BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371878 przez Anna77
Kurcze, tyle napisałam i sama bez sensu skasowałam. Zaraz coś mnie trafi.

No więc tak - truskaweczki właśnie zjadłam - z cukrem i jogurtem naturalnym, mmmmm uwielbiam :side:

Tylko nie krzyczcie - dobrze się czuję, więc włączyłam odkurzacz, obleciałam całe mieszkanie i pomyłam podłogi. :evil: Nie wytrzymałabym już.
Dzisiaj mnie nie rwie, czasem w tle coś poczuję i to tyle. Ciekawe czy to po tym duphastonie i luteinie, które od wczoraj biorę. Zresztą formalnie nie mam nakazu leżenia plackiem ;)

agnesssa wow, ale się rozpisałaś. Niesamowita jesteś ;)

Daria też na każdej wizycie mam usg. A suwaczek superowy :)

Chłopek dobrze, że jest dobrze :blink: , no bo tej skracającej się szyjki nie liczę. Jeszcze parę dni i będziesz, jak to mówią, w strefie zrzutu.

Majówka mam nadzieję, że nic nie będzie już ciekło, bo zawsze trochę spokojniejsze myśli będą na urlopie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #371879 przez maksiu
No bola bola
kurde zazdroszcze cize ci przeszly, ale ja jak rozmawialam z dr to mowila ze to zespol cisni nadgarstka i mam moczyc w wodzie z mydlem ale niestety pomaga tylko na pol godziny
a na dodatek jakies skurcze mnie lapia dzis masakra, co do nicka mamy postepy maksiu mial od rana pamopka i tylko kupe w niego zrobil a tak siada na nocnik owszem jest placz ale co zrobicv:( jak mus to mus

12 lata 7 miesiąc temu #371904 przez Majowka
Polki w pokoiku juz zamontowane!
Powiem Wam, ze tak srednio mi sie to podoba....za duzo jakby tego...chyba zdejme jedna, a w miejsce dziur obrazy powiesze :dry:
Ciekawe co misiek na to.....

12 lata 7 miesiąc temu #371909 przez chłopek
bidol spakowałam torbe to nie prętko mnie weźmie:)
a i juz nie musze brac magnezu

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371913 przez Olga
Przywitam sie ponownie i biorę się za nadrabianie.Ja 3 godz.w szpitalu przesiedziałam,tam to można na głowę dostać.Teraz to już może odczulanie mi trafi na porodówce ha ha,to będę miała blisko.Mam, dosyć na dzisiaj,odkurzyłam tylko mieszkanie na kolanach i już nic więcej nie robię :(

Wciągnęłam teraz chyba z pół litra lodów,chociaż w dzień odczulania nie powinnam,ale trudno,nie mogłam się powstrzymać.Truskawki też już zaliczyłam,codziennie rano mi mamusia kupuje-u nas już po 7 zł.są :laugh:

W nocy gdzieś o 3 moja corcia z Krakowa wraca-ciekawe jak wrażenia :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #371925 przez agnesssa
Anna no co Ty ja tylko starałam się nadrobić :woohoo:

Majówka zrób zdjęcie, ocenimy :lol:

Olgasiedzenie w szpitalu to nic fajnego :huh: Ale już jesteś w domku więc odpoczywaj :kiss: A córę jedziesz odebrać :unsure:

A ja już jestem w domku, wyszłam sobie szybciej z pracy i idę się zdrzemnąć, zobaczymy czy uda mi się zasnać :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #371928 przez Anna77
idę zjeść rosołek i jadę odebrać Kubę z przedszkola.

Olga widzę że dzisiaj u Ciebie też dzień odkurzania :)

12 lata 7 miesiąc temu #371931 przez Olga
Anna tak,często się wyręczam Mariką,ale jak jej nie ma to musiałam,ale ja nie mogę coś odkurzać,bo później mnie strasznie ciągnie podbrzusze,więc na czworaka to robię :laugh:

agnessa no niby trzeba odebrać z PKP,a my mamy 40km.ale dzieciaki sobie pozałatwiały transport i po kilka osób z jednym rodzicem wrac. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #371933 przez mloda_mamuska
HEJ DZIEWCZYNY.
mnie cos brzuch boli.bylismy na zakupach... ale musiałam wyjść jak doszliśmy do kasy,bo tutaj jest jakies chore prawo....
w każdy supermarkecie są wielkie kartki przy kasach,że alkohol sprzedają po okazaniu dowodu i pod warunkiem,że ma się ukończone 25 lat...a mi niestety jeszcze daleko do 25 lat :( Jeśli stoję w kasie z Mężem i nawet jeśli on ma 25 lat,to i tak Mu nie sprzedadzą alkoholu,bo jest ze mną ...a ja nie mam 25.. a wszystkie osoby,ktore są razem muszą mieć po 25 lat... ostatnio w tesco bylismy w 4 z tymi znajomymi i kłociliśmy się i i tak nam nie sprzedali,bo byłam z nimi...a nie mam 25 i im nie sprzedali przeze mnie żadnego alkoholu.
Teraz jak dochodzimy do kasy to wychodzę jak mamy alkohol,bo ja zobaczą,że jestem z Nimi to juz nie dostaną...BEZ SENSU...... no ale co zrobić.
Tutaj taki drogi alkohol,ze masakra.... ale czasem pozwalam Miśkowi kupić piwko... On i tak zawsze czatuje na te z Importu,bo tylko to Mu smakuje a to jest zazwyczaj w tesco w 'promocji' 15 puszek za 30 funtów. a normalnie takie zwykle jakies kosztuje 3 funty jedno. a tutaj maja dobre i z importu za 2 funty jedno wychodzi ;)
Misiek tyle mi kupuje,ze aż żal byłoby mi zabronić Mu kupić raz na jakis czas piwo... Tym bardziej,ze zawsze pyta mnie czy może kupić i czy może wypić sobie jedno... :)

chłopek
widzę,że jeszcze nie urodziłaś :lol:
ja pod koniec tygodnia będę się pakowała w razie czego. wole miec juz na spokojnie torbę spakowaną i nie robic tego w ostatniej chwili ;)
jak szyjka się skraca to znaczy,ze to już zaraz bedzie? czy dali leki na to,zeby sie nie skracala?? jak to teraz będzie dalej wyglądało ?

Daria23 gratuluje suwaczka! :kiss:

agnessa mój to i po żebrach i po pęcherzu co chwile tak kopie strasznie...uwielbiam to! :kiss: ale tez czasem się boję,że mogę popuścić :lol: dlatego kupiłam sobie dzisiaj podpaski i chyba będę nosiła...bo aż strach :huh:
a Moj Maly tez był leniwy dwa dni a wczoraj od wieczora tak sie wypychał,że aż Mąż był w szoku,że tak nogi wystawia mocno..myśleliśmy,ze wyskoczy zaraz z brzucha;)) tyle taki maluszek ma siły !:))

Kamyczka ja mam codziennie dzień bez stanika :lol: :lol: :lol: :lol:
Mój Misiek nazywa mnie ekshibicjonistką :lol: :lol: :lol:
ale jak jestem w domu tylko...bo wszystkie mnie jakos denerwują i uwierają ... zreszta bez stanika tez mnei boli bardzo pod piersiami... chciałabym miec znowu malutkie piersi i nie mieć żadnych problemów z Nimi. :)

bidol
:kiss: :kiss: :kiss: ale super filmik,Kamilka TAAAAAAAK bardzo szaleje ! :kiss: Moj tak samo ma,ale wieczorem :)))) chyba tez musze sobie nagrac taki filmik na pamiątkę :lol:

wlaśnie wcinam loda... u nas dzisiaj trochę parno... kupilam sobie takie pojemniczki na kostki lodu wielorazowe...bo co chwile zużywam po 4 kostki...w ciagu dnia z 20,25 zużywam ..bo wrzucam do wody,zeby jakos ochlodzic się od wewnątrz.
:)

12 lata 7 miesiąc temu #371936 przez chłopek
m_m moja kuzynka mieszka w stanach i tam jak nie masz 21 lat to nie kupisz alkoholu no i nie mozesz go nawet do reki wziasc
juz nic nie dostaje jak sie skraca to niech sie skraca dzidzius donoszony jest

12 lata 7 miesiąc temu #371939 przez mloda_mamuska
chłopek no masakra.tutaj w marketach trzeba miec 25 ukonczone :ohmy:

a z tą szyjką... to jak to jest? co teraz jak się skraca? to znaczy,że już się poród zbliża?

12 lata 7 miesiąc temu #371944 przez chłopek
no tak jak sie skraca to juz do porodu

12 lata 7 miesiąc temu #371945 przez mloda_mamuska
chłopek kurdę........nie boisz się? :ohmy:
jak myslisz ile Ci jeszcze zostalo do porodu ???
to jednak nie wypakowujesz torby ! :lol:

pewnie czujesz strach i ulgę ;> ja chyba bym tak czuła ;))

12 lata 7 miesiąc temu #371946 przez bidol
Ania -może troszkę prochy pomogłi i może Mateuszek sie inaczej ułożył :laugh: teraz już odpoczywaj- chłopów goń do roboty :laugh:

Maksiu - Ty też biedna jesteś z tym bólem rąk :( masz tu pard buziaków- może pomogą :kiss: :kiss: :lol:

Majówka- chcemy zdjęcia :laugh:

Chłopek - zobaczysz weźmie Cię weżmie :laugh: robiłam te kotlety z jakej -tylko dodałam sobie jeszcze składników - i powiem Ci że pyszne :laugh: jedynie co to strasznie strzelały na patelni :dry: Tobie też??

Olga- zajadaj zajadaj - ja też zaraz coś sobie podjem :laugh:
to chyba zaraźliwe - Anszka i Kamyczka tak mnie nakręciły tym korytem :silly:

Agnesssa - masz racje - należy Ci się - idź spać - zasłoń okna włącz cichą muzykę i spać :kiss: :kiss:

M_M - Tobie Oliwierek też tak szaleje?? bo już się bałam że z tą moją Niunią jest coś nie tak ;)

12 lata 7 miesiąc temu #371948 przez chłopek
bidol nie szczelały, moze taki olej miałaś

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka