- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Patrzy któraś z was na tlc?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Daners- moje słoneczko przybrało 300gram przez 2 tygodnie
Kamyczka- nie martw sie mi powiedziala ginka ze ten sluz moze taki bo luteine brałam teraz mi odstawila ja ale zapobiegawczo dala globulki takie dopochwowe jakbym miala infekcje...
Ale u nas szarówa i pada i pada normalnie aż nic sie nie chce jak widze taka pogode
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Na dzisiaj mam fryzjera, depilacje i pewnie pojedziemy pozniej cos kupic dla naszego synka...z okazji dnia dziecka tym razem
Plaze sobie dzisiaj odpuszczam, misiek jedzie sam...mam tego fryzjera w srodku dnia, wiec nijak nie pasuje
Wszystkim Waszym dzieciaczkom duzo zdrowka zycze!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
chłopaki mnie juz o 6 obudzili:) wyspać mi sie nie dadzą a teraz jeden i drugi śpią
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ale się wyspałam w końcu Zasnęłam wczoraj po 19 i obudziłam się dzisiaj o 7 I to dlatego, że mój synuś się chciał bawić z mamusią w pukanie Takie budzenie to sama przyjemność
Mam dzisiaj targi na świeżym powietrzu, a u nas leje od rana Nie wiem jak mam biegać po polu w tym błocie Targi dopiero po południu więc może się rozpogodzi, ale pewnie trawa nie wyschnie
Majówka a co robisz u fryzjera No i apropo depilacji, jakie partie idziesz wydepilować Bo ja mam zamiar w weekend nogi depilatorem potraktować, ale nie wiem czy mój synuś to zniesie A w zeszłym roku byłam na depilacji bikini i miałam spokój przez dwa miechy, teraz też bym poszła ale nie wiem czy mnie w ogóle ktoś przyjmie w ciaży
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dobra, spadam zająć się z Kubą jego prezentem, bo mi nie da spokoju
Miłego dzionka.
Aaaa, no i u mnie dzisiaj chłodno, wietrzenie. Całą noc padało i cały czas coś z tego nieba leci. Szkoda bo myślałam że wypiję dzisiaj kawkę na działce i przywiozę sobie piwonie do wazonika
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
A depilacje robie wlasnie depilatorem nogi, zaraz jak z wanny wyjde, no i bikini sama sprobuje...jakos z lustrem, nie wiem
Jak nie dam rady to pozniej sie bede nad tym zastanawiac...po ostatnimi goleniu mam jeszcze mocno podrazniona skore
Zrobie tez pedicure, wszystko sama sprobuje...szkoda mi na to kasy wydawac
Wydaje mi sie ze ciezaroweczke przyjma na depilacje bikini....z takimi trudnoscia z jakimi my sie borykamy same przy tym zabiegu!
Gin mowil, zeby depilowac, to nic nie szkodzi
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Co do farbowania, to ja dwa razy na razie robiła sobie odrosty, ale rozmawiałam z lekarzami i fryzjerami i tak jak Chłopek mówi, teraz te farby nie zawierają już amoniaku zazwyczaj albo w niewielkich ilościach, i że ponoć nie wchłania się do krwioobiegu... gorzej jak być Ty farbowała komuś włosy i się nawąchała
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój maluszek mi rączakmi na dole gmera
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków i dla Was. Oby w każdej z nas zostało coś z beztroski dziecięcej
Dzięki dziewczyny za opinie dotyczące próby mojej samodzielnej opieki nad dzieckiem. Już myślałam, że jakaś dziwna jestem
Pogoda nie nastraja optymistycznie, ale wyjeżdżam dziś na weekend do teściowej i już nie mogę się doczekać. Nie poszaleję oczywiście, ale zmienię trochę otoczenie i dni mi szybciej miną, zwłaszcza, że od poniedziałku do środy znowu będę sama w domu.
Miłego dnia
PS Daria - cieszę się, że z maluszkiem ok, mam nadzieję, że nie martwisz się tym powiększającym się rozwarciem? Zaciskamy nóżki jeszcze na 5 tygodni, a pamiętaj, że potem lekarze obiecują nam łatwy poród :)Różnica między naszymi szkrabami to tylko 150g, więc nadal idą w parze
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dzisiaj ja mogę się pochwalić suwaczkiem
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
ale brzydka pogoda leje okropnie i zimno wiec juz pewnei nie rusze sie dzis z domu, a tak mam ochote sie przejsc
mały miał wczoraj ze 4 razy czkawkę
własnie pije kawę i kawałeczek piernikowego ciasta z dżemem (truskawkowo-malinowym)
pani na szkole rodzenia wczoraj powiedziala, ze jak pije kawe w ciazy to dziecko juz jest przyzwyczajone i w czasie karmienia tez bede mogla
ja mam zamiar ufarbowac wlosy gdzies za 3 tygodnie, zeby na jak najdluzej starczylo po porodzie (sama sobie farbuję) ale moze henne na rzęsy sobie zrobie - nie mialam nigdy
ja do depilatora jestem przyzwyczajona i mnie nie boli, wiec malemu nie zaszkodzi
ja tez moge sie pochwalić - zostało mi dokładnie 6 tygodni