BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #388485 przez Olga
Działaj,działaj bidol,ja dzisiaj też miałam sie poświęcić,ale mój męzulek w trasie znowu :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #388492 przez bidol
ide się wypachnić :silly: ojjj żeby w połowie mi się tak chciało jak mi się nie chce :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #388503 przez saiko
bidolku - no raczej Szymek po tatusiu bedzie mial taki typowy norweski typ urody - bląd włosy i jasna karnacja - ale to sie okaże dopiero za kilka lat

agnessa - nie bede sie spieszyc z tym łóżeczkiem, bo ma stanąć w dosyć niewygodnym dla mnie miejscu a poki wstaje po 2 razy w nocy na siku to moge na nie wpadac :(

dobranoc mamuśki

12 lata 5 miesiąc temu #388536 przez mloda_mamuska
bidolku wozeczek jest mega super ! :kiss: :lol: :lol: :lol:
a fotelik chyba ten pebbe. zrobie jutro fotke i wstawie to ocenisz.ale chyba tak ;)

a z tym piwem dobre ;D
a martwilam się o pokarm,ale Misiek mi ostatnio pociućkał sutki :lol: :lol: :lol:
i z jednego mi leciało coś.chyba mleko :lol: ....i ucieszylam sie,ze chyba faktycznie i ja bede te mleko ;)))

12 lata 5 miesiąc temu #388544 przez Majowka
My juz po kolacji :)

Bidolku, o wozek pytalam juz wczoraj, ale mnie zbyli, twierdzac, ze mowili iz 15-20dni sie czeka...no a 20 jeszcze nie minelo :dry:
Ma byc w przyszlym tyg.
Mam jeszcze miesiac do porodu, wiec zdaza chyba....

Powodzenia dzis wieczorkiem! ;)

M-M, super, ze juz wszystko przygotowane!

12 lata 5 miesiąc temu #388584 przez Daria23
Hej Laseczki co to ja dziś pierwsza???:):P
U nas dziś piękna pogoda samopoczucie też super więc napewno uciekne na spacer:):):)
Meczyk wczoraj był bardzo ciekawy - wygrali lepsi...wczoraj zjadłam sama kilogram czereśnii o dziwo nie bolał mnie brzuch od paru dni nie mam zgagi więc chyba mi sie troszke brzuch opuścił...

Saiko- mój Tymek też chyba będzie miał afro bo ja miałam zgage praktycznie cała ciąże

12 lata 5 miesiąc temu #388586 przez agnesssa
Dzień dobry :)

A co tu tak cicho od rana :unsure: jak u mnie w pracy sama jak na razie jestem i cisza przestraszliwa :huh:

U mnie słonko od rana pięknie świeci więc i humor dopisuje, chociaż znowu boli mnie dół brzuszka :dry: Za tydzień wizyta ciekawe co u mojego szkraba słychać :)

Olga
mi lekarka przerwała po tych trzech latach bo stwierdziła, że jak by odczulanie miało pomóc to już pomogło, w sumie się cieszę, bo przez te trzy lata spędzałam po 2 godziny co tydzień na odczulaniu, bo musiałam przyjmować dwie różne szczepionki :huh: Nie życzę nikomu, szkoda, że Twoja córcia też się musi odczulać :( Boje się, że Maks też będzie alergikiem, bo to ponoć dziedziczne, chociaż u mnie alergia to nabytek i to dopiero w liceum :huh:

Saiko no to fakt, jak bym miała się potykać, to na pewno bym jeszcze nie rozkładała łóżeczka, ale sprawdźcie chociaż czy wszystkie elementy są ok :)

Bidolku jak dzisiaj samopoczucie, lepsze po przytulankach ;)

No i ciekawe czy któraś przez noc zaczęła się rozpakowywać po tej fasolce :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #388591 przez mpearl
po pierwsze dzień dobry
po drugie chłopek GRATULUJĘ i ciesze się że wreszcie się doczekałaś i z tego co czytam to szybko poszło:)
po trzecie nie udzielam się zbytnio bo ciągle jakies mam lęki i nie chcę was dołować...

daria ja się zajadam jagodami póki co, brzuch nie boli ale kolor kupki jest niesamowity:) hihi
agnessa ja też uważam że wygrali lepsi i to duzo lepsi - Niemcy mnie zawiedli

Wu to chcecie przyspieszac porody a ja to chce żeby nic się nie zaczeło do 9 lipca, bo się boję o te szwy na macicy po wcześniejszych cesarkach, żeby się nie zaczęły rozchodzić, i normalnie mam juz taką jazdę że szok... Idę dzisiaj do gina, chociaż byłam tydzień temu, może mnie uspokoi trochę. Każdy ból w podbrzuszu to mi się wydaje że coś się dzieje! grrr

12 lata 5 miesiąc temu #388599 przez Daria23
Mpearl- spokojnie kochana nie martw się na zapas bo to i twojemu maluchowi się udziela...będzie dobrze zobaczysz juz tak daleko jesteś...

12 lata 5 miesiąc temu #388602 przez mpearl
Daria23 napisał:

Mpearl- spokojnie kochana nie martw się na zapas bo to i twojemu maluchowi się udziela...będzie dobrze zobaczysz juz tak daleko jesteś...

dzięki :)

12 lata 5 miesiąc temu #388608 przez Daria23
ale się dziewczyną dziś dobrze śpi...no chyba że wszystkie pojechały na porodówkę:):)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388609 przez bidol
Agnesssa - humorek nie lepszy - bo przytulanek nie było tylko foch na lepsze spanie :angry: :angry:

Mpearl - to czemu chcesz później urodzić??? tak masz zaplanowaną cesarkę?? Anna - miała podobną sytuację i też o szwy przed 3 cc się martwiła :dry: ale zobacz jest wszystko dobrze - to i u Ciebie będzie :kiss:

M_M - no pewnie że pokarm będziesz miała - i to jeszcze będziesz marudziła że za dużo :blush: i czekam na fotki - i wózeczka i łóżeczka i fotelika :lol:

Majóweczka - oo to poczekacie jeszcze ;) ale fotki pokarzesz??? ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388611 przez mloda_mamuska
Hej Dziewczyny,

bidolku Twoje złe samopoczucie i mi sie udzieliło ! wczoraj wieczorem mialam okropną zgagę,a nie mam syropku jeszcze....i brzuch mnie bolał i byłam taka zirytowana tą całą sytuacją,że zaczęłam ryczeć jak dziecko z bezsilności.?! ..... glupia! no ale Misiek mnie popocieszał...zajął się mną i po godzince bylo okey.

nie wyspalam sie.. a brzusio póki co nie boli...ale całą noc mnie strasznie bolał...ledwo chodziłam do wc... myslalam,ze to juz sie zaczyna....ale póki co fałszywy alarm ;)

bidolku łóżeczko stoi u nas w pokoju.ktory jest maleńki..zeby ta znajooma pinda nie krzywiła się i nie mam jak zrobic fotki ,bo nawet nie mam jak sie poruszyc w pokoju... ale jak sie przeprowadzimy to zrobię ;)

a wózeczek i fotelik postaram sie zrobic ;))))

kurde.....a juz myslalam,ze to to i ze dzisiaj bede miala Małego obok a nie w środku juz;)))

12 lata 5 miesiąc temu #388619 przez bidol
M_M - przykro mi że humorek Ci się popsuł - ja mam taki od kilku dni - ;) ale już powoli się nastawiam pozytywnie - co będzie to będzie :laugh:

A i widzę żę też już czujesz wielką potrzebę przytulania dzidziusia :laugh:

czekam na fotki - a co z mieszkankiem :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu #388620 przez mloda_mamuska
bidol....mieli niby do srody sie odezwac czy tak czy siak... ale nie zrobili tego,wiec napisalam do nich i odpisali,ze czekaja na jakies dokumenty z firmy Miska... :( to misiek zadzwonil do firmy i pospieszyl ich.... ale dalej cisza... to dzisiaj znowu do nich napiszę... :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka