BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373300 przez mloda_mamuska
bidol ja uwielbiam jezdzic na rowerze,mój Misiek tez wiec mam nadzieje,ze i Oliwierek bedzie chcial z Nami podróżować nie tylko wygodnie autkiem ;-)
a ten Sebka cudny ! nie dziwie sie,ze zachwycony ;)
co do mieszkania mamy pewnie klopoty,bo z niemiec kasiorka jednak nie przyjdzie jeszcze przez miesiąc i musimy od moich rodziców 4 tysiące na kaucję pożyczyć.
a w polowie czerwca bedzie w koncu wózek ! :kiss:

nie moglismy sie zdecydowac,bo tego beżowego już nie ma jest ten :
a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/...394_1743971473_n.jpg
a on na zdjeciach tak srednio nam sie podobał...ale wczoraj widzielismygo na zywo i wygląda bardzo stylowo :lol:

Dziewczyny
jak to jest z tymi spacerówkami?
ja tutaj takie niemowlaki 2 miesieczne widze w spacerówkach...i to co druga sacerowka to takie maluchy....a przeciez podobno do spacerowki wklada sie 6 miesieczne dziecko :unsure: :unsure: :unsure:
ja wlasnie zjadlam loda miętowego..przed ciążą bardziej mi smakowały miętowe :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373303 przez chłopek
m_m do spacerówki powinno sie wkładać dziecko które juz stabilnie sidzi

non stop do łazienki gonię bo mi ciągle mokro :(

12 lata 7 miesiąc temu #373310 przez Olga
Kurde chcialam mojemu mężusiowi pokazać bidol Twoją Kamilkę,co wyczynia w brzuszku(oczywiście jak byś się nie pogniewała),ale za żadne skarby nie mogę znaleźć tej strony. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #373312 przez mloda_mamuska
chlopek a to bezpieczne dla dziecka jak takie malenstwo 2,3 mce wlozy sie do spacerowki juz?
One leżą tam w tych spacerówkach...nie siedzą.

12 lata 7 miesiąc temu #373315 przez Anna77
Saiko do mojego szpitala w ogóle ciuszków dla Maluszka nie muszę mieć, tylko na wyjście do domku. I ten zestawik przygotuję mojemu B do szpitala, razem z zestawem dla siebie.

Bidol ja też normalnie noszę M, ale zamówiłam L i nie jest raczej wielki bardzo, poza tym z szlafroczkami jest o tyle fajnie że po prostu bardziej się owiniesz i zwiążesz. Mi pasowało że jest cienki w miarę, milutki w dotyku - taki porządnie wyglądający materiał, ma rękawy 3/4 no i nie jest długaśny, ani nie odsłania połowy tyłka :lol:

mm zgadzam się z chłopkiem - spacerówka dla siedzących dzieci, choć wiem że w innych krajach to podejście nie jest tak restrykcyjne. A wózeczek bardzo fajny ;)

Patrzę na ten suwaczek Bidola i mój.Fajnie że ten czas płynie, ale tak był już chciała mniej ładnie, ale na przykład 37 + 6 - wtedy bym na bank szykowałam się do szpitala :)

12 lata 7 miesiąc temu #373316 przez chłopek
m_m nie wiem ja jakos wole w gondolce wozic małego

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373324 przez bidol
Kamyczka - widać że to typowy facet :) a co do wyczynów Kamilki - to dla pocieszenia powiem że z Sebą tak nie miałam ;) a suwaczek - wiem - śliczny :cheer:

Chłopek - pojęcia nie mam - Mam chrześniaka w wieku 7 lat i zawsze mam problem co mu kupić ;) ostatnio jakieś transformersy mu kupiłam :)może wody Ci odchodzą???

Saiko - co do zestawów to to takie proste nie będzie - bo pojęcia nie mam jaka pogoda będzie ;) no mam nadzieje że aż taki tępy nie jest i jak już jest wszystko podpisane to da radę :laugh: A co do szaleństw Naszych dzieci to mnie uspokoiłaś - bo już zaczełam się martwić tym moim dzieckiem ;)

M_M - wózek przepiękny - widziałam ostatnio taki sam - super wyglądał :) co do spacerówek - to i u Nas już powoli wchodzi ta moda - ale masz na myśli pozycję leżącą?? Tam jest takie podejście - mało który wózek ma duże koła - może to dlatego że chodniki są w lepszym stanie niż nasze ;)

Olga
- pewnie że możesz - wpisz na YouTube - Kamilka szaleje - i Ci wyskoczy :) powiem szczerze że na telefonie lepiej to widać :)

Anna
- to ja chcem ten szlafroczek :laugh: też chcaiła bym już mieć 37 lub 38 tydzień - to już szalała bym na całego :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #373329 przez Kamyczka
MM wózeczek super :)
U nas świeci słońce już :lol: ale w sumie nie wiem z czego się cieszę,skoro i tak leżę w domu :blink:
Zauważyłam,że mój Dominik to raczej harcownik nocno-nadranny :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #373330 przez chłopek
bidol własnie nie wody tylko jakiś tak duzo śluzu mam

12 lata 7 miesiąc temu #373334 przez Kamyczka
chłopek napisał:

bidol własnie nie wody tylko jakiś tak duzo śluzu mam

Chłopek to ten czop może?

12 lata 7 miesiąc temu #373339 przez chłopek
kamyczka chyba nie bo by był krwia zabarwiony a to bardziej jak śluz wygląda

12 lata 7 miesiąc temu #373342 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka chyba nie bo by był krwia zabarwiony a to bardziej jak śluz wygląda

To chyba nie ma się czym martwić :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #373343 przez mloda_mamuska
bidol,Kamyczka dziekuje :kiss:

bidol to,ze mają wszystkie małe koła też zauważyłam... rzuca sie w oczy.ale to wlasnie tak jak piszesz,przez to,ze chodniki są równe a zimy nie są ostre ;)

chłopek ja tez ostatnio mam dużo tego śluzu i aż podpaski wkładam ,bo mialabym całe gatki mokre. ale to chyba normalne w ciazy?

12 lata 7 miesiąc temu #373345 przez Olga
Czy do was po powrocie ze szpitala też przychodzi do domu położna,czy pediatra?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #373348 przez mloda_mamuska
Olga tutaj kobietą w ciąży zajmuje się tylko położna,tak samo po porodzie. Przez 1 albo 2 tyg. przychodzi codziennie położna. ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka