BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373268 przez Kamyczka
Chłopek super,że się dobrze czujesz :)
Daria-ja senna nie jestem w ogóle niestety.Nie pamietam kiedy ostatnio jadłam winogrona :(
MM-super niespodzianka z tym łóżeczkiem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373271 przez chłopek
ale moj maluch sie napina z prawej strony tylko taka górka jest:)

12 lata 7 miesiąc temu #373272 przez mloda_mamuska
Kamyczka ja właśnie uświadomiłam sobie,ze tez dawno nie jadlam winogronek... chyba pojutrze kupię . za to duzo brzoskwin jablek kiwi i bananow jem no i Wasze truskawki,ktorymi mnie nakręcacie :laugh:
a niespodzianka z łóżeczkiem była wspaniala :kiss:
mama napisala mi,ze wlasnie zrobila zakupy-prezenty dla Oliwierka.... Oni oszaleli już na punkcie Małego :lol:

chłopek moj tez z prawej się wypiął i mam górkę..ale dzisiaj mnie bardzo boleśnie kopie. :(

12 lata 7 miesiąc temu #373275 przez chłopek
m_m mi tam chyba pięta mi jeździ bo takie kuleczki sie przemieszczają :)

12 lata 7 miesiąc temu #373277 przez mloda_mamuska
chlopek w koncu to juz duze chlopaki są ! :)

dzisiajw tym centrum bylo tyle malenkich dzieciaczków...jak patrze na takie malenstwa to aż się boję jak ja temu podołam. czy takiego maluszka nie uszkodzę.

12 lata 7 miesiąc temu #373279 przez chłopek
m_m dasz radę, ja tylko jestem ciekawa reakcji Ksawcia, na małego.

12 lata 7 miesiąc temu #373283 przez mloda_mamuska
chlopek myslisz,ze bedzie zazdrosny ?
znajoma jest w ciazy i ma 2 letnia corcie i mala nie chce ani braciszka ani siostrzyczki,bo mama jest tylko jej i tata. Wiec moga miec problem .

12 lata 7 miesiąc temu #373288 przez chłopek
No ja mysle ze bedzie zazdrosny i to bardzo, chyba najbardziej o mnie

12 lata 7 miesiąc temu #373289 przez Anna77
Też jestem dzisiaj strasznie śpiąca, chyba zaraz zaliczę jakąś drzemkę.

Dziewczyny, ponieważ przez zbieg okoliczności mam dwa szlafroki takie same firmy Italian Fashion. Mi się podoba, więc jakby któraś chciała to podaję link do aukcji. Nawet go nie rozpakowałam, a cena jest +/- 10 zł niższa. allegro.pl/show_item.php?item=2390213345

Chłopek masz jeszcze przecież czas, więc wtedy kiedy ma się ruszyć, to się ruszy. A Mały da radę i pewnie będzie Małym Pomocnikiem :)

Bidol też bym chętnie posprzątała, ale ja sobie bardzo mocno to dawkuję małymi porcjami, bo boję się żeby mi to rwanie nie wróciło. Poza tym mocniej odczuwam potem skurcze niestety. Dzisiaj tylko płytę kuchenki wypucuję, bo jest strasznie zapaskudzona.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373290 przez bidol
Chłopek - mi też się wcale nie chciało - ale musiałam - wiesz jak dziecko do przedszkola chodzi to musi być zadbane - bo wstyd - a ja już się przekonałam jak Mój potrafi ubrać Małego go przedszkola jak ja w szpitalu jestem :dry:

M_M
- ale super prezencik od męża macie :laugh: teraz tylko nowe mieszkanko :laugh: i rodzinka na swoim :laugh:

A Seba z rowerka bardzo zadowolony - mówi że ro jego motorek :laugh: i już tuning chce robić :laugh: koszyk che mieć na kierownicy :laugh: jedynie co to dzisiaj deszcz pada i pojeździć nie może :dry:

Olga - aaaaaaa - to jaktycznie mogło to śmiesznie wyglądać :laugh: co do depilacji - to ja przy wannie mam wielkie lustro i daję radę :)

Daria - ja jestem senna - ale to jak codzień ostatnio :laugh:

wiecie co przed chwilą widziałam :ohmy: Niunia się tak mocno pleckami wypieła i widać było jak oddycha- dosłownie jak wdycha i wydycha bo tak szybciutko się brzuch mi unosił w tym miejscu :ohmy: rewelacja :laugh:

Aniu - ja zawsze raz a dobrze się biorę do roboty :lol: a że nic mnie nie strzyka skórczy nie mam to mogę sobie pozwolić - jedynie co to taka ociężała już jestem i jak po schodach kilkanaście razy pochodzę to już nóg nie czuję :dry: ale na tym etapie ciąży to normalne :)
wiesz - to może ja się skuszę na ten szlafroczek :laugh: a ta L-ka to duża jest?? bo ja raczej M-kę noszę :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #373292 przez Kamyczka
Bidol-tuning dobre :lol: :lol: :lol:
O to twoja córcia szaleje,u mnie aż takich widoków nie ma

12 lata 7 miesiąc temu #373294 przez chłopek
kamyczka u mnie tez nie ma takich widoków

12 lata 7 miesiąc temu #373296 przez Kamyczka
Bidol,ale masz ładny suwaczek dziś :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373297 przez chłopek
ale beznadziejna pogoda, Ksawus miał jutro do babci jechac na cały dzien
dziewczyy co mogę kupic 5 letniej dziewczynce i 7 letniemu chłopcu oni w usa mieszkaja

12 lata 7 miesiąc temu #373298 przez saiko
bidol napisał:

Chłopek - mi też się wcale nie chciało - ale musiałam - wiesz jak dziecko do przedszkola chodzi to musi być zadbane - bo wstyd - a ja już się przekonałam jak Mój potrafi ubrać Małego go przedszkola jak ja w szpitalu jestem :dry:

wiecie co przed chwilą widziałam :ohmy: Niunia się tak mocno pleckami wypieła i widać było jak oddycha- dosłownie jak wdycha i wydycha bo tak szybciutko się brzuch mi unosił w tym miejscu :ohmy: rewelacja :laugh:

to moze przygotuj mężowi konkretne zestawy ubran ;)

u Was tez w szpitalach prosza o przygotowanie jednego (pierwsego) zestawu ubranek+pampersa? tak zeby po badanieu, umyciu moglu ubrac?

mój tez tak oddycha - widac wtedy takie szybkie miarowe poruszanie brzucha :D zupelnie inaczej niz przy czkawce :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka