- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Fajnie by było... jak to Mężu stwierdził wszyscy byliby w domu ;)Kolejna wizyta dopiero 01.03!!!! Chyba się zaczekam!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ja dziś zaczynam 16 tydzień i z niecierliwością oczekuję pierwszych ruchów dzidzi Wizyta w poniedz. ale chyba bez usg tym razem. Gin coś mówił ostatnio, że zaprasza na dzień kobiet wraz z małżem na rozpoznanie płci. Jejkuuuu to tyle czasu jeszcze, tak zazdroszczę tym mamusiom, które już wiedzą
Miłego dnia dziewczyny
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A dziś u nas PÓŁMETEK, 20 tydzień Mały mnie tak przekopał na zakupach aż się zastanawiam co go tak dziś ruszyło na latanie i to jeszcze w dzień jak byłam w ruchu.
3majcie się cieplutko:) Właśnie, macie wrażenie że wiosna idzie? Ja już bardzo chcę, bo bliżej do lata:)
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja też sobie wkręcam, ze już wiosna idzie ale niestety prognozy pogody nie są optymistyczne, mrozy mają wrócić jeszcze w lutym. Ale dziś jest tak piękne słoneczko, że wybraliśmy sie na spacer po plaży z psami :)Cudnie szumiały delikatne fale, a słońce świecilo tak, ze mam wrazenie, ze opaliłam sobie twarz hehe
Dziś mam wyjątkowo dobry nastrój Mąż robi obiadek i się cieszy, że dziś jeszcze niczym nie rzucałam hehe
Czy Wy też macie takie zmienne nastroje? Bo ja czasem złoszczę sie o takie bzdury, że az mi potem glupio
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam w poniedziałek, zycząc milegio tygodnia.
rózyczka, krew z nosa to norma, a z nastrojami to u mnie bez zmian, bo nawet jak w ciazy nie jestem to od czasu do c zasu o bzdure musze męza do pionu postawić, za to zauwazyłam ze jestem jakaś rozczulona na punkcie mojego 3 letniego syna, ciagle bym go chciała tulic i całowac-a jemu przeciez juz sie az tak nie chce-
Oposek ja mojego Maksiora od czasu gdy stabilnie siedział kąpie w brodziku, zadowolony nad zycie, taki brodzik za dzieciaczka to dla niego jak ocean
basba, kamilka gratuluję ze z dzieciaczkami wszytsko ok
Ja mam dzis wizyte po pracy , jestem ciekawa czy wszytsko ok, najwazniejsze by serduszko biło, dzidzia sie ruszała i ok ogólnie pomiary wyszły , wtedy sie uspokoję.
Musze powiedziec lekarzowi ze mam niskie ciśnienei bo w wekend mi sie az 2 razy zakreciło w głowie i miałam ciśnieni 95/60 czyli ledwo co..
no nic wracam do pracy - trzymajcie kciuki za wizytę..
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
fajnie WAM już wiecie co będzie
ja mam wizytę 18 lutego, ale ostatnio zaczynam się źle czuć, dwa dni temu cały dzień mnie bolal brzuch, później dwa dni dobrze było, a dziś też boli, chciałam posprzątać w domu, nie że wiosenne porządki tak trochę poukładałma ubrania pranie zabrałam z balkonu i w szafce w kuchni sprzatalm i zmylam z 5 kubków i tak mnie brzuch rozbolal ale to taki dziwny ból ostry i musialam aż usiąść bo aż mnie na wymioty brało , i zaraz przeszlo i znowu zmylam 5 rzeczy i dalej ten ból, teraz już leże ale brzuch i tak boli. POmyślałam że moze z głodu bo o 9 jadłam ale zjadłam teraz i to nie temu...
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Nie martw się, na pewno nic złego się nie dzieję tylko nie denerwuj się i odpoczywaj
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj idę do lekarza.. dokładnie za 1,5h Ciekawa jestem czy dowiem się dziś czy to synuś czy córeczka Bardzo się stresuję tą wizytą, znowu ważenie oszczędziałam się wiec moze nie będzie wyzywał w sumie od początku ciąży przybyło 4 kg , nie powinno być tragedii!
Pozdrawiam, miłego popołudnia!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oczywiście jesli często bedzie cie bolało to zadzwoń do gina , ale teraz głownie odpoczywaj
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
trzymam kciuki.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basbaw 25 tyg. ciązy??!! Szok! napisz prosze jak sie potoczyły losy mamy i dzidzi.
Dziewczyny byam wczoraj u ginka i na szczęście po tej mojej stłuczce samochodowej wszystko okay W dodatku w niedzielę upadłam na lodzie, ale dzidzia ok, łożysko ok więc miałąm szczęście Ginek myślę widział już co nosze pod sercem ale nie zdradził. Zaprosił z rodzinka 4 marca na rozpoznanie płci. DOPIERO!
Wiecie co...jeszcze nigdy nie dokuczało mi tyle dolegliwosci naraz co teraz gdy jestem w ciązy. Mdłosci jeszcze czasem powracają, niekiedy wymioty, bóle głowy, zaparcia, krwawienia z nosa, zadyszka, ciągłe uczucie zatkania nosa, spuchniete palce u rąk a to dopiero początek (aż sie boję myslec co będzie jak przyjdą upały!) itd. Ale wszystko to stało sie nieważne gdy wczoraj wieczorem poczułam jak dzidzia puka
Aska napisz czy synuś czy córcia?