BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #372943 przez Olga
To muszę sobie je kupić,może będą mi służyły :laugh:

Patrzy któraś z was na tlc?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #372953 przez saiko
Ja juz w lozeczku ;) na komorce do Was zagladam
Dobranoc mamuski

12 lata 7 miesiąc temu #372976 przez Daria23
Hej Kochane ja dzisiaj pierwsza nie mogłam spac juz bo nie w swoim łóżku zostałam u mamy żeby ten mocz oddać i juz mi sie teskni za moim Michałkiem:) my jak papuszki nie rozłaczki od 7 lat:)

Daners- moje słoneczko przybrało 300gram przez 2 tygodnie
Kamyczka- nie martw sie mi powiedziala ginka ze ten sluz moze taki bo luteine brałam teraz mi odstawila ja ale zapobiegawczo dala globulki takie dopochwowe jakbym miala infekcje...

Ale u nas szarówa i pada i pada normalnie aż nic sie nie chce jak widze taka pogode

12 lata 7 miesiąc temu #373022 przez Majowka
Ja tez juz "on" :) Nie moge spac... Za goraco. Dzis kolejny upalny dzien.
Na dzisiaj mam fryzjera, depilacje i pewnie pojedziemy pozniej cos kupic dla naszego synka...z okazji dnia dziecka tym razem :laugh: :laugh: :laugh:
Plaze sobie dzisiaj odpuszczam, misiek jedzie sam...mam tego fryzjera w srodku dnia, wiec nijak nie pasuje :(

Wszystkim Waszym dzieciaczkom duzo zdrowka zycze! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #373028 przez chłopek
hej u mnie pada zimno, nic sie nie chce. Robie sobie ryż na mleku :)
chłopaki mnie juz o 6 obudzili:) wyspać mi sie nie dadzą a teraz jeden i drugi śpią

12 lata 7 miesiąc temu #373030 przez agnesssa
Hellloł :lol:

Ale się wyspałam w końcu :lol: Zasnęłam wczoraj po 19 i obudziłam się dzisiaj o 7 :lol: I to dlatego, że mój synuś się chciał bawić z mamusią w pukanie :lol: :lol: Takie budzenie to sama przyjemność :lol: :lol:
Mam dzisiaj targi na świeżym powietrzu, a u nas leje od rana :huh: :angry: Nie wiem jak mam biegać po polu w tym błocie :angry: :angry: :angry: Targi dopiero po południu więc może się rozpogodzi, ale pewnie trawa nie wyschnie :dry:

Majówka a co robisz u fryzjera :unsure: No i apropo depilacji, jakie partie idziesz wydepilować :unsure: Bo ja mam zamiar w weekend nogi depilatorem potraktować, ale nie wiem czy mój synuś to zniesie :silly: :silly: A w zeszłym roku byłam na depilacji bikini i miałam spokój przez dwa miechy, teraz też bym poszła ale nie wiem czy mnie w ogóle ktoś przyjmie w ciaży :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373033 przez Anna77
Ja też się szybko przywitam. Dzisiaj w domku jestem z Kubą, bo w końcu Dzień Dziecka, to chciałam żeby został w domku. Chyba zresztą dobrze, bo jakiś taki zakatarzony troszkę jest. Starszy śpi i nie mogę go wywalić z łóżka, bo oni mają dzisiaj jakiś Dzień Sportu.

Dobra, spadam zająć się z Kubą jego prezentem, bo mi nie da spokoju ;)

Miłego dzionka.

Aaaa, no i u mnie dzisiaj chłodno, wietrzenie. Całą noc padało i cały czas coś z tego nieba leci. Szkoda bo myślałam że wypiję dzisiaj kawkę na działce i przywiozę sobie piwonie do wazonika :(

12 lata 7 miesiąc temu #373038 przez Majowka
Agnessa, ide odrosty zrobic, juz sa spore...rzadziej chodze do fryzjera w ciazy, za duzo chemii przy mojej technice. To bedzie 3 raz jak rozjasniam odrost...mam nadzieje, ze nie zagraza to maluszkowi :(
A depilacje robie wlasnie depilatorem nogi, zaraz jak z wanny wyjde, no i bikini sama sprobuje...jakos z lustrem, nie wiem :laugh: :laugh: :laugh:
Jak nie dam rady to pozniej sie bede nad tym zastanawiac...po ostatnimi goleniu mam jeszcze mocno podrazniona skore :dry:
Zrobie tez pedicure, wszystko sama sprobuje...szkoda mi na to kasy wydawac :laugh:

Wydaje mi sie ze ciezaroweczke przyjma na depilacje bikini....z takimi trudnoscia z jakimi my sie borykamy same przy tym zabiegu! :laugh:
Gin mowil, zeby depilowac, to nic nie szkodzi :)

12 lata 7 miesiąc temu #373039 przez chłopek
majówka ja cała ciąże z Ksawciem pasemka robiłam, i teraz dwa razy całe włosy farbowałam, teraz sa takie farby ze nie szkodza maluszkowi

12 lata 7 miesiąc temu #373047 przez agnesssa
Majówka no to mnie pocieszyłaś, że gin tak powiedział :lol: Bikini to ja w życiu sobie sama nie wydepiluje hehe, a na pediciurze byłam raz w życiu przed ślubem i właśnie sobie obiecałam, że w ciąży sobie zafunduję :lol: A co tam :lol:

Co do farbowania, to ja dwa razy na razie robiła sobie odrosty, ale rozmawiałam z lekarzami i fryzjerami i tak jak Chłopek mówi, teraz te farby nie zawierają już amoniaku zazwyczaj albo w niewielkich ilościach, i że ponoć nie wchłania się do krwioobiegu... gorzej jak być Ty farbowała komuś włosy i się nawąchała :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #373051 przez chłopek
no dlatego jak fryzjerki są w ciąży to wczesnie przestają pracować zeby dzidziusiowi nie szkodzić.
mój maluszek mi rączakmi na dole gmera :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373061 przez anszka
Hejka :)
Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków i dla Was. Oby w każdej z nas zostało coś z beztroski dziecięcej :)
Dzięki dziewczyny za opinie dotyczące próby mojej samodzielnej opieki nad dzieckiem. Już myślałam, że jakaś dziwna jestem :)
Pogoda nie nastraja optymistycznie, ale wyjeżdżam dziś na weekend do teściowej i już nie mogę się doczekać. Nie poszaleję oczywiście, ale zmienię trochę otoczenie i dni mi szybciej miną, zwłaszcza, że od poniedziałku do środy znowu będę sama w domu.
Miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss:

PS Daria - cieszę się, że z maluszkiem ok, mam nadzieję, że nie martwisz się tym powiększającym się rozwarciem? Zaciskamy nóżki jeszcze na 5 tygodni, a pamiętaj, że potem lekarze obiecują nam łatwy poród :)Różnica między naszymi szkrabami to tylko 150g, więc nadal idą w parze :)

12 lata 7 miesiąc temu #373067 przez Anna77
A mi właśnie przyszły literki, dzisiaj pewnie poprzyklejam, a po weekendzie zrobię jakieś fotki i Wam pokażę.

Dzisiaj ja mogę się pochwalić suwaczkiem ;)

12 lata 7 miesiąc temu #373078 przez anszka
Anna - chętnie podkradłabym Tobie ten suwaczek :)

12 lata 7 miesiąc temu #373080 przez saiko
hejka,

ale brzydka pogoda :( leje okropnie i zimno wiec juz pewnei nie rusze sie dzis z domu, a tak mam ochote sie przejsc
mały miał wczoraj ze 4 razy czkawkę ;)

własnie pije kawę i kawałeczek piernikowego ciasta z dżemem (truskawkowo-malinowym)

pani na szkole rodzenia wczoraj powiedziala, ze jak pije kawe w ciazy to dziecko juz jest przyzwyczajone i w czasie karmienia tez bede mogla :D

ja mam zamiar ufarbowac wlosy gdzies za 3 tygodnie, zeby na jak najdluzej starczylo po porodzie (sama sobie farbuję) ;) ale moze henne na rzęsy sobie zrobie - nie mialam nigdy :)

ja do depilatora jestem przyzwyczajona i mnie nie boli, wiec malemu nie zaszkodzi

ja tez moge sie pochwalić - zostało mi dokładnie 6 tygodni :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka