- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnesssa - ja też mam nadzieję, że Wojtek nie będzie takim leniuszkiem w pracach domowych, będę go gonić.
Myślicie, że to jest dziwne, że ja za bardzo nie chcę, aby moja mama lub teściowa przyjechały do mnie, by mi pomagać, jak wrócę z dzieckiem ze szpitala?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
Saiko - damy radę zobaczysz - tilko cokolwiek skrzypnie a Ty już na nogach będziesz wiesz że @nula ze staraczek odchodzi
dziewczyny gdzie Wy tych chłopów znalazłyście- Moj to nic nie potrafi zrobić - leń jeden nawet jak go poproszę żeby np schody umył - to sama za nim muszę iść i poprawiać
poddala sie dziewczyna? no przykro
a co do chlopow - to skad ja to znam - ostatnio tak odkurzyl, ze jak zmywalam podłoge pozniej to sie poplakama, ze nie stara sie w ogole
pranie moj wiesza tak, ze ubrania wygladaja jakby specjalnie byly w harmonijke poskladane :/
agnessa - u mei tez prasujemy sami sobie, co prawda teraz tesciowa prasuje za wszystkich ale to jej wybór
anszka - no wlasnie, glupie te baby, napierw odwalaja wszystko za swoich synow/wnuków 'bo tak latwiej i szybcej' a potem pretensje, ze nic w domu zrobic nie potrafia
maksiu - gratuluje postepów synka
dziewczyny, na litosc przestańcie o tych słodyczach ja tu staram sie nei tyc
Olga - oj bierz sie za tego swojego meza Ja nauczona porazka tesciowej na tym polu bede malego od malego uczyc sprzatania i gotowania
anszka napisał:
Myślicie, że to jest dziwne, że ja za bardzo nie chcę, aby moja mama lub teściowa przyjechały do mnie, by mi pomagać, jak wrócę z dzieckiem ze szpitala?
uważam, że to nie jest dziwne, ja chce powiedziec tesciowej, ze absolutnie nie pozwalam na żadne pielgrzymki żeby zobaczyć Szymka przez pierwsze 6 tygodni, nikogo absolutnie. Do mnei może przyjedzie mama i siostra ale to nic pewnego, no ale teściowa na miejscu więc szczytem chamstwa by było gdybym nie dała jej go na ręce
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do wychowania chłopa masz rację ale ja mam gożej - jak się zbuntuje to do Matki jedzie -mieszka jakieś 2 km od nas a tamjest traktowany jak Król
Agnesssa i Anszka- to ładnie - teraz o niczym innym nie myślę tylko o czymś słodkim z rzadko mi się to zdaża
Daners - mi mycie okien nie pomogło ale przynajmniej czyste były
Z tymi facetami to masz rację -lenie totalne - i to wina matek - że nie wymagały tylko wszystko pod nos podstawiały
Majówka - pamiętam jak na starsczkach się zapierałaś że wszystko pod koniec ciąży kupisz
Olga - mam to samo karnisz już wisi prawie na jednym dyblu pół roku - i jakoś mu nie spieszno tego zrobić - czekam kiedy mu na łep spadnie - tam stoi jego komputer więc są duże szanse
hahahahahahahahahahahahahahaa co do chlopow - to skad ja to znam - ostatnio tak odkurzyl, ze jak zmywalam podłoge pozniej to sie poplakama, ze nie stara sie w ogole
pranie moj wiesza tak, ze ubrania wygladaja jakby specjalnie byly w harmonijke poskladane :/
no i co narobiłyście najlepszego - będę teraz musiała piernika upiec
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidool,oh no!!!!Nawet o tym nie myśl!!!!Piernik????usycham.......................
Olga - mam to samo karnisz już wisi prawie na jednym dyblu pół roku - i jakoś mu nie spieszno tego zrobić - czekam kiedy mu na łep spadnie - tam stoi jego komputer więc są duże szanse
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol napisał:
Bidool,oh no!!!!Nawet o tym nie myśl!!!!Piernik????usycham.......................
za późno - już się piecze
teraz możecie sobie gadać do woli
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol
mąż niedługo babkę Ci przywiezie - a tan mój piernik to może wcale taki dobry nie wyjdzie - a nóż zakalec się zrobi
zresztą - Kamyczka - ten przepis na piernika jest prostrzy od kopca kreta
może Ci Twój zrobi??
a masz
1 szk. mleka
1/2 szk. oleju
1 szk. cukru
2 szk. mąki
3 łyżki kakao
2 jajka
1 łyżeczka sody
2 łyżeczki cynamonu
4 łyżki dżemu - najlepiej truskawkowego
wymieszać i do piekarnika
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Bidolku no ja podobnie miałam z Inso, nawet za moim mężem chodziłam i mówiła, że na staraczkach sa dwie krechy, a on się na mnie jak na głupią oglądał hehe
co do słodyczy - nic nie mów, bo ja też pod ręką nic nie mam, i znowu jak wrócę do domu to się rzucę jak wygłodniały potwór hehehe A nie powinnam w ogóle się tuczyć, bo na prawde się nie uwlekę pod koniec ciaży
Saiko no jak teściowa sama chce to cóż zrobić
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
A ja wcinam ciasto z kaszy manny,mamusia mi przyniosła,Wachowicz podawała przepis ostatnio i się napaliła.Takie nawet,nawet z braku laku można zjeść.
bidol nam karnisz ze dwa tyg.temu spadł.Pękło coś na srodku,a że szkoda jeszcze nowego kupować,bo za ten dałam sporo kasy,to mój kleił i z tydz.bez firan byliśmy,a później drugi tydz.bez zasłon i wczoraj w końcu sama założyłam i nawet nieźle mi poszło
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Chłopek już nie mogę doczekać się tych Twoich zdjęć.
Agnessa a u mnie prasuję wszystko ja, poza koszulami, bo jakieś 2,3 lata temu zastrajkowałam.
Maksiu kolejne gratulacje dla Synka
To ja zapraszałam na szarlotkę i zaproszenie podtrzymuję Jeszcze trochę zostało.
Bidol uwielbiam takie pierniki. Wszystko mieszane w jednym garze i do piekarnika. Też mam podobny przepis, u mnie zamiast dżemu jest pół słoika powideł. A uda się na pewno
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Śliczne te rzeczy
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czas się zbierać do przedszkola.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa