BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #371952 przez mloda_mamuska
bidol tak samo.... i tez sie bałam,że coś jest nie tak,że strasznie się nóżkami wypycha...ale widze,ze to normalne...Skąd te dzieci mają tyle siły?? ;)) mój to przy mężu tak wariuje...
jak Misiek wraca z pracy to Oliwierek prawie z brzucha wychodzi tak Go do taty ciągnie ;)))
a dzisiaj rano Misiek położył sobie głowę delikatnie na moim brzuchu a tu nagle dostał takiego kopa w oko :lol: :lol: :lol: :lol: .... myśleliśmy,ze sie posikamy ze śmiechu...
Chociaz przyzwyczaja tatusia do tego,że jak wyjdzie do Nas z brzusia to będzie dawał Nam popalić... a zwlaszcza tatusiowi :lol:

;)))

nie wiem czy dam rade nagrac to,mam nadzieje,ze uda mi się..bo mówię...On najbardziej wariuje o 2 w nocy jak Mężulek z pracy wraca ;))) A to super pamiątka :)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #371962 przez chłopek
mój to sie przewaznie nie rusza jak mąż reke na brzuchu trzyma, ale wczoraj szalał i Damian widzial jak mi brzuch szaleje był w szoku

12 lata 7 miesiąc temu #371966 przez mloda_mamuska
chłopek na koniec jeszcze troche pofikał przed tatusiem ;))
pewnie na dniach urodzisz. super;)) :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #371970 przez kejtin
szpital-inflancka.pl/site/lozko-porodowe

Zobaczcie nowe lozko porodowe ktore wprowadzili do szpitala w ktorym byc moze bede rodzic:)

Fajne pozycje sa pokazane :D

12 lata 7 miesiąc temu #371971 przez chłopek
ale mnie mały główka udeza w pęcherz

12 lata 7 miesiąc temu #371975 przez Daria23
Kejtin nie pokazuje sie te łozko porodowe w tym linku

12 lata 7 miesiąc temu #371978 przez mloda_mamuska
szpital-inflancka.pl/site/lozko-porodowe%EF%BB%BF chyba o te lozko chodzi ???

fajnee ;))

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372004 przez Olga
Jeja ja przysnęłam po całym dniu,z godzinkę się przespałam :) Teraz kubek truskawek z cukrem pochłonęłam-chyba przez całe swoje życie nie zjadlam tyle truskawek,co w ciąży :laugh: :laugh: :laugh:

Na takich salach porodowych,jak tam są na tej stronie pokazane,to bym mogła już dzisiaj rodzić ha ha.U nas takich nie ma,niby poród rodzinny,ale na ogólnej porodówce się wszystko odbywa :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #372005 przez Kamyczka
Kejtlin łóżko wygląda na wygodne,nie to co nasze "stalowe krzesła" :blink:
W "Klanie" akcja porodowa,Grażynka w eskorcie z policją wiozą ciężarną do porodu :lol: najlepszy text męża ciężarnej:"rodzi 2 tyg przed terminem"-no wielkie zdziwko :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #372011 przez chłopek
ale mnie stawy bolą masakra

12 lata 7 miesiąc temu #372014 przez mloda_mamuska
chlopek wytrzymaj jeszcze chwile !!
;))

ja dzisiaj dowiedzialam sie,ze tak szybko sie nie wyprowadzimy... Jeszcze w sumie nie wiem,bo ta znajoma to taka ściemniara,ale nagadala mi dzisiaj,ze panstwo bedzie Nas sprawdzało dokladnie i to nawet miesiac moze potrwać.... musimy sie dowiedzieć jak najszybciej...

ja wlasnei zjadlam kanapeczki.
zaraz wstawiam ziemniaczki i rybkę będę robiła ;)

ale mam czkawkę. Dzisiaj mam czkawke na przemian z Oliwierek. raz ja raz On .
;)

12 lata 7 miesiąc temu #372025 przez Kamyczka
MM to nie za ciekawie macie :( jeszcze się użerać z ludźmi,a nie sam na sam tak jak być powinno.
Chłopek to już taki etap ciąży,że musi boleć :blink: dasz radę,juz raz dałaś dzielna mamuśko! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372029 przez Anna77
Nabrałam ochoty na naleśniki, idę smażyć. Dzisiaj był w miarę lekki obiadek, bo rosołek, więc chyba mogę sobie kilka usmażyć. No i dzieciaki będą miały kolację B)

U mnie dzisiaj się dość znacznie ochłodziło, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza.

12 lata 7 miesiąc temu #372030 przez Daria23
a ja właśnie obejrzałam Pierwsza Miłość dokonczylam książke i nudze sie....smutno mi bo znowu moj miś dłuzej dzis w pracy;( ostatnio tak mało czasu ze soba spedzamy a ja go potrzebuje tak:(
Jak bedzie mały to samotnosc juz nie bedzie mi tak bardzo doskwierac...dobrze ze jutro pojade wczesniej to przed lekarzem zalicze dwie kolezanki

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372031 przez Majowka
Agnessa, Bidolku, zrobie fotki jak juz wszystko tam wstawie...wczoraj wynioslam przez to zakladanie regalow, teraz wniose po naszych wakacjach, oki?
Nie chce pokazywac pustych scian tej malej klitki :laugh: :laugh: :laugh:

Nie mowilam Wam, posciel juz kupilam, tzn. 2 przescieradla do lozeczka, poszewka na poduszke i ochraniacz... Pasuje do firanek :)

Ja juz pasuje na dzis...najpierw majster, pozniej pobieglam zaniesc zaslony do skrocenia, do pracy miska (musial sie pochwalic synkiem :laugh: :laugh: :laugh: Cala czerwona bylam :blush: , ale slodkie to bylo :) ), pozniej apteka, zakupy na jutrzejszy obiad, Leroy Merlin, teraz leze ufff.

Dzis nie robie kolacji, odgrzewam lasagne z wczoraj, no i salatke jakas przygotuje...

U mnie sa juz czeresnie!!!! Pychotka, wlasnie talerz pestek po nich zostal :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka