- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M_M - po porodzie będziesz miała inne powody do nie spania a męża cukiernika zazdroszczę - lepsze rozwiązanie niż ten mój mąż inżynier który od roboty się miga
a ja mam fajnego lapka - Dell - a mąż na PC - cie siedzi - ma taki podrasowany - właśnie na ty cholerne gry
czkawikę miałam tylko jedną w ciąży
Olga - to mamy tak samo więc łóżko dla mnie mało ważne
Kamilka też non stop ma czkawkę
Anna - to super że nie boli mnie nie szkoduj - mnie troszkę poboli i przestaje - da się wytrzymać Miłego dnia ze szwagierką - uwielbiam pogaduchy
Majóweczka - wiem - ja już wszystko mam swoje truskawki sałatę - zaraz czereśnie będą i fasolka- agrest pożeczki maliny i brzoskwinie i marchewka i takie tam i kupe roboty przy tym ale pomarańczami też bym nie pogardziła - uwielbiam
Anna, Majówka - imponujecie mi swoją miłością do gotowania
Majówka ,Anszka -
Agnesssa- dobr i leżenie, a z tymi szpitalami to jakąś masakre masz- Gdańsk - takie duże miasto - to ja na tak zwanym zascianku mieszkam - Lubelszczyzan i w Lublinie jest 4 szpitale w których mogę rodzić i w każdym z mężem - a w moim miasteczku - Świdniku też jest szpital i jak rodziłam tam Sebę to i mój mąż mógł być przy mnie i siostra przychodziła i problemów nie robili
A tym znieczuleniem - tak jak Anna powiedziała uspokoiłam się nie wiem czy będę miała, ale zawsze już jest jakieś wyjście już się tak nie boję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidolku
W ogóle w Gdańsku są trzy szpitale w których mogłabym rodzić, ale tylko w jednym sa porody rodzinne, na pozostałych dwóch to nawet nie wpuszczają rodziny na odwiedziny, tylko na korytarz trzeba wyjść, albo przez okienko Czaicie jaka wiocha. A w tym gdzie można z mężem rodzić to ponoć nie chcą przyjmować rodzących, odsyłają do innych szpitali, no chyba, że Twój lekarz prowadzący tam pracuje - wiadomo Masakra
Saiko podoba mi się Twoje podejście do porodu Ja się na razie nie boję, ale jeszcze dużo czasu przede mną, ciekawe jak będę się zachowywać w ostatnim miesiącu A prześcieradełko wydaje mi się gładkie przyjemniejsze dla maluszka
Kamyczka Daria dla mnie hit Libera jest tak samo wiejski Jeszcze szło tego słuchać, ale jak usłyszałam "INO ROZ" to to już jest ale dla mnie wiocha W ogóle w Polsce będzie jedna wielka wiocha z tym Euro
No i w końcu dzień dobry
Dzień dobry Mamuśki ,
agnessa - bardzo Ci współczuje tych szpitali, nei spodziewałam sie. Ja żałuje ze w tym tu nie ma zewnątrzoponowego, tylko gaz ale porody rodzinne są, sa poporodowe 3 sale pojedyncze, 1 podwójna i 1 potrójna. Szkoda tylko, ze każda łazienki nie ma swojej bo zupełnie byłoby fajnie
MM - no to palant ten facet w szpitalu, zatłukłabym jakby ktos tak powiedział do mojego dziecka
Ja sobie rozcięłam kiedyś nogę pod prysznicem i babcia powiedziała, że trzeba będzie zszywać - miałam ze 12 lat i się przestraszyłam, ze babcia weźmie igłę i mi będzie w domu zszywać
co do EURO to ja mam to totalnie gdzieś, nawet nie słyszałam tego 'hymnu' i nie mam ochoty
i bardzo sie ciesze, ze wyemigrowałam z W-wy
agnessa, anna - no i nie wiem jakie prześcieradło sama lubię frote ale nie wiem czy gładkie nie bedzie przyjemniejsze dla maluszkowej skóry
Bidolku - nie chodzi o to, ze tyran, bo na mnie nie nakrzyczy że przytyłam jednak, ale przynajmniej b będzie motywacja i wymówka przed teściowa że nie zjem ciasta, czy bułeczki maślanej. Bo naprawdę jakbym była dalej w Warszawie to bym tak nie przytyła, tam tylko ja kupowałam coś słodkiego i jak nie kupiłam to nie miałam - proste a tu słodkości sa cały czas w domu - w najgorszym przypadku ze 2 rodzaje ciastek, w najlepszym dodatkowo 2 ciasta, słodkie bułki itd
co do snu to ja sypiam niezłe bo po 9 godzin, ale często się budzę żeby przekręcić się na drugi bok - bol mnie ta kosc
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM jak ja bym miała męża cukiernika to nici byłyby z mojej diety ale i tak zazdroszczę
Daria daj znać po wizycie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - aaa - to mój był tyran - krzyczał strasznie - kazał mi się spowiedać co jadłam- i na domiar złego wizyty zawsze wypadały po niedzieli lub po święcie jakimś - teraz gdybym do niego chodziła to pewnie byłby dumnie z tego że tylko 4,5 kg mam na plusie
A z tymi ciastkami to mie rozbawiłaś- u moich teściów jest to samo
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
doberek żabki moje kochane
M_M - po porodzie będziesz miała inne powody do nie spania a męża cukiernika zazdroszczę - lepsze rozwiązanie niż ten mój mąż inżynier który od roboty się miga
a ja mam fajnego lapka - Dell - a mąż na PC - cie siedzi - ma taki podrasowany - właśnie na ty cholerne gry
Majóweczka - wiem - ja już wszystko mam swoje truskawki sałatę - zaraz czereśnie będą i fasolka- agrest pożeczki maliny i brzoskwinie i marchewka i takie tam i kupe roboty przy tym ale pomarańczami też bym nie pogardziła - uwielbiam
dlaczego "cholerne gry"? ja sama mam podrasowanego PC żeby w gry grać i czesto z mezem gramy chociaż ostatnio to mi sie nie chce
też Ci zazdroszczę tych upraw kto o nie teraz dba?
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol to Ty mnie pytasz o drzewka czy krzaczki jakieś, a sama masz niezły ogród No a zbiory będą imponujące
A ja mam białego, dużego (19'') packard bella i jestem nim zachwycona. Kupiłam go w styczniu, jak oddawałam służbowy sprzęt i jestem mega zadowolona, bo jest mój i tylko mój, za własne pieniążki zakupiony. Super się filmy nawet na nim ogląda. Trochę wydałam, ale warto było, bo parametry ma niczego sobie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kamyczka dzieki za pamieć kochana jestes:*
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria ale Ci fajnie że masz wizyte-powodzenia oraz miłuchnych ploteczek;]
ja dopiero za dwa tydnie wizyte mam łeee...
Olga czyly lepiej kupic przescieradelko z frotte?bo ja jeszcze nie kupilam a sie zastanawialam czy frotka czy lepiej bawełniane...ale chyba typ juz padł
wróciłam ze spacerku ;] wiecie ze jestem jeszcze chora ;] hehe trzyma mnie niezle to przeziebienie tyle czasu juz...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odliczasz czas ale do terminu wizyty czy porodu juz bo jesli do porodu to duzo mamy jeszcze liczenia
chlopek toś zaszalała z tym snem ;]
Olga w takim razie bede wizualnie wybierac
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ogródek - super rzecz - schodzisz z tarasu i masz co chcesz - a w tym Tata mi pomaga - ale on też już wiekowy jest (prawie 70lat) i chcaiła bym żeby więcej odpoczywał może tego mojego jakoś zagonię
Anna - bo ja na drzewach i krzewach się nie znam - to jeszcze mój Tata sadził. Co do ogrodu to też często gęsto bywa tak że On sieje -kilka lat wcześniej -było tak że pracę kończyłam o 18- o 19 byłam w domu - więc Tata siał - a w tym roku - to same wiecie leżenie plackem miała wtedy
daria - dawaj znaka po wizycie
Anszka- chyba dzisiaj bijesz rekord w spaniu
Daners - ja mam bawełniane spacer - fajnie - u Nas zimno
Chłopek -pozazdrościć
Kamyczka - licz licz - szybciej zleci