BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #388351 przez Anna77
Bidol czujemy się coraz lepiej. A porządny ochrzan Ci się należał, nawet mnie tu już coś trafiało, jak czytałam o ty Twoim zdołowanym marudzeniu! Głowa do góry i do przodu :) Będzie dobrze ! Do domku idziemy w niedzielę. Jestem już bardzo stęskniona, Kubuś zresztą też. No i brakuje mi tego klikania z Wami :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #388354 przez maksiu
jestem umylam podloge a raczej ja wyszorowalam

Bidol kochana takie skurcze toi nie skurcze wiec wiesz i tak pewnie do 3 nie urodze wiec czeka mnie wizyta ciekawe co mi owie

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388355 przez mloda_mamuska
daners ja mam kołderkę taką cienką antyalergiczną itp. ale jeśli będzie gorąco to tylko kocykiem przykryję....mam juz z 6 kocyków różnej wielkości i grubości więc na pewno coś się wybierze. Tutaj w uk to nie ma takich upałów jak w polsce.
Raz w miesiącu będę na tydzien latała do Polski i tam rodzice z siostrą szykują Małemu kącik i kupują drugą wyprawke..łóżeczko,wanienka itp....zebym nie musiala za dużo stąd zabierać...a mały żeby czuł się dobrze tam... no i na poczatku bedziemy tak przykrywac Go kocykiem,bo zapewne będzie Mu gorąco...tym bardziej,ze mój pokój w polsce jest zawsze najbardziej nagrzewany ,bo akurat z takiej strony mam pokój,ze slonce do 16 nie schodzi z moich okien.
Wiadomo,ze jakby bylo zimne lato to od razu można kupić kołderkę ;))

Dziewczyny a maluszka kładzie się na płasko w łóżeczku czy na podusi? bo mam do kołderki taką podłużną,ale nie wiem czy jej uzywac czy lepiej na płasko .

agnesssa super lozeczko.
kolor identyczny z moim ;)

A Mój Misiek właśnie składa łóżeczko :laugh: wystraszył się tych skurczy i powiedział,że lepiej ,zeby juz stalo wszystko przygotowane.a jak bedziemy się na dniach przeprowadzali to w całości można przetranportować,bo i tak dużą bagażówkę będziemy wynajmować ,zeby przewieść wszystko ;)

a mnie brzusio boli na okres.... ale skurczy juz brak.

bidolku
bedzie dobrze. Kamilkaa juz niedlugo bedzie się pięknie do Ciebie uśmiechała i ściskała swoimi malenkimi raczkami :kiss:
moze włóż sobie wiesiołka ... :lol: :lol: :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #388358 przez Majowka
Daners, to Ty, z tymi marchewkowymi wlosami? Super Fryzurka!

12 lata 5 miesiąc temu #388365 przez daners
m_m ale poszalałas 6 kocyków niezla jestes :) ja mam yy wstyd ale tylko dwa haha

a Twoj niech juz rozkłada i niech juz bedzie łóżeczko bo moze faktycznie to jakies przepowiadajace juz sa:) a jak sie czujesz w sumie

Majówka no to ja :) thx :) meczyk ogladasz czy co czytasz fajnego

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 5 miesiąc temu #388371 przez maksiu
Ja kojec rozloze pewnie jak wyjde ze szitala bo boiimy sie ze maks bedzie wchodzil
Agnessa pokoj sliczniusi i kolorek super

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388373 przez Olga
daners czy to Ty na fb w takich pomarańczowych włoskach,czy komuś innemu wysłałam zaproszenie?

Dziewczynki,czy was też boli brzuch jak kichacie,takie wrażenie jakby wam brzuch rozrywało :unsure: Może dlatego,że ja często kicham z powodu alergii,aż się boję jak mnie w nosie zaczyna kręcić :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388376 przez maksiu
OLGA mnie tak czasem boli ale czasem
Ja jak sie zalatwiam to mne pobolewa lekko,,
Chlopek pisala ze z ta z zgaga to chyba prada ze jak kobieta ma zgage to dzidzia sie z duza iloscia wloskow rodzi bo maly ma ich sporo

12 lata 5 miesiąc temu #388378 przez agnesssa
Dzięki dziewczyny :) Ja tam w cale nie chciałam jeszcze składać, ale mój maż nie mógł się doczekać kiedy złoży , po za tym teraz muszę pod wymiar modę dobrać więc niech już sobie stoi :woohoo:

Olga mnie też ciagnie brzuch jak kicham, też alergia mnie dopadła, ale nic dziwnego trawy pylą :huh: Ale nie wiem jak u Ciebie, ale ja przechodzę dużo łagodniej niż zawsze... nawet leków nie biorę :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388387 przez Olga
agnesssa ja też bez leków,miałam tylko jedną buteleczkę Alergodilu do nosa i już mi sie prawie tydz.temu skończyła,a szkoda mi teraz kasy i o dziwo daję radę bez tego.Tylko pod wieczór zaczyna mnie lekko kręcic w nosie,ale po jakiejś godz.całkiem przechodzi i w nocy śpię i nie mam nosa zapchanego.Oczy też spoko,żadnych kropli.Ja to myślę,że u mnie już zaczęło działać w tym roku odczulanie 3,5 letnie.

bidol może być ta torba i parasolka :) fajna bo parasolka nie taka wielka(zgrabniutka),a torba myślalam,że będzie taka bardziej sztywna,ale jak sie powkłada różne rzeczy,to ona sie wypełni.Pasują czarne do wózeczka :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388392 przez mloda_mamuska
daners...ja tylko 1 kupiłam ;)) miałam dokupić 2 tutaj,bo widziałam piękne,ale drogie ... i nie zdążyłam kupić,bo mama przyleciała i okazało się,że ona z tatą i moja siostra pokupowali piękne Małemu..jeden to Wam pokazywałam
www.lamillou.com/shop/kocyki-niemowlaka/malpki-z-zielenia

taki.a reszty nie mam zdjęć,ale są równie milusieee;)))

12 lata 5 miesiąc temu #388394 przez saiko
maksiu napisał:

Chlopek pisala ze z ta z zgaga to chyba prada ze jak kobieta ma zgage to dzidzia sie z duza iloscia wloskow rodzi bo maly ma ich sporo

no to mój bedzie miał taką czuprynę:

[img size=250x330] www.racheshop.de/product_images/images/big/6112B_c-1.jpg [/img]
agnessa - a u mnie odwrotnie, aj bym chciała a małż odwleka :(

12 lata 5 miesiąc temu #388397 przez daners
Olga tak to ja ;] dziekuje za zaproszonko w takim razie :)

mnie nic nie boli zreszta ja nie kicham jakos ;] jedynie jak siedze i mam wstac to kluje i moj sie smieje bo najpier wstaje stoje chwile a potem powoli robie krok ;]

i ktora za niemcami idzie hmmmm wlosi cos daja czadu :D

saiko hahaha ale sie usmiałaaaam . bedzie mial afrooooo :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 5 miesiąc temu #388399 przez maksiu
saiko napisał:

maksiu napisał:

no to mój bedzie miał taką czuprynę:

[img size=250x330] www.racheshop.de/product_images/images/big/6112B_c-1.jpg [/img]
agnessa - a u mnie odwrotnie, aj bym chciała a małż odwleka :(

Saiko ty to jo ale sie usmialam z tej czupryny haha

12 lata 5 miesiąc temu #388400 przez Olga
saiko,ale Ty udana jesteś,ale się naśmiałam.To mój Ignaś chyba łysy będzie w takim razie :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka