BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #372554 przez chłopek
hahah maksiu to ja mam taki automat ze nawet Ksawcio pranie zrobi:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #372555 przez anszka
Agnesssa- trafiłaś => śmietankowe z wiśniami - mmmmnnnnnniiiiiiaaaaaammmmmm :)
ja zawsze byłam miłośnikiem lodów czekoladowych, ale w ciąży są dla mnie jakieś takie za słodkie :)
A budynie wcinam malinowe, choć kiedyś bym nawet na takie nie spojrzała :)

Chłopek
- jak ja pójdę rodzić, to mąż pewnie ściągnie mamę i teściową, żeby chatkę wysprzątały, a one już się cieszą :)

12 lata 7 miesiąc temu #372559 przez daners
Bidol mycie okien w koncowej fazie ciazy hm ciekawe czy cos przyspieszyloby ;] hehe
zapewne sprawdze ;p bo umyc bedzie trzeba
Bidol a moj to by kazda rzecz przypinał klamerkami a mam zabudowany balkon wiec heeh dla mnie to strata czasu :) a prócz tego to faceci sa leniwi z natury ;] albo dobrze kombinuja by sie malo narobic he;p

ja jak mojemu mowie ze ma cos zrobic to pełno wymówek ma ale jak jemu sie ubzduraja gruntowne porzzadki to odrazu trzeba isc..niema ze boli :) Moj jest wychowany ze wszystko trzeba robic razem..czasem mnie to wnerwia :)

ooo prosze jakie wysmienite ciacha sie tu robia :):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #372564 przez chłopek
anszka mój to był obrażony jak moja mama wolne wziela zeby sprzatnąć, i zeby mi pomóc, on powiedzial ze ja jestem jego żona i to nasze dziecko i on mi pomoże

12 lata 7 miesiąc temu #372566 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

Ja juz po analizach i glukozie :) Nie bylo tak zle, jak syropek smakowalo, moze wy pilyscie skoncentrowane? :unsure: Bo ja dostalam szklanke tego i naprawde nie mozna bylo tego niedobrym nazwac :dry:
Ciekawe jak wyniki wyjda. Odbieram dopiero po urlopie 12 czerwca, wiec troche sobie poczekam...

Agnessa, wspolczuje Ci tych szpitali :( Ja nie moge narzekac , bede miala hotelowe warunki, bo w prywatnym, to full wypas, oby to tylko sie na cos zdalo :dry:
Ciesze sie razem z toba tym urzadzaniem pokoiku, wiem co przezywasz :laugh: Zamawiaj to lozeczko! Zawsze cos jeszcze bedzie do kupienia w lipcu! :laugh: ...nie ma na co czekac!
...I pomyslec, ze ja na poczatku ciazy zakladalam, ze wszystko zaczne kupywac w 3 trymestrze :laugh: :laugh: :laugh:

Maksiu, gratuuuuluje! Juz nocniczek! Brawo!! Juz za rok my bedziemy to przezywac :laugh: :laugh: :laugh:

Daria, czekam na ciebie po wizycie, daj znac jak Tymuś :kiss:

Bidolku, zazdroszcze Ci tego ogrodka! Cos wspanialego!!!!

Ja zaraz jade w odwiedzinki do tygodniowego bobaska mojej kolezanki :) Pozniej przychodzi elektryk, wiec bede juz uziemniona w domku i zajme sie przygotwaniem kolacji...ciekawe jak ten quiche mi wyjdzie :silly:

Ktos tu zapraszal na szarlotke? ;) Mnnnniammmmmm

12 lata 7 miesiąc temu #372568 przez Kamyczka
Majówka,ale masz ładny suwaczek dziś :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372570 przez Olga
Mój facet też jest tępy w tych sprawach,o wszystko trzeba się prosić i ja właśnie taka jestem,że jak mam 30 razy powtarzać,to robię to sama.W życiu prania nie powiesił,ani klatki nie umył,o gotowaniu nie wspomne.A jak się coś w domu popsuje,to też kilka dni mu zajmie,zanim się za to weźmie i nie,że nie potrafi,tylko na wszystko ma czas.Ale jak telewizory kupił,to od razu zrobił,nawet z pracy szybciej wrócił.Jago mama tez miała trzech synów,babcia z nimi mieszkala i pewnie wszystko za nich robiły.Ja i tak go dużo nauczyłam,ale to jest kropla w morzu :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #372571 przez chłopek
w przyszłym tygodniu w środe bede miec zdjecia z sesji, wkoncu bo jade do tej kolezanki po zdjecia bo sie ich nie doczekam

12 lata 7 miesiąc temu #372572 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majówka,ale masz ładny suwaczek dziś :kiss:

Dzieki Kamyczka! :kiss: tez sie ciesze...coraz blizej! :laugh:
Ty juz odliczasz dni...ja zaczne za 3 tyg jak ustalimy ta date, wtedy tez przyblize sie terminem troszke do Ciebie :) :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372573 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Ty juz odliczasz dni...ja zaczne za 3 tyg jak ustalimy ta date, wtedy tez przyblize sie terminem troszke do Ciebie :) :kiss:

Fajnie,że możesz ustalić datę :) a się naoglądasz bobasków kolezanek przed własnym :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #372574 przez Kamyczka
chłopek napisał:

w przyszłym tygodniu w środe bede miec zdjecia z sesji, wkoncu bo jade do tej kolezanki po zdjecia bo sie ich nie doczekam

Super!!!! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #372576 przez chłopek
moj wczoraj był u szwagierki i mi mówi że ta jej córeczka taka fajna malutka :) i jak śmiesznie czoło marszczy, kurcze mój jak sie urodzi to ona juz miesiac będzie miała urodziła sie 13maja i miala 3200 juz ma 3500:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372578 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Fajnie,że możesz ustalić datę :) a się naoglądasz bobasków kolezanek oprzed własnym :blink:

Ee, ta data daje konfort psychiczny, ale wiesz jak jest...oby dotrwac do tej daty, a tego nigdy nie wiadomo :dry:

Pocwicze sobie trzymanie bobaska :laugh: Zawsze to cos...

12 lata 7 miesiąc temu #372580 przez agnesssa
nooo Majówka ostatnia dycha przed Tobą :lol: Super, normalnie szok jak czas leci :lol: Ojjj ale masz fajnie, odwiedzisz taka kruszynkę :lol:

Chłopek no to pewnie już się nie doczekamy zdjęć, bo urodzisz do tego czasu :silly: :silly: :lol:

Olga no właśnie jak mama z babcią wyszystko robiły za nich to się dziwić że sa wygodni :dry: Dlatego mam naddzieję, że jak mój synuś będzie widział, że oboje rodzice maja takie same obowiazki to nie nabędzie takich straszliwych nawyków ganiania kobiety do domowych obowiązków :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #372583 przez chłopek
agnessa myśle ze nie, moze 13 czerwca urodze:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka