BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #388291 przez anszka
Bidol - cierpliwości, może się okaże, że fasola działa, to sobie walniesz kuracyjkę :lol:
Kejtin - brzusio śliczniusi i bardzo urósł od ostatniej fotki :)
M_M - czyżbyś się doczekała słońca?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #388295 przez mloda_mamuska
anszka doczekałam sie w koncu !!! :laugh: ale ...to było tylko przez godzinke...tak ladniej...a teraz znowu leje .... tutaj taka pogoda...do d..

bidolku a jak sie czujesz ??? ja tam mogę być po Tobie :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #388308 przez maksiu
Hejka bido nie panikuj wiem ze chcialabys tulic malutka tak jak ja ale musimy poczekac napewno nas ruszy jak juz chlopek urodzila to my tez pojdziemy, u mnie maly sie strasznie wierci i lapia mniue delikatne skurcze,
byla u nie kolezanka i niestety moj maksiu nie chcial isc na spacer ale za to pomylam plytki i zaraz biore sie za szorowanie podlogi ale ogladam jakis program na ttv o narodzinach dzieci

12 lata 5 miesiąc temu #388309 przez Kamyczka
Kejtlin śliczny spory brzusio :)
Kto dziś ogląda meczyk?

12 lata 5 miesiąc temu #388311 przez Olga
Hej.

Ja też zrobiłam sobie spacerek z Mariką do mojej mamy i później przez całe miasto,trochę km zrobiłyśmy,ale brzuch taki twardy cały czas miałam jak kamień,Marika co chwilę mi go macała,bo nie może sobie wyobrazić,że może być taki twardy :)

Kejtin brzusio śliczny i sporawy wydaje mi się :) Super wyglądasz :)

bidol od razu inaczej się Ciebie słucha,Ty zawsze taka optymistka,co się teraz z Tobą dzieje :angry: :unsure:

Kamyczka ja już czekam na meczyk :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388319 przez agnesssa
Bidolku czy ja mam tu ściągnąć Mirelę, żeby Cię palnęła :silly: czy sama mam to zrobić :kiss: :kiss: :kiss: Już niedługo będziesz przytulać swoją królewnę i się smucisz, przecież Kamilka to wyczuwa więc musisz się uśmiechać dużo, żeby chciała wyjść i zobaczyć ten piękny radosny uśmiech mamusi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka ja również już zwarta i gotowa do meczyku, nawet się ubezpieczyłam w chipsy hehe zobaczymy czy dam radę jeść, czy emocje wezmą górą, tak jak wczoraj :huh:

Majówka Również kibicowałam na "Twoich" i normalnie byłam zła jak osa przy tych karnych :angry: :angry: :angry:

A nam się w końcu udało złożyć łóżeczko, po pejściach, bo musieliśmy wymieniać cały elemetnt (przysłali obdrapany i pęknięty :angry: ) Ale szybko przysłali nowy i nawet wrzuciłam pościele na szybko :) Wy już dawno macie wszytsko gotowe, ale i tak się pochwalę a co tam :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #388323 przez Olga
agnesssa śliczniutko całość wygląda :) podoba mi się :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388326 przez daners
oo prosze jednak dzis suprajsa zrobiła nam chlopek :)
GRATULUJE synusia :)

Kejtin no brzusio spory ale fajnie Ci z nim :)

agnesss no z posciela odrazu lepiej :) wrecz juz oczekuje... ja jeszcze niemam ubranej.

Dziewczyny a pod czym bedza Wasze maluszki spały teraz w tych cieplych miesiacach?
kolderka,kocyk,spiworek ?

Bidol wezzzzz sie usmiechnij a nie..... ;p

Kamyczka tez czekam na meczyk :d bedzie sie pewnie dzialo :) niejak wczoraj hehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 5 miesiąc temu #388327 przez saiko
CHŁOPEK - gratulacje :D chciałabym cos wiecej sie dowiedziec o Twoim porodzie
wywoływali? no i jak nazwiecie synka?

oj dziewczyny - ale sie usmialam z tej waszej fasoli :D :laugh:

ja skorzystałam z pogody i wrocialm na piechote z miasta, a potem utkwiłam w kuchni z teściową ;) MUSIALA zrobic dwa ciasta

agnessa - super ta zebra :D ja jeszcze łóżeczko mam nie rozłożone ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388330 przez Olga
Powiem szczerze,że nie pamiętam pod czym moja Olga spała zaraz po porodzie,ale chyba w rożku zawinieta,bo jednak w nocy musi być przykryty dzidziuś,a maluszki lubia być tak otulone :)

Lecę się szybko wykapać,bo meczyk niedługo :)

12 lata 5 miesiąc temu #388332 przez daners
Olga faktycznie po cos kupilam dwa rozki hehehe wiec mozliwe że zapakuje Maluszka do niego :)

Saiko tez sie usmiałam z ta fasolówa a moj dzis zazyczyl sobie ja wlasnie hahaha ja osobiscie nie lubie no ale jakby miala pomoc to..... :) choc poczekam do jutra czy któras chyci :):):)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388337 przez anszka
Agnesssa - powtórzę się, ale przepiękny jest ten pokoik, trochę mnie teraz zestresowałaś z tym łóżeczkiem, bo moje jest jeszcze w kartonie i nawet nie wiem, czy wszystko jest i czy aby w dobrym stanie. W sobotę skręcamy.
Kamyczka - ja oczywiście oglądam :) Sąsiadom kibicuję, bo to moi faworyci od początku.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388341 przez bidol
Anszka - Ja dziś młodą kapustę ugotowałam - działania powinna mieć podobne chyba :silly:

Olga - wiem wiem - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a jak torba i parasolka?? ok??

M_M - samopoczucie - hmmmm - jak widać :dry: może jutro będzie lepiej :)

Ja na niedzielę umówiona jestem z położną i chciała bym żeby już coś się działo - to mnie na cc umówi - a jak nic nie będzie się działo to za 2 dni znowu do szpitala na badanie i tak w koło macieju :dry: lub czekanie do 14.07 :dry: wiem że to już tylko kilka dni - ale jakie męczące te dni ;)

Maksiu
- Ty przynajmniej skurcze masz :)

mnie też strasznie brzuch boli od wiercenia się Kamilki - bo zorientowała się chyba że się źle ułożyła i strasznie się wierci - widać że jej niewygodnie - w dodatku nie jest ułożona pleckami do brzuszka tylko buźą - i nóżkami strasznie się wypycha i rączkami - strasznie boli :(

Agnesssa - ok - to ja już nie marudzę - :lol: :lol: ale Mirelli nie wzywaj :ohmy: :lol: :kiss: a pokoik śliczny :cheer: :cheer: :cheer: czekamy na zdjęcie już z Maksiem w łóżeczku :kiss:

Daners - no i jeszcze od Ciebie opierdziel mi się zebrał :silly: już już mi lepiej :lol: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #388345 przez daners
Bidol i tak sie trzymaj do końca ;p zrozumianoo ;);) hehe

dziewczyny załozyłam sobie fejsa :) żeby podglądac Wasze pociechy :) oczywiscie jesli któras będzie miała ochote wyslac mi zaproszenie :):) heeeh
Dana Kwarciak jak cosik :):) bedzie mi very nice ;]

12 lata 5 miesiąc temu #388349 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

ja juz czekam z kolacja na miska. Dzis wykreslanie z listy bylo, szlafrok, koszula nr2 i sznureczek do zawieszania smoczka na ubranku odhaczone! :laugh:
Mierzylam mase stanikow do karmienia, zmienil mi sie rozmiar z 75 na 85 w obwodzie :ohmy: Bylam w szoku! Myslalam Ze tylko brzuszek mi utyl :laugh: :laugh: :laugh:
Ostatecznie stanika nie kupilam, bo nie bylo koloru cielistego z tego fasonu, ktory mi sie podobal :(

Agnessa, piekny pokoik!!!! Lozeczko i zebra cudne!!!! Posciel sie pieknie komponuje!!!!
Dziekuje za kciuki :kiss: ....taki los..... :(

Kejtin, suuuper brzusio!

Bidolku, glowa do gory! Nie doluj sie, Kamika juz niedlugo z toba!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka