BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373774 przez mloda_mamuska
Mnie też nie podoba się nowy układ na forum :(

My juz po zakupach.

zaraz zrobie sobie truskwy ze smietana :lol:

Mój Oliwierek mocno wypina się na boki aż boli. :huh:

u nas dzisiaj tak zimno :( az nieprzyjemnie.

no i znowu sobota i nie ma co robić :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373790 przez agnesssa
Hej dziewczyny :)

Chłopek nie wyobrażam sobie, jak bym się wściekła jak by mi mama tak powiedziała... :angry: :angry: :angry: I niestety też pewnie mojemu by się przy okazji dostało :huh: Ale masz rację przytulanko na przeprosiny zawsze działa, a do tego może się faktycznie coś ruszy z porodem :woohoo: Dobrze, że się mama zreflektowała :)

Maksiu
Gratuluję pięknego suwaczka :kiss:

Majówka dobrze, że z fryzjera zadowolona jesteś :woohoo:

Bidol ja też się sama farbuję, a do fryzjera chodzę jak już na oczy nie widzę, bo mnie grzywka zarośnie :silly:

Saiko mam ten sam problem z forum :angry: :angry:

A ja mam dzisiaj wsilczy humor od rana, na przemian albo krzyczałam bo mnie każda pierdoła wqrzała, albo ryczałam bez powodu... :huh: :huh: Miała tyle planów, a z wszystkiego zrezygnowałam, bo pogoda jest kropiczna :angry: :angry: Ale wzięłam się chociaż za drożdżówkę z truskawkami, i mam nadzieję, że za 20 min jak już ją wszamam to mi się humor poprawi :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #373793 przez mloda_mamuska
agnessa ja tez dzisiaj mam taki dzien.jak nigdy.... ciagle placze i ciesze sie na przemian..dziwne to jest...Misiek wchodzi do pokoju patrzy a ja rycze jak dziecko i pyta się co się dzieje,co się stało a ja patrze na niego i mówię jak dziecko przez płacz i szlochanie NO SAMA NIEEE WIEeeM.... i tak od rana... nie wiem co mi jest... kupilam sobie na pocieszenie żelki,których unikam w ciąży,bo to sama chemia... posmarowałam się masłem kakaowym i chyba trochę mi przechodzi... :huh:

aa..agnessa podziel sie ciachem !!!

12 lata 7 miesiąc temu #373794 przez maksiu
Hej pisalam do mojej poloznej i w ten wtorek jest wiec wrazie co moge jechac zrobi mi ktg i wg chyba ze ciocia wroci pozniej niz o 12 to nie dam rady, no i chyba ze coas bedzie nie tak przez weekend to na IP pojade, cos mnie sdzyjka dalej nawala kurde z maksem tego nie mialam ahh naszczescie maly sie wypina ladnie wiec o to jestem spokojna ale troszke draznia mnie te skurcze i klucie chwilowe

AGNESSA TA pogoda tak moze na nas dziala ja tez cos dzis bez humoru jestem

12 lata 7 miesiąc temu #373801 przez saiko
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Przywitam się tylko szybciutko i kładę się,bo brzuch mnie boli,chyba w poniedziałek jednak się wybiorę do gina.Znów mnie to spojenie łonowe pobolewa,nie tak mocno jak w święta,ale boli :(

Moja Marika rano na Lednice pojechala,chyba pierwszy raz mają brzydką pogodę na tym zjeździe :angry:

no ciekawe co Ci powie, ja zapomniałam wspomnieć o spojeniu, a boli mnie średnio co 2 dni :(
i to mam czasem problem z poruszaniem się

dziewczynki - pierwszy raz użyłam parowaru nowego - łosoś, kalafior i marchewka - pychota :D
jutro też tak, mam nadzieje, ze mały nie będzie miał skazy białkowej

kawał z Bebilonu:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #373803 przez maksiu
saiko napisał:

Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Przywitam się tylko szybciutko i kładę się,bo brzuch mnie boli,chyba w poniedziałek jednak się wybiorę do gina.Znów mnie to spojenie łonowe pobolewa,nie tak mocno jak w święta,ale boli :(

Moja Marika rano na Lednice pojechala,chyba pierwszy raz mają brzydką pogodę na tym zjeździe :angry:

no ciekawe co Ci powie, ja zapomniałam wspomnieć o spojeniu, a boli mnie średnio co 2 dni :(
i to mam czasem problem z poruszaniem się

dziewczynki - pierwszy raz użyłam parowaru nowego - łosoś, kalafior i marchewka - pychota :D
jutro też tak, mam nadzieje, ze mały nie będzie miał skazy białkowej

kawał z Bebilonu:

ha ha niezle ja juz dzis kiwi zjadlam i teraz wcianm jablko
a mam ochote na sama nie wiem co

12 lata 7 miesiąc temu #373804 przez mloda_mamuska
saiko jedzenie z parowaru jest pyszne ;) i zdrowiutkie.
Saa w Polsce jadlam codziennie takie pycha obiadki tylko przyprawialam sporo. ale bez soli ;) Moim rodzicom nie smakowało,bo oni przyzwyczajeni są do tłustych potraw i smażonych . :)

a ja czesto kupowalam mrozone warzywa na patelnie z hortexu i robilam w parowarze ;-)
moje ulubione to te z przyprawami w torebce. z lubczykiem itp. ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373805 przez saiko
maksiu napisał:

ha ha niezle ja juz dzis kiwi zjadlam i teraz wcianm jablko
a mam ochote na sama nie wiem co

miaąłm tak wczoraj - w końcu wypiłam na wieczór dwie szkalnki kakao - i to chyba było to, ale nie jestem pewna ;)

mloda_mamuska napisał:

saiko jedzenie z parowaru jest pyszne ;) i zdrowiutkie.
Saa w Polsce jadlam codziennie takie pycha obiadki tylko przyprawialam sporo. ale bez soli ;) Moim rodzicom nie smakowało,bo oni przyzwyczajeni są do tłustych potraw i smażonych . :)

a ja czesto kupowalam mrozone warzywa na patelnie z hortexu i robilam w parowarze ;-)
moje ulubione to te z przyprawami w torebce. z lubczykiem itp. ;)

no, ja zapomniałam kupić przyprawe do ryb Fit (bez soli) wiec użyłam takiej zwykłej solonej przyprawy, ale warzyw w ogóle nie przyprawiłam

12 lata 7 miesiąc temu #373806 przez maksiu
To ja juz tak tez mialm ostatnio jadlam co mi pod reke wpadlo az w koncu wyslalm m do sklepu kupil mi twarog i zjdlam kanapiki z twarogiem szczypiorkeim i pomidore lub rzodkiewka i to bylo to czego i brakowalo

12 lata 7 miesiąc temu #373809 przez Kamyczka
Ja dziś jadłam ryż z jogurtem i truskawkami i o dziwo cukier miałam w normie :) pychota
MM też lubię te warzywa z lubczykiem :lol:
ale u nas pogoda :(
A mi mąż zaraz przyniesie świeżo upieczony piernik :)

12 lata 7 miesiąc temu #373810 przez maksiu
Kamyczka napisał:

Ja dziś jadłam ryż z jogurtem i truskawkami i o dziwo cukier miałam w normie :) pychota
MM też lubię te warzywa z lubczykiem :lol:
ale u nas pogoda :(
A mi mąż zaraz przyniesie świeżo upieczony piernik :)

Oj bys sie podzielila a nie sama bedziesz jesc

12 lata 7 miesiąc temu #373813 przez mloda_mamuska
Kamyczka jak wcinałam te warzywa z lubczykiem to każdy w domku musial wąchać mój lubczyk..cz chcial czy nie..byl ta aromatyczny :lol:

tutaj brakuje mi parowaru,chyba powiem rodzicom ,zeby przywieźli mi moj z polski :(

NA KOGO GLOSUJECIE W X FACTORZE ???
ja na Spenerra :kiss: chociaz chomik tez jest super :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #373814 przez maksiu
mm ja tego nie gladam jakos mi nie podpasowalo hiii mnie cos glowa rozbolala i chwilami kreogslup boli

12 lata 7 miesiąc temu #373815 przez Majowka
Ten nowy uklad na forum, to chyba jakis zart :ohmy: Zadnej w tym logiki.... Nie ma zadnej strony spolecznosciowej o takim ukladzie...najpierw tekst pozniej nik osoby...to chyba jakis wirus, lub tymczasowka.... :( :( :(

Ja skoczylam wymienic jednego pajacyka na odrobinke wiekszego z guziczkami z przodu, chyba lepiej tak bedzie...

M-M, ja tez juz po truskawkach ze smietana :)
Jak tam zakupy? Co ciekawego kupiliscie?

Kamyczka, zazdroszcze piernika!!!!

Saiko, super masz z tym parowarem, samo zdrowie!

My dzis zapraszamy gosci na kolacje...ale jestem wsciekla bo do tej pory nie wiem czy przyjda, a to oznacza harowke w kuchni przed impreza na co sie nie godze...bedzie pizza jesli przyjda, protestuje gotowania i pichcenia w pospiechu :angry: :angry: :angry:

12 lata 7 miesiąc temu #373818 przez Daria23
hej laseczki co to ma byc z tym forum?ładdny bezsens:( nie podoba mi sie to...ja bylam z Misiem w miescie potem obiad zrobiłam a po obiedzie placek z truskawkami:)ale ich tam naładowałam napewno bedzie pycha:):):) a terz odpoczywam
Laski macie upatrzone termometry?bo ja jednak kupuje ten do czoła i ucha ale nie wiem jakiej firmy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka