bo chcę wyjść już na spacerek z malutkim :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #142110 przez Rika
Aniaw nie ma co się spieszyć z porodem. Ja wiem oczywiście ze każda z nas nie może się doczekać ale maluszek sam zdecyduje kiedy wyjść. Czasem jak czytam na innych forach co dziewczyny robią żeby przyspieszyć poród to aż mnie ciary przechodzą.
Np rok temu poznałam na forum pewną dziewczynę. Ona miała termin tak jak ja. Mi zaczął odchodzić czop a ona miała skurcze. Pojechała do szpitala bo spanikowała w 36 tc. Te skurcze nie były porodowe tylko te przepowiadające. Ciągle byłam z nią w kontakcie telefonicznym. Leżała tydzień w szpitalu, później wyszła. Trafiła tam znowu kiedy po wypiciu oleju rycynowego na KTG mały zaczął tracić tętno... Skończyło się szybką cesarką...

Masuska spokojnie, mała szaleje i nie mam zamiaru jeszcze rodzić :)
Mam plany związane z Zuzy urodzinkami... :) no chyba że Ola chciałaby zawitać na imprezie 1urodzinkowej u siostry :) Ale mam nadzieję ze jednak poczeka...

Piernikarczyk07 to na co czekasz??? Porozmawiaj z maleństwem to może zdecyduje wyjść :) czasem tłumaczenie i rozmowa dużo dają :D

Jakoś padnięta dzisiaj jestem :( i zgaga mnie męczy strasznie. Idę napić się zimnego mleczka i spaaaaać :D

13 lata 6 miesiąc temu #142111 przez Green
Czesc :) Wiem jest pozno ale musialam luknac co i ile naskrobalyscie i bylo tego 6stronic do nadrobienia :ohmy: Ciesze sie wiec ze zmotywowalam sie dzis do tego czytania i niezwlekalam do jutra :silly:

Bylam dzis u poloznej, moje wyniki badan gdzies wcielo :angry: Burdel maja na kolkach ,ale w koncu jakos sie odnalazly tylko niewiedzialy ktore, bo 2-krotnie wysylali moje siurki do badan, no ale wyszlo ze wszytsko jest DOBRZE :laugh:
Kupilam dzis swiezutka ,chrupiaca weke ,oj jakie to pyszne, wciaglam ja na trasie do domu.Musialam dosc dziwnie wygladac zakierownica z bula w buzi bo co niektorzy sie dziwnie patrzyli ale co tam :silly: mialam smaka i opanowac sie niemoglam :P
Co do pepka mi od jakis 2 tyg wystaje ale tylko czesciowo od prawej strony :S
I wiecie co tak sie zastanawialam od kilku dni ,zauwazylam jakby stopy mi troszke spuchly myslalam ze to takie moje widzi-misie i wogole , ale maz mnie dzis utwierdzil w moich obserwacjach i przyznal racje ze stopa przy paluchach jest bardzie pulchna :blush: heh i tak niejest najgorzej.Jak siedzialm w poczekalni u poloznej(trwalo to 1godz i 15min) to byla kobitka w 21tyg a stopy miala jak balerony :ohmy:

Masuska sesyjka suuuper, Luna brzusio jak tra lala zgrabny :)

Ania zgadzam sie w 100% z tym co napisalas !
Która z dziewczyn mówiła, że jej mąż jest informatykiem? To nie Ty masuska?
Może ktoś doradziłby tym specom od naszego forum co maja zrobić, żeby ta strona szybciej wchodziła i ten error nie wyskakiwał, bo ja już mam dość

Kamilka znow nam ucichla ,hm...

Rozyczka z masuska znow zmienila avatarek :)

No i teraz moge isc spokojnie spac i ze rano bedzie strona moze 2 do nadrobienia a nie 10 :silly:
W sumie niewiem czy zasne bo malutka sie dzis kreci ,wierci a tak mi sie to podoba :kiss:
No nic DOBRANOC
Dodam tylko ze dzis jeszcze niezaszczycil mnie swa obecnoscia ERROR :S :ohmy:

13 lata 6 miesiąc temu #142115 przez masuska
cześć:) jaki piękny dzień dziś:) wyspalam się jak ta lala! A tak serio to humor mam super, bo Mąż na dobranoc zafundował mi przytulanko:) wreszcie:) i to sam zainicjował. Hehe, ale tak byliśmy wygłodniali że powiem szczerze trwało to chwilke:P no dobra chwalić się nie ma czym:)

AniaW mój Mąż jest pedagogiem z wykształcenia, a informatykiem jestem ja:) problemu nie naprawie, ale myślę że serwery przeciążone i dlatego wywala Error.

Dziewczyny się rozpisały:) ale aż oko cieszy:)

Rika co do przyspieszania porodu. Żadna głupota by mi do głowy nie przyszła jak jakiś tam olej. Wrr. Przytulanie tylko jak już.

Piernikarczyk, wczoraj szłam na górę żeby pokazać siostrze stanik co kupiłam, a ta do mnie tylko nie biegnij, na co odpowiedziałam że ją biegać już nie dam rady:)
Czekam dziś na zdjęcia:)

Green ja też zaczęłam puchnąc, stopy mnie wkurzają powoli. Dobrze że nie jest teraz gorąco.

No dziewojki, wstajemy. Piękny dzień się zaczął:-)

13 lata 6 miesiąc temu #142117 przez agito11
Hej
Podglądam Was z czerwcówek;-)
U Was tak duża aktywność jest co czytać;-)
Mi termin przypada na 29 czerwca ale coś czuję ze przenoszę.
Tak było z 1 ciążą 5 dni po terminie urodziłam w 3 godziny;-)
Oby 2 poród był tak szybki.
Od 4.30 nie mogę spać więc wchodzę na forum i czytam ;-)
Moja dzidzia jest bardzo aktywna bo w nocy nie daje mi spać. Budzi mnie;-)
Jeśli chodzi o przyspieszenie porodu też o tym myślałam ... jednak u mnie jak już to przytulanie;-) bieganie po schodach odpada, bo niby jak ...ledwo chodzę. Biodro boli :angry:
Uciekam trochę pospać;-)
Miłego dnia życzę;-)
Pozdrawiam

url=http://slub-wesele.pl/] [/url]

13 lata 6 miesiąc temu #142119 przez przyszla_mama
agito11 zapraszamy w takim razie serdecznie do Nas :):)

Poranek moze i fajny, ale tak mi paluchy spuchly ze ajaj, az dzbanek ciezko w rece wziasc...

Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142120 przez przyszla_mama
aaaaa udalo sie !!!:):):)

Różyczko, jestes genialna!!! to dodawanie zdjec wcale nie jest skomplikowane z Twoja instrukcja!! :):) dziekuje, super mi to rozpisalas!! :):)

a wiec oto nasz wózek, TAKO CAPTIVA, i jestem z niego mega mega zadowolona jak na razie :) wygodny, duzy, ma fajne amortyzaotry, skretne kola, super sie prowadzi, spacerowka swietna równiez.

Kolor w rzeczywistosci ma naprawde duzy urok i wyglada slicznie, na necie to taki za zabi ten wozek, ale w realu taki superowy, moj maz to od razu krzyczal, ten i zaden inny :)

jakies zdjecia mi za male wychodza :)\

tu jest link do naszego furexa :)

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=2301&%3CosCsid%3E
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #142123 przez masuska
fajny wózeczek przyszła_mamo:). Strasznie popularne są teraz wózki tako:)

Witaj agito, ja natomiast podczytule czerwcówki:) tak sobie pomyślałam że może malenstwo będzie chciało zrobić wam prezent na rocznicę:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka