BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397039 przez bidol
:kiss: Anna77 napisał:

chłopek no to dobrze, że wiesz że to zniknie samoistnie. Za rok już nie będziesz pamiętać o tym wodniaku :)

A z Bidolkiem wszystko ok, tylko "nie wyrabia już na zakrętach". Może uda jej się dzisiaj do nas zajrzeć, to sama co nieco opowie :)

Kamyczka, Martadam no jestem ciekawa, która pierwsza w końcu :unsure:

Jestem kochane Moje - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: strasznie się za Wami stęskniłam :kiss: :kiss: :kiss:

Zarobiona jestem po pachy. Kamilka jak na Księżniczkę przystało jest bardzo kapryśna. Jak nie śpi( a śpi mało) tak płacze - rzadko zdaża się żeby sobie tak poprostu leżała :dry:
Zaczynają nam się problemy brzuszkowe. Ja jestem już na diecie bezbiałkowej. Niunia no stop jest głodna - widocznie mam mało sytny pokarm.

Widzę że lipcówki już prawie wszystkie rozpakowane a tu nawet połowy lipca nie ma :ohmy:
M_M - nie łam się - mam chyba tak jak Ty :kiss:

Saiko - współczuję przejść :kiss:

Aneczka - :kiss: :kiss:

Moje skurcze też były mega mocne - 160 na KTG pokazywało :ohmy: Dziś byłam na zdjęciu szwów i boli mnie teraz dupsko masakrycznie - jak zaraz po porodzie. Poza tym czuję się dobrze.

Kamyczka - ja tylko tyle wiem że Daners urodziła i się strasznie męczyła - ale to SMS z przed kilku dni więc Wy macie pewnieświerzsze informacje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #397044 przez Kamyczka
Bidol-dobrze,że jestes :kiss:
my nie mamy żadnego info od Danersa :(

12 lata 5 miesiąc temu #397048 przez martadam23
Kamyczka no to teraz poczekamy sobie :)

ciekawe jak M_M ?? co :D mam nadzieję że jej maleństwo już lepiej i znalazła chwilę dla siebie w końcu i sposób na mumię w rożku zadziałał :))

BIDOLEK- wiesz co :) spróbuj Kamilkę zawinąć ciasno w rożek :) i powinno być lepiej :D wczoraj MM miała taki problem bo maluszki czasem placzą bo nie wiedza dokladnie co siędziej ... za dużo przstrzeni a w brzuszku miały ciasnoo!!:)
zawiń jak się tylko da opatul ..;D powinno pomóc :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #397049 przez Majowka
Saiko, GRATUUUUUUULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Widze, ze porod dosc bolesny :( Troche sie nacierpialas przy tych skurczach...no ale to juz za toba! Teraz juz z gorki! Rana za kilka dni sie zagoi i bedziesz jak Anna pomykac na spacerki z Szymonkiem :kiss:
Czekamy na fotke!!!!

Czesc Bidolku!!! Nareszcie jestes!!! Bez fotki Kamilki sie pokazujesz? :angry: :laugh: pokaz nam ja jeszcze raz, pewnie juz inaczej wyglada...
Widze, Ze maluszki placzliwe...kurcze, nie tak to sobie wyobrazalam :lol: :lol: :lol:
Dasz rade, Ty juz masz wprawe!
Wchodz czesciej!!

Anna, spicie przy otwartym oknie? Popieram i podziwiam za takie podejscie...nowym mamusiom pewnie trudniej sie do tego przekonac, bo nie maja doswiadczenia...a delikatne przeciagi w gorace dni, chyba nie sa niebezpieczne? Jaka jest twoja opinia na ten temat?
Pytanie z innej beczki....Jak dlugi juz jest Mateuszek? Wlasnie przegladam szafe i moze jeszcze kilka rozmiarow wymienie na wieksze....nie wiem... :dry:

Kamyczka, juz po wizycie?

Lusia, to czekamy na zdjecie krazka! Ciekawe czy sie wtedy ruszy, u Olgi troche jeszcze trwalo.

Chlopek, dobrze, ze ten wodniak to nic groznego, a jak dlugi juz jest Sebus? Mierzylas?

12 lata 5 miesiąc temu #397052 przez Kamyczka
Majówka jadę po 17 dopiero,więc za 2godzinki :blink: pierwszy raz od ponad 3tyg będę miala "ręczne"badanie,nie znoszę tego-ale ciekawa jestem :blink:
Martadam-to która pierwsza????Bo mąż się śmiał,ze nasz w piatek 13 wyskoczy :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #397061 przez Anna77
Majówka okno otwarte, ae przeciągów staram się unikać. Mały przecież jest opatulony, a drugą część nocy i tak spędza przy cycku z nami w łóżku. A do spania miał do tej pory tylko body z długim rękawem i nic więcej, zawinięty w rożek sobie zasypiał. Zresztą jak się porozwijał jak już spał ze mną, to uczucie tych jego bosych stópek na moim brzuchu jest bezcenne :blush: Na początku po kąpieli zakładaliśmy mu czapeczkę do spania, potem już nie. Wiesz z tym spaniem przy otwartym oknie, to chyba jest też dla nas, bo ja mam problem z brakiem tlenu w nocy - coś gdzieś musi się sączyć. Zresztą moje dwa starsze chłopaki też śpią przy otwartym oknie, czasem tylko Kubie zostawiam rozszczelnione, jak jest chłodniej, albo za duży przeciąg. Choć dzisiaj myślę, że może na chwilkę wrócimy do czapeczki, bo jest chłodniej w nocy. A jaki jest długi Mateuszek teraz, hmmm nie wiem. Na pewno ładnie przybiera, bo położna też mówi że rośnie jak na drożdżach. Pojadę go zważyć w przyszłym tygodniu. Jak się urodził miał 59cm, więc ciuszki na 56 mogę chować - ale rozmiar rozmiarowi nie równy. Wczoraj kupowałam pajacyka na 62 i nawet u tego samego producenta długość się różniła, he he.

Kamyczka daj znać po wizycie.

A My z Kubusiem po obiadku i pewnie zaraz Mały się obudzi :)

A tak na marginesie - nie wszystkie Maluszki są płaczliwe. Mój - odpukać solidnie - jest kochany w tej kwestii :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397064 przez Kamyczka
Anna77 napisał:

Kamyczka daj znać po wizycie.

A My z Kubusiem po obiadku i pewnie zaraz Mały się obudzi :)

A tak na marginesie - nie wszystkie Maluszki są płaczliwe. Mój - odpukać solidnie - jest kochany w tej kwestii :)

To super,ze twój Mateuszek nie jest marudny :)

12 lata 5 miesiąc temu #397067 przez martadam23
KAMYCZKA ja już sama nie wiem ... :P haha :D obie w jedNym czasie hihih :d

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #397068 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

KAMYCZKA ja już sama nie wiem ... :P haha :D obie w jedNym czasie hihih :d

Zazdroszczę mamusiom,ze mają swoje maluszki ze sobą już,a z drugiej strony chciałąbym Dominika podtuczyć jeszcze w brzusiu :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #397069 przez martadam23
no niee.. ja już bym chciała mieć Julka tu :D a nie w brzuszku :P podtuczać to już nie ma co i tak ma prawie 3.5 kg!!! bez jaj !:P haha:)

a ja taka wypompowana jestem ide się polożyc :D
a Ty mi kochana koniecznie daj znać jak tam po badaniach :D oki :D

czekam na wieści

12 lata 5 miesiąc temu #397071 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

no niee.. ja już bym chciała mieć Julka tu :D a nie w brzuszku :P podtuczać to już nie ma co i tak ma prawie 3.5 kg!!! bez jaj !:P haha:)

a ja taka wypompowana jestem ide się polożyc :D
a Ty mi kochana koniecznie daj znać jak tam po badaniach :D oki :D

czekam na wieści

Ok-odpoczywaj :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #397075 przez bidol
Kamyczka napisał:

Bidol-dobrze,że jestes :kiss:
my nie mamy żadnego info od Danersa :(

to SMS od Daners z dnia 09.07

....Ja dziś urodziłam Filipa.Męczarnia nieziemska była ale jest już kruszynka. Wazy 3050 i ma tylko 50 cm ur. o 15.57.

Ania -zadroszczę grzecznego Mateuszka. :cheer: :cheer:

co prawda Kamilka teraz śpi już od kilku godzin- budzi się tylko na karmienie i to takie ekspresowe, bo za chwile znowu przysypia, ale wieczory i noce to makabra.

My już wczoraj byliśmy na krótkim spacerku :lol:

Majóweczko - postaram się wstawić zdjęcie jakieś :lol: Ty też już tylko patrzeć jak się rozpakujesz :)

Widzę że nie tylko ja zarobiona jestem :laugh:

Martadam - spróbuję :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #397103 przez martadam23
BIDOLEK - mam nadzieję że pomoże :D

galeria.tipy.pl/13758,90508,zdjecie-zawijanie-w-rozek-3.html link :)) może pomoże :D

12 lata 5 miesiąc temu #397120 przez chłopek
majówka właśnie nie mierzyli go wiec nie wiem ile ma.

12 lata 5 miesiąc temu #397149 przez chłopek
dziewczny te wysokie która chce sprzedac spodnie ciazowe? dlugosc nogawki 88cm

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka