BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #372151 przez chłopek
o Janusz w na wspólnej umarł

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372153 przez maksiu
Daria23 napisał:

ja waże 56 km przy wzroscie 160 ja jestem narazie 10-11 na plusie

Kurde laska to ile ty przed ciaza warzylas??
jej ja przed sama ciaza mialam 50 a teraz mam prawie 20 na plusie czyli waze prawie 70kg jak we wtorek bylam tydzien temu na badaniu to mialam 68:)

Kochane niby jadlam ale jestem glodna ide zrobic sobie bolke jeszcze i moze zajrze zanim sie poloze :) lece bo burczy mi w brzuchu normalnie

12 lata 7 miesiąc temu #372159 przez Daria23
Maksiu - przed ważyłam 46-47 kg a teraz dziwnie sie czuje wchodzac na wage:)bije rekordy swojej wagi:)

Chłopek tez ogladałam szkoda tego Janusza ciekawe co dalej bedzie napewno z czasem wrócą filip i marta do siebie wkoncu to serial

12 lata 7 miesiąc temu #372169 przez chłopek
daria wydaje mi sie ze nie wróci do Filipa

12 lata 7 miesiąc temu #372176 przez Majowka
saiko napisał:

Majowka - dzieki za przypomnienie, ja wciaz nie mam przescieradel dla małego. Jakie kupujecie? Frote czy gładkie?

Saiko, ja mam gladkie.

Ciesze sie, ze z Szymusiem wszystko dobrze! No i gratuluje parowaru! Na pewno bedzie niezastapiony!

Ja przytylam juz 10kg, lekarz krzyczal, ale nie przejmuje sie tym i dalej wcinam czekoladki :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #372180 przez Daria23
Nic dziewczynki ja juz sie żegnam ide na telewizorek tam przynajmniej sobie poleże:) dzisiaj You Can Dance trzeba oglądać:)

Buziaki moje drogie słodkich snów papa

12 lata 7 miesiąc temu #372182 przez maksiu
He widze rozmowa o serialach a ogladacie klan ??

12 lata 7 miesiąc temu #372191 przez Kamyczka
Maksiu,to dobrze,że synkowi się nic nie stało :ohmy: ja ogladam Klan :)
Saiko,ja przytyłam na razie 6kg-ważę 68kg,mój lekarz gin twierdzi,że 15kg to za dużo,12-13 to max a moja dietetyczka z kolei,że za mało tyję i bądź tu mądry :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372200 przez mloda_mamuska
Kamyczka..nie na szczęście nie jest jakaś duża..tyle,że na zgięciu palca,więc ciężko,żeby się wygoiła,bo co zegnę i wyprostuje to znowu krew sie pojawia.

maksiu biedny ten Twoj synek... dobrze,ze nie rozciął . Ja jak mialam 5 lat to tak sobie głowę rozwaliłam,że zemdlałam..to bylo na podwórku ..po chwili obudzilam się i szalałam dalej po murkach skakałam...i akurat kolezanki babcia szła i jak zobaczyła moją glowę to aż się przeraziła..tyle krwi się lało...szybko do domu poleciałam i pojechałam z mama taxówką do szpitala...bo karetki nie mili żadnej,żeby do dziecka wysłać... w ciągu 10 minut caly ręcznik był zalany krwią... najabrdziej to balam się,ze mnie zgolą na łyso,bo to na środku glowy było.a ja mialam takie bardzo dlugie włosy i najbardzwiej bałam się,że będę łysa... dojechałyśmy tą taxówką do szpitala ..okazało się,że nie ma kto mi zszyc i kazali czekac na jakąś kaaretke,bo akurat w drodze byly wszystkie...a musialam jechac do drugiego szpitala...zeby tam mi zszyli glowe...i znwu taxówką jechałyśmy szybko do drugiego szpitala... i tak w końcu mnie przyjeli... jak zobaczyli moją głowę,to kazali wyjśc mamie..bo powiedzieli jak będą mi zszywali i mama będzie to widziała,to mama padnie im tam...ale błagałam mame,zeby mnie nie zostawiała....pamietam to jak dziś..a..w koncu mialam tylko 5 lat... no i mama nie zostawila mnie.
pamietam,że mocno bolało,ale i tak przeżywałam to,że będę łysa...pamietam nwet jak golili mi głowę do zszycia...ale nie mialam całej łysek głowy... tylko częśc na środku...ale miałam całą głowę obandażowaną..i wracając ze szpitala autobusem wszyscy się na mnie patrzyli a ja czułam się jak intruz... jeszcze jak na prześwietlenie czekałam,to taki facet -pacjent szpitala wydarł się na mnie,że przez moje głupie zabawy lekarze musieli mi zszywać głowę... ;)
2miesiace z bandazami chodzilam ..ale najgorsze było ściągania szwów :( :( :( :( najbardziej bolało..

saiko kurde co za lekarz.... w sumie chodzenie do takiego mobilizuje,zeby dbac o dietke w ciąży i nie przytyc za bardzo ;)

Ja ważę już 69 .. a ważylam 55 :dry: :dry: .. masakra. przez 7 miesiecy przytylam 7 kg..dopiero w 8 tak mi przybyło...chociaz nie widzę po sobie,zebym az tak przytyla. ciagle chodze w jdnych ciuchach.. no ale trudno;)) a wzrostu mam 174 cm ;)

chlopek
fajnie,ze janusz nie zyje.. hehe lubilam go,ale ciesze sioe,bo moze marta wróci do Męża ;DD
chociaz mój misiek uważa,że marta jest przygłupia-bo zostawilam męża;p...i ze mąż powinien już jej nie chcieć ;)

ja tez czekam na you can dance;))

ale się objadłam rybą 3 duze kawalki zjadłam . :lol:

Majowka Nasza Kucharko :lol: (mam nadzieje,ze sie nie obrazisz za takie nazwanie...:) )
poproszę o jakiś przepis na sałatkę bogatą w witaminy taką warzywną ...juz dawno nie jadłam...a zrobiłabym sobie jakąś taką z warzywek MACIE JAKIES SPRAWDZONE PRZEPISY ?

12 lata 7 miesiąc temu #372204 przez chłopek
ide spac buziaki,do jutra

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372213 przez Kamyczka
Ja oglądam program o trudnych porodach na TLC i aż płakać mi się chce :( takie tu dramaty
MM też miałam za młodu rozciętą głowę i zszywali mi :(

12 lata 7 miesiąc temu #372217 przez maksiu
no to niezla historia mm mialas jak tak :)
Ja tez lece sie polozyc dobranoc kochane do jutra

12 lata 7 miesiąc temu #372232 przez Kamyczka
Też uciekam spaciulki,dobranoc mamusie :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372233 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

Majowka Nasza Kucharko :lol: (mam nadzieje,ze sie nie obrazisz za takie nazwanie...:) )
poproszę o jakiś przepis na sałatkę bogatą w witaminy taką warzywną ...juz dawno nie jadłam...a zrobiłabym sobie jakąś taką z warzywek MACIE JAKIES SPRAWDZONE PRZEPISY ?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
M-M, ja sobie jeszcze nie zasluzylam na ten tytul :laugh:
Jak dotad moje kulinarne wybryki ograniczaja sie tylko do kuchni portugalskiej i pieczenia :laugh: ...no i wogole ze wszystkim "raczkuje" :laugh:
Moze to Ci sie spodoba:
www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/ta...m_serem/przepis.html

Jutro robie, tylko dodam do tego smazonego kurczaka...zeby nie jesc samych warzyw :laugh: :laugh: :laugh: plus zupka kalafiorowa na kurze.

Oczywiscie ciasto na spod juz w lodowce, gotowca kupilam, zeby sie nie meczyc w kuchni...w naszym stanie nie wypada :laugh: :laugh: :laugh:
Ale wymowka!!!! Misiek na to idzie ;)

12 lata 7 miesiąc temu #372239 przez mloda_mamuska
Kamyczka witaj w klubie zszywanych głow ;) mam nadzieje,ze Naszym dziecio nie przytrafi się takie coś.

mam nadzieje,ze Ania odpadnie z YCD denerwuje mnie..

Majowka mmm..wyglada smakowicie;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka