- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
agnessa - nie bede sie spieszyc z tym łóżeczkiem, bo ma stanąć w dosyć niewygodnym dla mnie miejscu a poki wstaje po 2 razy w nocy na siku to moge na nie wpadac
dobranoc mamuśki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a fotelik chyba ten pebbe. zrobie jutro fotke i wstawie to ocenisz.ale chyba tak
a z tym piwem dobre ;D
a martwilam się o pokarm,ale Misiek mi ostatnio pociućkał sutki
i z jednego mi leciało coś.chyba mleko ....i ucieszylam sie,ze chyba faktycznie i ja bede te mleko ))
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Bidolku, o wozek pytalam juz wczoraj, ale mnie zbyli, twierdzac, ze mowili iz 15-20dni sie czeka...no a 20 jeszcze nie minelo
Ma byc w przyszlym tyg.
Mam jeszcze miesiac do porodu, wiec zdaza chyba....
Powodzenia dzis wieczorkiem!
M-M, super, ze juz wszystko przygotowane!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
U nas dziś piękna pogoda samopoczucie też super więc napewno uciekne na spacer:)
Meczyk wczoraj był bardzo ciekawy - wygrali lepsi...wczoraj zjadłam sama kilogram czereśnii o dziwo nie bolał mnie brzuch od paru dni nie mam zgagi więc chyba mi sie troszke brzuch opuścił...
Saiko- mój Tymek też chyba będzie miał afro bo ja miałam zgage praktycznie cała ciąże
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
A co tu tak cicho od rana jak u mnie w pracy sama jak na razie jestem i cisza przestraszliwa
U mnie słonko od rana pięknie świeci więc i humor dopisuje, chociaż znowu boli mnie dół brzuszka Za tydzień wizyta ciekawe co u mojego szkraba słychać
Olga mi lekarka przerwała po tych trzech latach bo stwierdziła, że jak by odczulanie miało pomóc to już pomogło, w sumie się cieszę, bo przez te trzy lata spędzałam po 2 godziny co tydzień na odczulaniu, bo musiałam przyjmować dwie różne szczepionki Nie życzę nikomu, szkoda, że Twoja córcia też się musi odczulać Boje się, że Maks też będzie alergikiem, bo to ponoć dziedziczne, chociaż u mnie alergia to nabytek i to dopiero w liceum
Saiko no to fakt, jak bym miała się potykać, to na pewno bym jeszcze nie rozkładała łóżeczka, ale sprawdźcie chociaż czy wszystkie elementy są ok
Bidolku jak dzisiaj samopoczucie, lepsze po przytulankach
No i ciekawe czy któraś przez noc zaczęła się rozpakowywać po tej fasolce
- mpearl
- Wylogowany
- gaworzenie
- do 3 razy sztuka :)
po drugie chłopek GRATULUJĘ i ciesze się że wreszcie się doczekałaś i z tego co czytam to szybko poszło:)
po trzecie nie udzielam się zbytnio bo ciągle jakies mam lęki i nie chcę was dołować...
daria ja się zajadam jagodami póki co, brzuch nie boli ale kolor kupki jest niesamowity:) hihi
agnessa ja też uważam że wygrali lepsi i to duzo lepsi - Niemcy mnie zawiedli
Wu to chcecie przyspieszac porody a ja to chce żeby nic się nie zaczeło do 9 lipca, bo się boję o te szwy na macicy po wcześniejszych cesarkach, żeby się nie zaczęły rozchodzić, i normalnie mam juz taką jazdę że szok... Idę dzisiaj do gina, chociaż byłam tydzień temu, może mnie uspokoi trochę. Każdy ból w podbrzuszu to mi się wydaje że coś się dzieje! grrr
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mpearl
- Wylogowany
- gaworzenie
- do 3 razy sztuka :)
Mpearl- spokojnie kochana nie martw się na zapas bo to i twojemu maluchowi się udziela...będzie dobrze zobaczysz juz tak daleko jesteś...
dzięki
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mpearl - to czemu chcesz później urodzić??? tak masz zaplanowaną cesarkę?? Anna - miała podobną sytuację i też o szwy przed 3 cc się martwiła ale zobacz jest wszystko dobrze - to i u Ciebie będzie
M_M - no pewnie że pokarm będziesz miała - i to jeszcze będziesz marudziła że za dużo i czekam na fotki - i wózeczka i łóżeczka i fotelika
Majóweczka - oo to poczekacie jeszcze ale fotki pokarzesz???
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolku Twoje złe samopoczucie i mi sie udzieliło ! wczoraj wieczorem mialam okropną zgagę,a nie mam syropku jeszcze....i brzuch mnie bolał i byłam taka zirytowana tą całą sytuacją,że zaczęłam ryczeć jak dziecko z bezsilności.?! ..... glupia! no ale Misiek mnie popocieszał...zajął się mną i po godzince bylo okey.
nie wyspalam sie.. a brzusio póki co nie boli...ale całą noc mnie strasznie bolał...ledwo chodziłam do wc... myslalam,ze to juz sie zaczyna....ale póki co fałszywy alarm
bidolku łóżeczko stoi u nas w pokoju.ktory jest maleńki..zeby ta znajooma pinda nie krzywiła się i nie mam jak zrobic fotki ,bo nawet nie mam jak sie poruszyc w pokoju... ale jak sie przeprowadzimy to zrobię
a wózeczek i fotelik postaram sie zrobic )))
kurde.....a juz myslalam,ze to to i ze dzisiaj bede miala Małego obok a nie w środku juz;)))
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i widzę żę też już czujesz wielką potrzebę przytulania dzidziusia
czekam na fotki - a co z mieszkankiem
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa