BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373216 przez anszka
Dziewczynki, ja się pakuję i zmykam. Odcinam się od kompa na dwa dni, więc pewnie będę miała ciekawą lekturę po powrocie :)
Dbajcie o siebie i poprawiajcie sobie humorki na różne sposoby. Kiedy jak nie teraz?
:kiss: :kiss: :kiss:

PS Agnesssa- nie widziałam zdjęcia, a też myślałam o tych rzęskach, więc uśmiechnę się w poniedziałek, żebyś jeszcze na chwilkę wstawiła.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373219 przez Anna77
Anszka a Ty baw się dobrze, odpoczywaj i chłoń garściami ten wolny i beztroski czas. Do poniedziałku :blink:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373221 przez Olga
Hej mamusie.

Ja dzisiaj już was trochę nadrobiłam wcześniej,ale odwiedziła mnie mamusia na Dzień Dziecka i nie zdążyłam nic napisać.Teraz muszę znów nadrabiać ha ha. :)
Nie wiem co się ze mną dzieje,ale wstałam dzisiaj o 11 i to z wielkim bólem,tzn.wstałam po 7 wyprawiałm Olgę do szkoły i dalej do łóżka.A najlepsze,że o 3.30 w nocy w szlafroku byłam pranie zdjąc,pierwszy raz zostawiłam na noc,bo Oldze zależało,żeby jej spodnie wyschły,a tu jak na złość lało.Najwięcej to się martwiłam,że mi gdzieś porwie wiatr te ciuchy,bo mi się wydawało,że strasznie wieje,a wcale tak nie dmuchało,mogłam spokojnie je tam zostawić.Jak by mnie ktoś zobaczył w tym szlafroku o tej godz.to by sobie pomyślał,że dostałam coś z glową ha ha.Na szczęście nikogo nie spotkałam.

Teraz zjadłam obiadek,mamusia zaopatrzyła Ignasia w owoce,chyba z pięć rodzai,na Dzień Dziecka mu przyniosła i czekoladkę,ale na słodkie nie mam ochoty,więc biorę się za gruszkę :laugh: :laugh: :laugh:

DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #373226 przez Kamyczka
Olga szalona kobieto :lol:
Anszka,udanego wyjazdu :kiss: wypoczywaj!
Anna-trzeba o siebie dbać,ja tez w przyszłym tyg pędzę na pedicure to może hennę też zrobię :)
Chłopek a co psoci ci synuś?

12 lata 7 miesiąc temu #373227 przez agnesssa
Chłopek tylko się nie złość, w końcu to Ksawcia dzień :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka to w poniedziałek wrzucę jeszcze raz :woohoo:

Olga Ale masz dobrze z mamusią :lol:

A ja zmykam na targi, trzymajcie kciuki co by nie lało, bo chwilowo nie pada, nie boje się zmoknąć ale przeziębienie nie jest mi potrzebne :huh: Buziaki dla Was i Waszych maluszków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #373232 przez bidol
Agnesssa - przegapiłam :(

Maksiu - mam to samo - okropnie się czuję :(

Anuś - mam nadzieję że Cię nie weźmie- jak coś -to wieczorne nacieranie typu maść kamforowa pomaga :laugh:

Boże dziewczyny - ale Wy o siebie dbacie - ja to jak dzikuska przy Was jestem - nie chodzę na paznokcie do kosmetyczek a fryzjer to jak już mus - jakoś za tym nie przepadam ;) włosy sama w domu maluję - nie z oszczędności -poprostu nie lubię siedzieć u fryzjera ;)

Anszka- udanego wypoczynku :kiss: :kiss:

Olga - ale przecież Ty balkonu nie masz :unsure: to gdzie Ty po to pranie chodziłaś??

A ja przed chwilą skończyłam sprzątać - sypialnia, łazienka, pokój Seby - i wszystkie ciuszki posegregowałam mu - bo Andrzej ja zobaczył jak go do przedszkola szykuję to się przeraził ;) Więc poukładałm na półkach - i podpisałam każdą z nich - (spodnie, spodenki, koszulki itp)Aż się boję jak on będzie przez te kilka dni do przedszkola chodził - Panie na bank zauważą i będą wiedziały że w szpitalu jestem :silly: nawet skarpetki posegregowałam - bo pewnie w dwuch różnych by chodził :blush:

12 lata 7 miesiąc temu #373236 przez chłopek
kamyczka no psoci i to bardzo, właśnie spi, wiec spokój.
bidol że masz siłę, ja miałam posprzatac ale naprawde nie dam rady zeby sie schylic to nie ma szans.

12 lata 7 miesiąc temu #373237 przez mloda_mamuska
Czesc Dziewczyny,

Mój Misiek zabrał mnie rano do centrum i kupił te śliczne ciemne łóżeczko :kiss:
zrobil taki prezencik Oliwierkowi i przy okazji Mamusi :lol:
ucieszyłam się,ze mamy w końcu łózeczko ;))

chlopek to jest dzien Ksawcia,nie gniewaj się na Niego :kiss:

bidol
ale fajny rowerek Sebciowi kupiłaś ! :)) pewnie przeszczęśliwy :woohoo:

a u mnie zimno dzisiaj . wieje i pada..musialam cieplo sie ubrac jak na zakupy jechalismy.

12 lata 7 miesiąc temu #373239 przez chłopek
m_m no wiem że to jego dzien ale normalnie dzisiaj sam siebie przechodził

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373245 przez Olga
bidol no właśnie nie mam balkonu,ale mamy przed blokiem sznurki z sąsiadką powieszone i leciałam jak głupia,jeszcze obok śmietnik jest i się trochę wystraszyłam,żeby mi jakiś kot nie wyskoczył,bo ich strasznie nie lubię.
Ja też nie lubię chodzić po kosmetyczkach,włosy mi Marika farbuję,ja tylko jak ściąć muszę to idę,a mam ich trochę na głowie i muszę iśc przed rozwiązaniem,chociaż i tak najcześciej w kitce smigam.Paznokcie u nóg maluję sama-francuski lubę mieć zrobiony,a że daję jeszcze radę,to się ciesze,a do porodu i tak niemożna mieć pomalowanych.Depilacja na razie też jakoś mi idzie,raczej mężulka nie poproszę,jakos bym się krępowała,to już chyba prędzej Marikę,ale myslę,że do dwóch porodów szłam ładnie wygolona to i teraz mi się uda :laugh: :laugh: :laugh:

chlopek Ksawcio rządzi,bo wie,że mu dzisiaj nic nie zrobisz ha ha :) widzisz,jaki mały cwaniak :laugh:

maksiu niestety każda ciąża inna i raczej tą pierwszą znosi się najlepiej,bynajmniej tak było w moim przypadku :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #373246 przez chłopek
mi depilacje mój zrobi bo ja nawet lusterkiem nic nie widzę:) ostatnio sam sie upomina kiedy mam mnie wydepilowac

12 lata 7 miesiąc temu #373259 przez mloda_mamuska
chlopek moze wyczuwa,ze to Jego dzien i moze poszaleć.a jak sie czujesz? skurczy nie ma jeszcze?:)
z tą depilacją to tak jak mój się dopomina .hehe :lol:
nie wiem co w tym takiego fajnego :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #373260 przez chłopek
m_m własnie nie mam skórczy :( w nocy nawet dobrze spałam jak wstawałam siku to mnie nic nie bolało, oczywiscie ciezko mi sie obrócic na łózku ale to juz normalka

12 lata 7 miesiąc temu #373262 przez Daria23
KAMYCZKA - ja byłam w szpitalu 7 dni..ale to zależy gdzie kto jest ubezpieczony od ilości pieniążów...

Jeny wy tez dzisiaj takie senne jestescie?ja sie objadłam truskawkami i winogronem i leże jak beczka na łóżku zaraz chyba sobie przysne:)

12 lata 7 miesiąc temu #373267 przez mloda_mamuska
chlopek kurde...a juz bylas gotowa... ale szyjka się skraca...to moze tak nagle Cię złapię i szyciutko urodzisz. MAM NADZIEJE,ze będziesz miała łatwy poród !! :))

Daria
....ja troszke senna jestem...chciałabym pospać,poleżeć i w ogóle odpocząć w pozycji leżącej.ale nie mam takiej możliwości..bo jak tylko przyjmuje pozycje leżącą to jest mi słabo, niedobrze, mam strasznie ostrą zgagę i chce mi sie umrzec juz..... codziennie wieczorem jak mam sie polozyc to przezywam koszmar... i i tak śpię na siedząco... kark,szyja,plecy to juz tak mnie bolą,że masakra :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka