BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #371742 przez bidol
Olga- wiem rozrabiaka z niej :laugh:

Majóweczka - zrobią do poniedziałku?? :kiss: :kiss:

Anna - czyli Twój Mateuszek też nie jest ułożony do porodu??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #371744 przez Kamyczka
Bidol,Kamilka to po mamusi taki harcownik chyba :)
Kejtlin,mmmm gofra to bym zjadła i pewnie pod koniec ciąży sobie pozwolę,bo cukier mi nie skacze a jadłam nawet sernik :blink:
Dziewuszki dziś podobno jest Dzień bez stanika,uwolnijcie więc cycochy wasze :blink: (moje są wolne,ale ja w domciu leżę :lol: )

12 lata 7 miesiąc temu #371751 przez Anna77
Bidol jest ułożony. Główka na dole, twarzyczką do mojego kręgosłupa, po łuku do góry kręgosłup zakończony pupcią, którą mi często pokazuje i w drugą stronę nóżki - można sobie chyba wyobrazić jak taki ślimaczek. Widziałam to dokładnie na usg

12 lata 7 miesiąc temu #371752 przez Majowka
bidol napisał:

Olga- wiem rozrabiaka z niej :laugh:

Majóweczka - zrobią do poniedziałku?? :kiss: :kiss:

Anna - czyli Twój Mateuszek też nie jest ułożony do porodu??

Tego nie wiem jeszcze :(
Wlasnie rozbijaja sciane w miejscu przecieku (od 2dni juz nie kapie :angry: ) i wtedy dopiero beda wiedziec czy kuc wszystko i wymienic cala instalacje, czy tylko w tym miejscu nad drzwiami...
Jesli wszystko, to bedzie taka zawierucha, ze wolimy zeby nas nie bylo w tym czasie w domu...nawet wody nie bedzie przeciez... :( :( :(
Straszne to wszystko....teraz kiedy juz tylko mialam o dekoracjach myslec :(

12 lata 7 miesiąc temu #371753 przez bidol
Anna77 napisał:

Bidol jest ułożony. Główka na dole, twarzyczką do mojego kręgosłupa, po łuku do góry kręgosłup zakończony pupcią, którą mi często pokazuje i w drugą stronę nóżki - można sobie chyba wyobrazić jak taki ślimaczek. Widziałam to dokładnie na usg

AAA to Kamila raczej tak się nie ułożyła patrząc na to co wyprawia ;)

Kamyczka - moje są wolne :laugh:

Majówka - czyli jeśli nie zrobią to i tak wyjeżdżacie?? zostawiacie im mieszkanie bez nadzoru??

12 lata 7 miesiąc temu #371755 przez Kamyczka
Majówka,o kurde ale macie rozpierduchę w domku :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #371757 przez maksiu
Hej mnamueise ja juz 3 dzien walcze z moim dzieckiem na nocnik sa male postepy kurde nie wiemk czego on sie boi jak ma usisac na nocnik to krzyk nie samowity jest ahh no coz musze walczyc i sie nie poddawac bo bedzie licho ze mna kurde jak on ttak placze to boli jak niewiem gorzej jak by mnie ktos bil ale coz jestem twarda wczoraj w jednym poampku chodzil od rana do 14 do poki kupy nie zrobil

12 lata 7 miesiąc temu #371759 przez chłopek
hej ja po wizycie szyjka sie skraca, wizyta za tydzien.
bido twoja Kamilka faktycznie szaleje
kupiłam truskawki, i kapuste bedzie na obiadek :)

12 lata 7 miesiąc temu #371761 przez Kamyczka
chłopek napisał:

hej ja po wizycie szyjka sie skraca, wizyta za tydzien.
bido twoja Kamilka faktycznie szaleje
kupiłam truskawki, i kapuste bedzie na obiadek :)

Chłopek,a ile twoja szyjka ma mm?O to wreszcie podjesz truskawki :)

12 lata 7 miesiąc temu #371763 przez chłopek
kamyczka nie wiem nie powiedział mi

12 lata 7 miesiąc temu #371767 przez Kamyczka
Chlopek,a miałaś normalne badanie czy usg też?

12 lata 7 miesiąc temu #371780 przez agnesssa
Olganiezłe zakupy zrobiliście :woohoo: To fakt z tymi sprzętami, moja mam w domu jeszcze używa pralki, która jest starsza ode mnie, a jej znajome już 5 razy wymieniały w tym czasie. Fakt, że chce już nową i jak tylko się coś psuje to się cieszy, że sobie nową kupi, ale tata od razu naprawia i dalej chodzi hehe :woohoo:

Bidolku szok, że Ciebie wszczęciem postępowania straszyli, a do dzieci z patologicznych rodzin się nikt nie zgłasza :ohmy:
A było tak na staraczkach, ale się skończyło :dry: Filmik jest zajebiaszczy :lol: Szok normalnie jak się wierci hehe Ciekawe czy Maksy też będzie tak się rozpychał :woohoo:

Saiko pychota taki kompocik, kiedy mogę wpaść :silly: Powodzenia na wizycie, tym bardziej, że nowy gin :kiss:

Chłopek WOW gratuluję spakowanej torby :D :silly: Ksawcio jest słodziak. Ucałuj od cioci :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Szyjka się skraca to chyba dobrze już na tym etapie co nie :lol: Może nie będzie kolejnej wizyty :silly:

M_M no niezła laska, sobie wymyśliła, że obcego męża ze soba na wizyty będzie zabierać, i to właśnie w sytuacji jak zaraz będziesz rodzić i będziecie mieli wystarcająco dużo swoich spraw :huh: No deblilizm :angry: :angry:
Co do mieszkania ze znajomymi doskonale Cię rozumiem, bo dwa lata mieszkaliśmy razem ze znajomymi, na początku było fajnie, bo wesoło, ale potem mnie cholera brała, tym bardziej, że przez pierwsze pół roku mieszkałam sama z moim i trzeba kolegami. Nie mogłam słowem nic powiedziec mojemu, bo od razu się odzywał chórek obrońców, myślałam, że mnie krew zaleje, i nie działało na nich, że nie mają się wpieprzać :angry: :angry: Jak już podjęliśy decyzję o własnym mieszkaniu, to powiem Wam, że mimo, że pierwsze miesiącem mieszkałam bez kuchni i jeszcze w remontowanych pomieszczeniach, byłam najszczęśliwsza na świecie :lol:

Majówka super, że Lucas ładnie i zdrowo rośnie :kiss: :kiss: No i odpoczywaj więcej, bo sama widzisz, że to nie przelewki :kiss: Wakacji zazdroszczę :silly: Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze i że wrócisz wypoczęta :kiss: Strasznie Ci współczuję :kiss: :kiss: :kiss: Mam nadzieję, że nie będzie trzeba za dużo robić :kiss:

Anna dobrze, że ktg super, a z tą rwą to masakra :huh: Odpoczywaj dużo :kiss:

Maksiu ale fajna laseczka z Ciebie :lol: Brzusio masz cudny, a fryzurka też fajna :woohoo:

Martadam witaj :woohoo: Julek śliczne imię :lol: Super zdjęcie :woohoo: jak piękna kruszynka :lol:

Anszka
super, że ktg piękniusie :lol: I że się nie pogorszyło :kiss: Synuś jaki duży już :lol: O mamo z chęcią bym popatrzyła jak mały lizał rączkę :woohoo:

Kejtin masz rację z tym wyjazdem jeszcze tylko we dwoje :woohoo: Tez jeszcze bym chciała gdzieś pojechać chociaż na weekend, ale zobaczymy jak to będzie :blush: No i narobiłaś mi ochoty na goFra ale jak :silly: :woohoo:

Kamyczka moi kledzy z pracy bardzo sie jarają faktem dnia bez stanika i od rana próbują nas namówić :silly: :silly:

Nooooo masakra Was nadrobić, ale coś mi się udało hehe :lol:

A mój mały jakiś leniwy od dwóch dni się zrobił :dry: Wczoraj nawet nie reagował jak mężem do niego wieczorem gadaliśy, a to zawsze pomagało, mam nadzieję, że zacznie znowu się rozpychać :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #371785 przez maksiu
Chlopek to i ja sie powtorze po agnessie moze i kolejnej wizyty nie bedzie:)
Ja mam dzis pomidorowke z makaronem a mnie skurcz teraz zlap[al masakra jakas:(A gdzei ten film tez chce obejrzec:P a nie weiem czy wam mowilam wczoraj trafilam na wyprzedaz w lumpku i kupilam 4 pary slicznych bodow na krotki rekaw dla Blazejka juz sie syusza i uwaga zaplacilam tylko 4 zl po 1zl za szuke ale kompletnie nic nie zniszczone nawet pod szyjka nie rozciagniete

12 lata 7 miesiąc temu #371790 przez daners
Maksiu nie ma to jak okazje ;p hehe fajnie napewno sie przydadza:)

Bidol filmik superasny.Ja na takei wariacje musze jeszcze poczekac ;p

pierwsza porcja truskawek zjedzona ;];p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371791 przez anszka
Witajcie kochane,
pospałam do 11.20, ale dlatego, że od 4.30 do 7.30 miałam przerwę. Obudziłam się w nocy na tabletkę i nie mogłam zasnąć, poszłam do salonu poczytać i czekałam, aż sen mnie ponownie zmorzy. Wojtkowi chyba też się nie chciało spać, bo szalał bezustannie. Choć przyznaję, że daleko mu do wariacji Kamilki :) Jest tak ułożony, jak Mateuszek Anny i ma śmieszne pyzate policzki.
Heheh, mój horoskop też nie jest optymistyczny, ale o koziorożcach rzadko pozytywnie ktoś się wypowiada, pewno coś w tym jest ;)
A mój mąż jest rakiem, zobaczymy, czy Wojtek do niego zodiakalnie dołączy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka