- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Synuś tej mojej znajomej miał dzisiaj badanie słuchu i jedno uszko jest ok.a drugie jeszcze jakoś zalgnięte czy coś,nie wiem dokładnie.Jutro już do domku wychodzą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
on woli mi pomoc,ale gotowym mówi nie ;p
ostatnio chcialam francuskie kupicbo uwielbiam paroweczki zawijane z serem i przyprawami zapiekane w ciescie francuskim takie małe rogaliczki jako przekąskę...ale Misiek sam zrobil francuskie.mi też by się nei chciało samej robic..skoro jest gotowe..to mozna czasem kupic ;D
Olga daj znac czy to trzecie dziecko przezylo
bo ja nie mam jak obejrzeć.c:(
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Majóweczka - czereśni i ja się objadłam - u teściów są - i za jakiś tydzień u mnie będą
Maksiu - rozumiem Twoją dumę ucałuj Maksia
M_M - jak się miewasz a z tymi przepisami - tragedia
Olga - mój Seba tak pod tlenem leżał ale teraz kawał chłopa a na pogaduchy z sąsiadką bierz laptopa
Saiko - lekarz tyran - w poprzedniej ciąży też takiego miałam ze stresu bałam się na wizyty chodzić dobrze że wszystko ok
Kamyczka- malutko przytyłaś
Kejtin - łóżko super - ciekawe czy kobiety faktycznie z tego kożystają?? bo ja to tylko chodziłam i darłam się i za nic w świecie nie chciałam siąść a o leżeniu mowy nie było
Anna - jak tam Twoja rwa - bo moja sobie o mnie przypomniała
a to dla mnie informacja roku
Szanowni Państwo, z przyjemnością informujemy, że w naszej Klinice odbywają się porody w znieczuleniu Entonoxem lub w znieczuleniu zewnątrzoponowym. O wyborze znieczulenia decyduje wspólnie Pacjentka wraz z zespołem naszego szpitala.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol a dobrze.moje nocki są najgorsze....bo codziennie jak Misiek wraca o 2 w nocy to sie budze i juz nie mgoe sie polożyć..bo robi mi się duszno,słabo,niedobrze ,ledwno oddycham i mam mega zgagę....DOSŁOWNIE wszystko na raz.... codziennie mam to samo... jak sie pierwszy raz kładę koło północy to jest okey,a jak wraca Mąż..to juz drugi raz polozyc sie nie moge;/
ćwiczyliśmy takie opcje,ze on spi w salonie a nie w sypialni ..zeby mnie nei budził..ale ja sie budzę od razu jak drzwi sie otwieraja...
mam nadzieje,ze jak urodze to mi minie.
chcemy sie juz wyprowadzic.ale nie tak łatwo z tym
kurdę pól dnia mam czkawkę.... macie jakies sprawdzone sposoby???
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignaś znów czka
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
MM to Ty dobrze masz z tym swoim cukiernikiem
Saiko ja mam frotte, zawsze te kupowałam do łóżeczka i się super sprawdzały, więc i tym razem ie rozważałam innego. Poza tym jak się nie wyprasuje, to też super wygląda.
Majówka uwielbiam W tym tygodniu też planuje z porem właśnie, ale do tego pieczarki. Super jest też ze szparagami
No i w sumie wiele więcej Wam nie odpiszę, bo wciąż piszecie o kg, a to temat, którego postanowiłam nie poruszać
Jutro wstępnie zapowiedziała się szwagierka na kawkę i pogaduchy, więc jakaś rozrywka w ciągu dnia będzie. Dobra, wyłączam się bo już za długo siedzę przy tym laptopie.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
M-M, ale Ty masz dobrze! Miec meza cukiernika!!!!!!!!!!!!!!!! Ktora by nie chciala......
Bidolku, dobrze masz...nie ma to jak z drzewka...u mnie wszystko kupne... Procz pomaranczy!!! Od 4 miesiecy pijemy z miskiem sok z pomaranczy codziennie!!!! na sniadanie z drzewek pomaranczowych tescia ))
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
kurdę pól dnia mam czkawkę.... macie jakies sprawdzone sposoby???
Ja znam! Nalej sobie szklanke wody, wez lyka, przelkinj i powiedz "jeden", nastepnie 2 lyki wody, powiedz glosno "dwa", 3lyki, "trzy" i tak do dziesieciu... Wszystko dosc szybko, tak jednym tchem.
Kiedys nauczycielka od niemieckiego nam powiedziala... Na moje czkawki ZAWSZE dziala sprobuj!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ALE jestem zła,ze ta anka przeszla w ycd glupia pinda mloda...... szkoda,ze 2 chlopakow nie moglo przejsc.obydwoje byli super!
Majowka wlasnie mi przeszlo,ale nast.razem przetestuje.tego jeszczce nie slyszalam.heheh ale na pewno zapamietam ten sposob
a Ja Tobie zazdroszcze tych swiezutenkich pomaranczy...tez bym chciala...codziennie taki soczek swiezutki
ja sie klade.bo juz mnie ten laptop denerwuje.dopiero go kupilismy..dalismy 5tysiecy za niego... a juz kabel z tylu nie łączy.i nei ładuje mi ... co chwile pokazuje sie,ze zaraz mi sie wylaczy..i kręce tym kablem z tylu i dupa..jak zaczna ladowac..i puszcze kabel to rozłacza...... To wszystko przez Miśka on chcial takiego laptopa..na szczęście obiecał mi sony vaio białego... i mam ndzieje,ze szybko go dostanę i nie będę musiala tego ogladać ;p
Ten jest fajny do ogladanai filmów,bo ma duzy ekran i jakosc jak w najlepszych telewizorach..to dlateg,ze jest to laptop zawodowych graczy ....... dałam się n niego namówić..nie wiem jakim cudem! chyba mnie Misiek upił..i tedy sie zgodzilam
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz to już naprawdę - Dobranoc
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja tez juz ide spac...rano analizy krwi na czczo i ta nieszczesna glukoza
Ooo juz czwartek Anszka! u mnie 29tydzien! Bociek leci
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego Dnia Mamuśki
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
W ogóle w Gdańsku są trzy szpitale w których mogłabym rodzić, ale tylko w jednym sa porody rodzinne, na pozostałych dwóch to nawet nie wpuszczają rodziny na odwiedziny, tylko na korytarz trzeba wyjść, albo przez okienko Czaicie jaka wiocha. A w tym gdzie można z mężem rodzić to ponoć nie chcą przyjmować rodzących, odsyłają do innych szpitali, no chyba, że Twój lekarz prowadzący tam pracuje - wiadomo Masakra
M_M to musiało być zabawne, jak mąż dostał z kopa Chciałabym to zobaczyć Mójemu mężowi się tak marzy i też często głowę do brzucha przykłada, ale Maksio jeszcze tak mocno nie fika, za to wczoraj wysłuchał próśb mamusi i kopał ładnie aż się brzuszek lekko unosił O i teraz też się rusza
Jakim trzeba być zwyrodnialcem, żeby takiemu biednemu dziecku z rozciętą głową gadac takie rzeczy Masakra
Kejtin Niezłe to łóżko, szkoda, że pewnie nie dostępne w Trójmieście
Daria współczuję, ja też nie lubię jak mojego męża długo nie ma
Majówka Noooooo dobra, po wakacjach, ale trzymasz nas w tej ciekawości A mi dzisiaj kanapę przywiozą No i chyba szybciej zamówię łóżeczko niż planowałam Bo chyba już w czerwcu, to tam będę do lipca czekać Hehe tylko najpierw muszę się zdecydować a toooo może potrwać Powodzenia na badankach, zwłaszcza z glukozą
Maksiu no to super, że Maks się tak szybciutko uczy z nocnicka korzystać
Saiko podoba mi się Twoje podejście do porodu Ja się na razie nie boję, ale jeszcze dużo czasu przede mną, ciekawe jak będę się zachowywać w ostatnim miesiącu A prześcieradełko wydaje mi się gładkie przyjemniejsze dla maluszka
Kamyczka Daria dla mnie hit Libera jest tak samo wiejski Jeszcze szło tego słuchać, ale jak usłyszałam "INO ROZ" to to już jest ale dla mnie wiocha W ogóle w Polsce będzie jedna wielka wiocha z tym Euro
No i w końcu dzień dobry
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wysłałam Olgę do szkoły i jeszcze usnęłam,dopiero wstałam,ale jakaś taka niedodziałana jestem.Moja córcia wróciła po 2 w nocy z wycieczki,teraz do szkoły musi iść,relacje zda mi dopiero po szkole Na 2 jest o porodzie teraz,tzn.o radzeniu sobie z bólem