BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #373926 przez Olga
Ja wciągnęłam hod-doga,ale zamówiłam sobie dwa,bo zawsze bez problemu zjadłam,a dzisiaj nie dałam rady :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373981 przez bidol
Hej laski - co to ma być :angry: :angry: niepodobuje mi się - choć zauważyła że wszystko działa :)

po krótce :laugh:

Olga
- uu to nie za bardzo że Cię boli - musisz jeszcze wytrzymać kilka tygodni ;)

Saiko - mniam mniam - jedzonko z parowaru - i też używam tych Fitów :laugh:

Chłopek
-ooo to super- :unsure: nie mów mi o arbuzie ;) ja wczoraj już przesadziłam - przynajmniej przez miesiąc już na arbuza nie będę mogła patrzeć :P

Anna - hahahahahahahahaha :laugh: dobry ten Twój Kuba :laugh: Mój Sebek jest jeszcze na etapie że on tylko mamę kocha :laugh:

Maksiu - co za jakiś debil Cię prześladuje :angry:

a ja się nie pochwalę co dziś zjadłam bo wstyd ;) zjadłam chyba wszystko co było możliwe :P i to był mój błąd ;)
Ja dziś za niańkę robię - brat na weswlicho pojechał i swoje dwa djabły u Nas zostawił :dry: Boże dodaj mi cierpliwości :dry: jak się jutro nie odezwę znaczy że z nerwów wody mi odeszły i pojechałam rodzić :dry: :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #373984 przez mloda_mamuska
Anna hahahahahaha kurde ale tekstem zarzucił :lol: :lol:

maksiu nie martw sie.... ktoś ma niepokolei ... masz rację,zmień numer i będziesz miała spokój :)

majowka hehhe masz rację, lepie kupić gotowce i odpoczywać :lol:

Majowka to ja sie strasznie dluga urodziłam 67cm. ! taki dlugi i chudy brzydalek :lol: lekarze podobno byli w szoku jak sie urodziłam :huh:

chlopek takie slodkie na noc zjadlas? ja to bym się zasłodziła :)

bidol hehehe trzymaj sie tam i nich wody nie odchodzą jeszcze :laugh: rzeknę : Niech wody będą z Tobą :lol:

My dzisiaj na zakupy pojechalismy trochę głodni i tyle słodyczy i niezdrowych rzeczy kupiliśmy...a My zazwyczaj samą zdrową żywność wybieramy... ale głód robi swoje...
jak Misiek wróci z pracy to się zdziwi,że wszystko pootwierane jest :lol: nie moglam sie zdecydowac i otworzylam chipsy ..zjadłam 3 ...zobaczylam obok paluszki i naszla mnie na nie ochota..otworzylam zjadlam kilka... patrze obok kwaśśśśśne żelki..oczywiscie otworzylam..i tak samo z ciatkami czekoladowymi .... na koniec zobaczyłam,że Nasz jablecznik-taki zapakowany do dzisiaj kupilismy ważny........wiec musialam otworzyc i zjesc troszkę :lol: :lol: ..i takim cudem pootwieralam wszystko i poskubałam :huh:

Teraz mały mi szaleje w brzuchu od tej chemii ;) ;)

12 lata 7 miesiąc temu #373987 przez bidol
M_M - hahahahaha :laugh: wątpie czy wytrzymam - w domu jest taki :laugh: urdel że szok- dzieci potrafią być wqużające :angry:

ja dziś jadłam tak jak Ty :) i bardzo tego żełuję :P :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #373993 przez Kamyczka
Dziewuuszki ja też się tak najadłam,że ledwo leżę :(
MM :lol: :lol: :lol: szalała oj szalała :lol:
Maksiu zmień nr,bo szkoda nerwów!!!
Bidol,niech Bóg ma Cię w opiece :kiss:
Anna-jaki fajny ten twój synuś :lol:
Chłopek,z dżemem też bym zjadła takim z czarnej porzeczki :)
A ja znów o żarciu-aż wstyd

12 lata 7 miesiąc temu #373998 przez hoborr
Witajcie lipcowe mamusie:)

Przez problemy na formu nie mogłam do was wejść! A bardzo byłam ciekawa jak wam mijają to szczególe tygodnie?) Sama jestem lipcową mamusią tylko z 2011roku:) Moja córeczka 1 lipca będzie miała roczek:) Wy tez już niedługo zostaniecie mamami:)

Trzymam za wszystkie kciuki, pozdrawiam i juz za miesiąc czekam na wspaniałe wieści:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373999 przez mloda_mamuska
bidol hehe wiem,ze dzieci bywaja wkurzające...czasem moja ciocia zostawiała swoją czwórkę dzieciaków z czego wzystkie zachowują się jakby mialy adhd.... i ja musialam sie z nimi bawić ..czasem przez tydzien.... i powiem Ci,ze tak wariowali kiedyś,że Nam dwa kanarki padły na zawał przez te dzieciaki. :dry:

Kamyczka a co dobrego jadłaś ?

ja mam ochote na truskawki,ale jutro je zjem,bo dzisiaj to juz pękne.. :lol:

Moja znajoma miala tak ogromny brzuch w ciąży... a urodzila 2 tygodnie temu córę i mała tylko 2800wazyła. a wszyscy sie smiali,ze chyba trojaczki nosi :lol:

hoborr witaj. gratuljemy córeczki. Jak wspominasz poród ? ;)

12 lata 7 miesiąc temu #374001 przez Kamyczka
MM zjadłam ryż z jogurtem i truskawkami całą "michę",potem kanapkę,piernika taki kawał,że wstyd i na dodatek dałam się skusić na chipsy,bo mąż zażerał do piwka i teraz umieram-o dziwo cukier jest w normie :ohmy: nie wiem jak ja zasnę :(

12 lata 7 miesiąc temu #374009 przez hoborr
mloda_mamusko pamiętam że pod koniec ciązy bardzo się bałam tego zamieszania związanego z porodem: a jak nie będzie miał mnie kto zawieźć? a jak nie zdążę? itd:) Ale sytuacja sama się rozwiązała bo niestety dostałam wysokiego ciśnienia i wylądaowałam w szpitalu. Jakos tak 3 tygodnie przed terminem.... no i poleżałam ponad tydzień... nie miałam żadnych objawów porodu i zadecydowali o cięciu cesarskim. Byłam nastawiona na szybki i ezbolesny poród naturalny:):) - pewnie jak każda młoda mama:) No ale skończyło się jak skończylo i jestem bardzo zadowolona. Można powiedzieć że rana bolała mnie tylko kilka dni. Rano miałąm cesarkę a na drugi dzien juz śmigałam jak ta lala:) Nie było tez problemów z pokarmem.
Także jeśli są wskazania to nie ma co ryzykować.
Wiadomo że człowiek zniesie wszytsko byle dzidziuś był zdrowy:)
A jak wasze nastroje??/

12 lata 7 miesiąc temu #374011 przez Kamyczka
Hoborr mi się czas dłuży....juz bym chciała,zeby był lipiec

12 lata 7 miesiąc temu #374014 przez bidol
Kamyczka - Ty się przejadłaś :ohmy:

M_M - co za dzieci - to nawet Seba przy nich zachowuje się jak aniołek :lol: nie pokazuj mii na oczy truskawek :P

hoboor- Ja się urodziłam 1 lipca :laugh: ja tak szczerze to na czerwiec się piszę -przynajmniej taką nadzieję mam :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #374023 przez Kamyczka
Bidol,no właśnie ja się przejadłam,a nie powinnam :( pod koniec ciąży tak mi odbija,ciągle o jedzeniu myślę :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #374026 przez mloda_mamuska
Kamyczka kurdę to podjadłąś sobie ! :laugh:

hoborr
ja przebywam w Anglii i tutaj nie chcą robić cesarki tak łatwo jak w Polsce... a u mnie akurat synek jest źle ułożony...głowką do dołu,ale pleckami do moich. czy jakos tak. ale mam nadzieje,ze jeszcze sie przekręci,bo i tak nie zrobią mi tutaj cesarki.

porodu boje się,ale chciałabym mięc to już za sobą. ;)

a jak macierzyństwo?? :kiss:

bidol skaranie boskie.no ale co zrobic...dzieci. .
wiadomo ze jak ma sie jedno,to czasem jest chwila na odpoczynek.a jak tyle,to juz caly czas tylko halas sie slyszy.

12 lata 7 miesiąc temu #374033 przez Kamyczka
No MM u ciebie poród już naprawdę blisko... :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #374039 przez mloda_mamuska
Kamyczka a no ! ... ciesze sie i boje !!!wozka jeszcze nie mam w polowie czerwc ma byc dostawa w sklepie... no i jeszcze musi do mnie dojechac z Polski...mam nadzieje,ze zdążę z tym wzystkim ;)

dobra ja uciekam,bo musze wysmarowac ciałko . a wczoraj Misiek kupił mi cały zestaw na rozstępy w drogerii babki Go namówiły :lol: ..najpierw jakiś balsam,później masło,później cos tam... musze po kazdym chwile odczekac zanim się wchłonie... ale za to pięknie kakaowo pachnie ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka