BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373132 przez chłopek
ale mam dzisiaj lenia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373138 przez anszka
Chłopek - od dzisiaj już jest czerwiec - Twój miesiąc :)

12 lata 7 miesiąc temu #373144 przez bidol
Kamyczka - to straszne nie było - jedynie co mnie zdziwiło postawa położnych - u mnie ta ostatnia faza bardzo szybko się działa i ta dziewczyna nie miała chyba bóli partych :unsure:
życie ;)

Agnesssa
- pewnie że się nie gniewam :laugh: mój szwagier był w szoku - choć jedo żona niedawno była w ciąży - mówi że nawet w 1/4 ich niunia się tak nie ruszała - i też powiedział że w Obcym - była taka scena :lol:

co do przedłużania rzęs to Ja miałam - i byłam strasznie niezadowolona ;) pierwsze kilka dni super - efekt też :) ale ja zaczynają wypadać to wygląda się jak fsatygowana lalka małej dziewczynki co 3 rzęsy brak ;) Ja jeszcze jakoś wyglądałam bo swoje rzęsy mam długie więc to się tak w oczy nie rzucało, ale moja siostra - tragedia jakaś :dry: ona ma słabe rzęsy i po tym doklejaniu przez kilka miesięcy prawie swoich nie miała :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #373146 przez Kamyczka
Bidol,wiedziałam,ze akurat ciebie ten filmik nie przerazi :)
A ja nie chcę przedłużac rzęs,bo mam długie tylko jasne głównie na końcówkach,dlatego bez makijażu jestem taka bez wyrazu,stąd pomysł na hennę :blink:
Agnessa dzięki :)

12 lata 7 miesiąc temu #373170 przez agnesssa
Bidolku no własnie wszystko zależy gdzie i jak zrobią raz mi dziewczyna też zrobiła tak że wypadały szybko i wyglądało feee, ale te co mi na ślub zrobiła dziewczyna w salonie były na prawdę super, i się trzymały zresztą mogę pokazać fotę jak wyglądałam po dwóch miesiącach bez uzupełniania oczywiście :woohoo:

Kamyczka to henna dla Ciebie to na prawdę wystarczające rozwiązanie :lol: Ja mam i krótkie i jasne :lol: I bez pomalowanych rzęs w ogóle ich nie widać :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #373173 przez bidol
Kamyczka- hahhahaha :laugh:

Agnesssa
- oo to może i ja sobie hennę zrobię :) ale jak rzęsy później wyglądają - takie ciemne są :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #373176 przez maksiu
Jestem i ja ale nie dozycia kurde tak mi dzis nie dobrze ze szok normalnie wysiadam pogoda do kitu leje jak scebra, rece mnie nawalaja jak nieweim a na dodatek rano mialam skurcze w obu lydkach najchetniej poszlbym spac.Przepraszam ze nie doczytam nie mam sily az plakac mi sie chce, kurde jednak tak jak mowia kazda ciaza inna z maksiem szalalam jak niewiem nic mi nie bylo i wg a tu masakra

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373179 przez agnesssa
Bidol no henna podkreśla rzęsy, nie są grubsze, ale ciemne więc wygląda jak być miała tusz wydłużający, bo końcówki rzęs zazwyczaj są jaśniejsze, efekt jest naturalny :woohoo:
Zoba jakie miałam rzęsy po dwóch miechach ( a tu jeszcze po całodziennym spływie i kąpieli w jeziorze więc. Na prawdę dziewczyna miała talent :woohoo:

Maksiu Przytulam mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: To może połóż się i spróbuj pospać :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #373186 przez Majowka
Agnessa, swietnie wygladasz!!!...no i te rzesy...rewelacja!

12 lata 7 miesiąc temu #373189 przez chłopek
anszka no czerwiec :)

12 lata 7 miesiąc temu #373192 przez Kamyczka
Agnessa,śliczna czarnulka z Ciebie,rzęsy super :kiss:
Chłopek,ale Ci zazdroszczę,już twój miesiąc :)
Maksiu,kurde-cięzko znosisz tą ciążę :(

12 lata 7 miesiąc temu #373195 przez Daria23
Witam sie spowrotem:)ale mam dzis super humorek:)dostałam pieniazki z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu normalnie az 350 zł:) i z tej radosci wszystko straciłam na mojego synusia:)wkoncu dzien dziecka oprocz paru ciuszkow kupilam pampersy husteczki proszek itd....kupilam jedna paczke pampersow aciv baby 108 szt za 49zl mam nadzieje ze nie przepłaciłam...a teraz padam z nog w domu mam 3 kg truskawek wiec dzis bede sie błogo nimi obżerać:):)

Anszka jakos sie nie martwie tym rozwarciem przynajmniej potem szybciej pojdzie(mam nadzieje):)

12 lata 7 miesiąc temu #373199 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Witam sie spowrotem:)ale mam dzis super humorek:)dostałam pieniazki z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu normalnie az 350 zł:) i z tej radosci wszystko straciłam na mojego synusia:)wkoncu dzien dziecka oprocz paru ciuszkow kupilam pampersy husteczki proszek itd....kupilam jedna paczke pampersow aciv baby 108 szt za 49zl mam nadzieje ze nie przepłaciłam...a teraz padam z nog w domu mam 3 kg truskawek wiec dzis bede sie błogo nimi obżerać:):)

Anszka jakos sie nie martwie tym rozwarciem przynajmniej potem szybciej pojdzie(mam nadzieje):)

Daria to zaszalałaś :) Wow-350zł to ile dni byłaś w szpitalu?I super,ze obkupiłaś Tymusia :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #373202 przez Anna77
Saiko też chcę jak najpóźniej zrobić odrost, żeby na długo wystarczyło po porodzie. Umówiłam się na 11.06. Wizytę mam dzień później, czyli 12.06 i nie chcę żeby mnie wtedy gin czymś zaskoczył.

Jakoś też w tym tygodniu po 11.06 czeka mnie jeszcze wosk na nogi i pedicure pewnie.

Hennę robię w miarę regularnie, przynajmniej na brwi, co zresztą też robię w domku, jak mi się nie chce iść do kosmetyczki. Rzęsy już tylko u kosmetyczki :) Na doklejane pewnie się nie zdecyduję, choć wyglądają super. Tylko żeby ten efekt był fajowy, trzeba je regularnie uzupełniać, a to już nie na moje nerwy.

Trochę jestem zmartwiona, bo moja szwagierka dzwoniła do mnie dzisiaj (tak która była wczoraj na kawce) i pytała czy się dobrze czuję, bo ją rozłożyło wczoraj wieczorem. Boli ją bardzo gardło i się pochorowała. Kurcze, do tego ten katar Kuby. Ostatnie, czego mi teraz trzeba to jakiejś infekcji :ohmy: Połknęłam czosnek, witaminkę C i mam nadzieję że dam radę.

12 lata 7 miesiąc temu #373205 przez chłopek
a mi dzisiaj Ksawcio robi na złośc juz mam dość

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka