BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373417 przez mloda_mamuska
Majowka dziekuję :)

ja juz ją właśnie zamówiłam. Jeszcze musimy jakis dobry materacyk znaleźć do tego łóżeczka. ono spore jest. :)

ale się wściekłam.....kupiliśmy to łóżeczko za 200funtów dzisiaj a teraz patrze wskoczyła promocja minus 20% na caly asortyment w tym sklepie.... kurdę....tyle moglismy zaoszczędzić... a jak wyjezdzalismy o 10 z domu to jeszcze nie było tego kuponu na str ,bo specjalnie sprawdzałam :(

ja to bym pojechała jutro i oddała i kupiła znowu z kuponem. ale Misiek nie będzie się w takie coś bawił :dry:

Anna
no pewnie ,ze nie jestes jedyna..ja tez chłopkowi zazdroszczę . :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373428 przez saiko
Hej,

MM - no to nie fajnie, że ominęłaś taką promocję ale niestety nie da sie wszystkiego przewidziec ;)

Chłopek - odnośnie śluzu: LINK

Majowka - ja mialam kiedys podejsie do blondu, ale wygladalam tragicznie :cheer: Jednak moim przeznaczeniem jest mieś ciemne i proste włosy: ani blond, ani trwała

12 lata 7 miesiąc temu #373434 przez Olga
Ja tez zazdroszczę chlopkowi,że to tak blisko już do rozwiązania,zwłaszcza jak się napatrzyłam na tego maluszka koleżanki.Z drugiej strony,jak pomyślę,co mnie znów czeka przez najbliższe lata,to się boję.Jak się bylo młodszym to tak jakoś inaczej,a teraz znów od nowa przedszkole,wywiadówki,siedzenie przy lekcjach itp. :( Jakoś mnie to przeraża :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #373447 przez Anna77
Olga no nie są mi obce te obawy. Dopiero co się wykaraskałam z "pieluch" Kuby i znowu mam w to wchodzić, chodzić jak zombi itd.. W dodatku teraz jeszcze będzie trzeba odbierać z Maluszkiem Kubę z przedszkola i się nim zająć. Twoje dziewczyny to w sumie samodzielne kobitki już są.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373449 przez bidol
Chłopek - ale początki odchodzenia czopu mogą właśnie tak wyglądać :) mojej szwagierce kilka dni odchodził :)

Maksiu - biedulko Ty nasza :kiss: ja ok się czuję już taka ociężała i obolała, ale i tak o niebo lepiej niż z Sebą na tym etapie ciąży :)

M_M
- kołderka chyba ok - ja mam taką cienką i leciutką :) a na lato tylko kocyk obleczony w poszeweczkę :) Kolorku włosów nie zmieniaj - ślicznie Ci w takim :cheer:

Olga - powiem Ci że trudno powiedzieć - Bo do mnie przychodziła położna 4 razy - kilka lat wcześniej moja bratowa rodziła -mieszka obok i u niej była tylko raz ;) A kilka miesięcy temu rodziła Moja szwagierka i do niej miała przyjść pediatra - i wcale nie przyszła :dry:

Ania - widzę że o niczym ostatnio nie myślisz tylko o odliczaniu do terminu :laugh: ale spokojnie- ja też chłopkowi zazdroszczę :laugh: choć Mój tata ostatnio studził mój zapęd do porodu :blink: nie ma się co spieszyć - a to zaraz będzie chorować, płakać - ale to wszystko ściema - on się martwi o Sebka - ;)

Majówka - to super że jesteś zadowolona :) pakujesz się już??

Saiko - ale trafiłaś z tą bląd trwałą - ja miałam przez kilka lat i pasowało mi - :
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373459 przez mloda_mamuska
bidolku a ja uwielbiam Ciebie w taiej fryzurce i kolorku jaki teraz masz-ostatnio dodałaś zdj. i pięknie wyglądałaś :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #373464 przez Anna77
Bidol super zdjęcie :ohmy:

Dobra Dziewczyny, idę się kąpać i chyba pójdę spać, bo jestem nieprzytomna dzisiaj. Do jutra :)

12 lata 7 miesiąc temu #373469 przez Daria23
ja tylko na chwilke i tez chyba pojde spac ale mam taka ostra zgage ze masakra:(

12 lata 7 miesiąc temu #373471 przez mloda_mamuska
dobranoc Anna ;*
ja idę coś zjeść :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #373476 przez Olga
Anna77 napisał:

Olga no nie są mi obce te obawy. Dopiero co się wykaraskałam z "pieluch" Kuby i znowu mam w to wchodzić, chodzić jak zombi itd.. W dodatku teraz jeszcze będzie trzeba odbierać z Maluszkiem Kubę z przedszkola i się nim zająć. Twoje dziewczyny to w sumie samodzielne kobitki już są.

Tak,moje to już całkiem samodzielne,a tu wszystko od początku.Ja to tak do 2 latek to się strasznie nie boję,tylko później,jak juz się zacznie przedszkole i szkoła-ile to wtedy cierpliwości trzeba mieć,no i ten straszny okres dojrzewania :( jekuś jak ja już daleko w przyszłość ruszyłam ha ha :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373479 przez saiko
Daria23 napisał:

ja tylko na chwilke i tez chyba pojde spac ale mam taka ostra zgage ze masakra:(

DAria - polecam Gaviscon, jest niesmaczny ale naprawde działa, ratuje sie nim od prawie samego poczatku ciazy, jest tez w tabletkach - ale polecam syrop

12 lata 7 miesiąc temu #373497 przez mloda_mamuska
saiko jak tak polecasz to tez kupie ten syropek na zgage.
ja tez umieram zwlaszcza wieczorem.... jak sie zacznie to juz jest taka ostra,ze tez chce mi sie wymiotować... ja tą sodę piję i tez pomaga,ale jest niezdrowa dla organizmu.wiec nie mozna jej za często niestety.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373499 przez Kamyczka
Majówka Ty piekna blondi jesteś,jakoś nie wyobrażam sobie ciebie w innym kolorze :)
MM Ciebie też,bo pięknie ci w ciemnych :)
Bidol,piękne zdjęcie i fryzurka ci pasowała
Ja zeżarłam kalarapkę i zaraz pomykam spać :) :)

12 lata 7 miesiąc temu #373503 przez mloda_mamuska
Kamyczka z Ciebie jest super laska ;)

ja tez sie klade... tzn ide spać na siedzącą.

do jutra! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #373505 przez Kamyczka
MM podziwiam za spanie w pozycji siedziącej :)
Też się kładę,śpijcie spokojnie mamusie :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka