- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dbajcie o siebie i poprawiajcie sobie humorki na różne sposoby. Kiedy jak nie teraz?
PS Agnesssa- nie widziałam zdjęcia, a też myślałam o tych rzęskach, więc uśmiechnę się w poniedziałek, żebyś jeszcze na chwilkę wstawiła.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja dzisiaj już was trochę nadrobiłam wcześniej,ale odwiedziła mnie mamusia na Dzień Dziecka i nie zdążyłam nic napisać.Teraz muszę znów nadrabiać ha ha.
Nie wiem co się ze mną dzieje,ale wstałam dzisiaj o 11 i to z wielkim bólem,tzn.wstałam po 7 wyprawiałm Olgę do szkoły i dalej do łóżka.A najlepsze,że o 3.30 w nocy w szlafroku byłam pranie zdjąc,pierwszy raz zostawiłam na noc,bo Oldze zależało,żeby jej spodnie wyschły,a tu jak na złość lało.Najwięcej to się martwiłam,że mi gdzieś porwie wiatr te ciuchy,bo mi się wydawało,że strasznie wieje,a wcale tak nie dmuchało,mogłam spokojnie je tam zostawić.Jak by mnie ktoś zobaczył w tym szlafroku o tej godz.to by sobie pomyślał,że dostałam coś z glową ha ha.Na szczęście nikogo nie spotkałam.
Teraz zjadłam obiadek,mamusia zaopatrzyła Ignasia w owoce,chyba z pięć rodzai,na Dzień Dziecka mu przyniosła i czekoladkę,ale na słodkie nie mam ochoty,więc biorę się za gruszkę
DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka,udanego wyjazdu wypoczywaj!
Anna-trzeba o siebie dbać,ja tez w przyszłym tyg pędzę na pedicure to może hennę też zrobię
Chłopek a co psoci ci synuś?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anszka to w poniedziałek wrzucę jeszcze raz
Olga Ale masz dobrze z mamusią
A ja zmykam na targi, trzymajcie kciuki co by nie lało, bo chwilowo nie pada, nie boje się zmoknąć ale przeziębienie nie jest mi potrzebne Buziaki dla Was i Waszych maluszków
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Maksiu - mam to samo - okropnie się czuję
Anuś - mam nadzieję że Cię nie weźmie- jak coś -to wieczorne nacieranie typu maść kamforowa pomaga
Boże dziewczyny - ale Wy o siebie dbacie - ja to jak dzikuska przy Was jestem - nie chodzę na paznokcie do kosmetyczek a fryzjer to jak już mus - jakoś za tym nie przepadam włosy sama w domu maluję - nie z oszczędności -poprostu nie lubię siedzieć u fryzjera
Anszka- udanego wypoczynku
Olga - ale przecież Ty balkonu nie masz to gdzie Ty po to pranie chodziłaś??
A ja przed chwilą skończyłam sprzątać - sypialnia, łazienka, pokój Seby - i wszystkie ciuszki posegregowałam mu - bo Andrzej ja zobaczył jak go do przedszkola szykuję to się przeraził Więc poukładałm na półkach - i podpisałam każdą z nich - (spodnie, spodenki, koszulki itp)Aż się boję jak on będzie przez te kilka dni do przedszkola chodził - Panie na bank zauważą i będą wiedziały że w szpitalu jestem nawet skarpetki posegregowałam - bo pewnie w dwuch różnych by chodził
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
bidol że masz siłę, ja miałam posprzatac ale naprawde nie dam rady zeby sie schylic to nie ma szans.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Misiek zabrał mnie rano do centrum i kupił te śliczne ciemne łóżeczko
zrobil taki prezencik Oliwierkowi i przy okazji Mamusi
ucieszyłam się,ze mamy w końcu łózeczko )
chlopek to jest dzien Ksawcia,nie gniewaj się na Niego
bidol ale fajny rowerek Sebciowi kupiłaś ! ) pewnie przeszczęśliwy
a u mnie zimno dzisiaj . wieje i pada..musialam cieplo sie ubrac jak na zakupy jechalismy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja też nie lubię chodzić po kosmetyczkach,włosy mi Marika farbuję,ja tylko jak ściąć muszę to idę,a mam ich trochę na głowie i muszę iśc przed rozwiązaniem,chociaż i tak najcześciej w kitce smigam.Paznokcie u nóg maluję sama-francuski lubę mieć zrobiony,a że daję jeszcze radę,to się ciesze,a do porodu i tak niemożna mieć pomalowanych.Depilacja na razie też jakoś mi idzie,raczej mężulka nie poproszę,jakos bym się krępowała,to już chyba prędzej Marikę,ale myslę,że do dwóch porodów szłam ładnie wygolona to i teraz mi się uda
chlopek Ksawcio rządzi,bo wie,że mu dzisiaj nic nie zrobisz ha ha widzisz,jaki mały cwaniak
maksiu niestety każda ciąża inna i raczej tą pierwszą znosi się najlepiej,bynajmniej tak było w moim przypadku
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z tą depilacją to tak jak mój się dopomina .hehe
nie wiem co w tym takiego fajnego
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Jeny wy tez dzisiaj takie senne jestescie?ja sie objadłam truskawkami i winogronem i leże jak beczka na łóżku zaraz chyba sobie przysne:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria ....ja troszke senna jestem...chciałabym pospać,poleżeć i w ogóle odpocząć w pozycji leżącej.ale nie mam takiej możliwości..bo jak tylko przyjmuje pozycje leżącą to jest mi słabo, niedobrze, mam strasznie ostrą zgagę i chce mi sie umrzec juz..... codziennie wieczorem jak mam sie polozyc to przezywam koszmar... i i tak śpię na siedząco... kark,szyja,plecy to juz tak mnie bolą,że masakra