BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396871 przez Kamyczka
A to łóżeczko Dominisia:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396873 przez Majowka
No, nie wiem czy ja Martadam nie przegonie :laugh:
Ciekawe jak tam dzisiaj jej wizyta. Z tego co pamietam, Martadam z OM, ma termin na 3 sierpnia, a skoro mi przesuneli na 4-tego to wszystko jeszcze mozliwe! Choc nie zycze nikomu przenoszenia, bo faktycznie, coraz ciezej z tym brzusiem.
Ja zaczelam miec lekka zgage, od wczoraj wieczora mnie meczy, czyzby jednak z wloskami sie urodzil?! :) ;)

Tak, teraz na pewno odpoczne, za pranie ciuszkow sie biore w przyszlym tyg!

12 lata 5 miesiąc temu #396876 przez Majowka
Kamyczka napisał:

A to łóżeczko Dominisia:

Przeeeeeeeeeslodkie!!!!!!!!!!!!
Jak krolewicz sobie bedzie spal!!!!!!! Bardzo mi sie podoba ten baldachim! Tak slodko!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #396877 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Ciekawe jak tam dzisiaj jej wizyta. Z tego co pamietam, Martadam z OM, ma termin na 3 sierpnia, a skoro mi przesuneli na 4-tego to wszystko jeszcze mozliwe! Choc nie zycze nikomu przenoszenia, bo faktycznie, coraz ciezej z tym brzusiem.
Ja zaczelam miec lekka zgage, od wczoraj wieczora mnie meczy, czyzby jednak z wloskami sie urodzil?! :) ;)

Ja mam wszystko juz gotowe i czekamy.Mąż już nawet urlop wziął od przyszłego piątku,już nie może się doczekać synka :blink: ciekawe kiedy to będzie.... :unsure: mogłabym urodzic w następnym tygodniu :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396880 przez Kamyczka
Dzięki Majówka :kiss: :kiss: :kiss: mi też się podoba :)
ja zgagi nie mam ,miałam ze 3 razy może :unsure: ale nie była uciązliwa,mam jednak nadzieję,że Dominiś będzie miał włoski :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #396883 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Ja mam wszystko juz gotowe i czekamy.Mąż już nawet urlop wziął od przyszłego piątku,już nie może się doczekać synka :blink: ciekawe kiedy to będzie.... :unsure: mogłabym urodzic w następnym tygodniu :)

Trzymam kciuki, zeby sie ruszylo w nastepnym tygodniu! Zeby tylko szybko i bez wiekszego bolu sie obylo! :kiss: juz niedlugo wyslesz na fotke Dominisia w tym lozeczku! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #396885 przez lusia88
Kamyczka dzś tak średnio jakoś ciężko mi się oddycha bo tak gdyby nie to jest dziś dobrze ... nogi mi trochę mniej spuchły więc może uda mi jakieś buty założyć :D

12 lata 5 miesiąc temu #396886 przez Kamyczka
lusia88 napisał:

Kamyczka dzś tak średnio jakoś ciężko mi się oddycha bo tak gdyby nie to jest dziś dobrze ... nogi mi trochę mniej spuchły więc może uda mi jakieś buty założyć :D

Ty lepiej leż,a nie buty chccesz nakładać :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396887 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Trzymam kciuki, zeby sie ruszylo w nastepnym tygodniu! Zeby tylko szybko i bez wiekszego bolu sie obylo! :kiss: juz niedlugo wyslesz na fotke Dominisia w tym lozeczku! :kiss:

Ciekawe jakie mam rozwarcie :unsure: dziś się dowiem w końcu

12 lata 5 miesiąc temu #396890 przez lusia88
łóżeczko jest śliczne :) a Majówka na kiedy miałaś pierwszy termin ?? z miesiączki ??

12 lata 5 miesiąc temu #396894 przez lusia88
hihi nie no muszę dziś założyć jakieś buty bo zapłacić za studia muszę i pokazać papierek że byłam w szpitalu w czasie sesji żeby mi na wrzesień terminy poustalali na egzaminy. Po zatym trzeba pojechać do babci z poddasza zdjąć łóżeczko małego i je złożyć i zacząć już jego kącik robić :)

12 lata 5 miesiąc temu #396897 przez Majowka
Lusia, ja mialam na 17 sierpnia, a Ty? Chyba po mnie zaraz, prawda?
Szkoda, ze nasze sierpniowki sie rozeszly po forach.... :(

12 lata 5 miesiąc temu #396898 przez Kamyczka
Dzięki Lusia :)
Ale nie przeginaj kochana :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #396905 przez lusia88
Majówka ja mam na 27 sierpnia termin ... ale okaże się jak to będzie 26 lipca bo zdejmą mi krążek bo mały się bardzo pcha na świat ... lekarze mówią że różnie może być i że są ciekawi kiedy mały wyjdzie bo może wyjść na dniach po zdjęciu krążka a i może się rozmyślić :) ale jakoś wydaje mi się że jemu się nie będzie chciało czekać bo troszkę pochodzę i zaraz rwie mnie w brzuchu na dole ... jakoś tak ciągnie i piecze i szyjka czasem kłuje ... i czuje jak tam mały napiera bardzo na dole no ale się okaże :)
no jakoś tak na forach cisza się zrobiła ... rzadko kiedy która pisze :( jedynie to teraz jakoś z niektórymi dziewczynami jest kontakt gg i fb :)
no na szczęście teściowa mnie zawiezie na uczelnie więc nie będzie tragicznie mam nadzieje że jakoś dzisiejszy dzień przeżyje ... dobrze że już tego upału nie ma :)

12 lata 5 miesiąc temu #396942 przez saiko
Tyle napisalam i sie nie zapisalo. Jestem po cc
Szymek o 9.05 3200 wiecej napisze jutro

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka