- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka,prawdę mówiąc siedzę jeszcze w szlafroku, oglądam program na dwójce i odliczam dni do piątku) a Ty?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nasmażyłam placków ziemiaczanych i sie tak najadłam,że muszę troche poleżeć.A wy już po obiadku?
Bidol a ty odpoczywaj jak najwięcej,a czy przy Sebku też miałaś ten problem z szyjką?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Olga - dobrze, że mi o tych pączkach przypomniałaś, bo to już jutro, a ja dawno pączków nie jadłam. Najsmaczniejsze robi moja teściowa, mniam...
Ja gotuję rosół, ciekawe jak mi wyjdzie, bo uwaga gotuję dopiero drugi raz. Ślubny nie przepada, więc nie robię, ale skoro go nie ma, to czas sobie podmaślić
A placki ziemniaczane też robiłam tylko raz, bo z kolei ja nie przepadam
- MamaHaniulki
- Wylogowany
- gaworzenie
Chciałabym Was poprosić o wypełnienie ankiety dotyczącej samoleczenie kobiet w ciąży. Ankieta jest anonimowa a zebrane dane posłużą mi jedynie w celach naukowych. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Dzieciaczków.
Tu znajduje się ankieta
www.ankietka.pl/ankieta/69589/samoleczenie-kobiet-w-ciazy.html
pod pojęciem leku należy również rozumieć tzw "domowe sposoby".
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - a Ty w tym szlafroku to do piątku będziesz siedzieć Też mam takie dni
Anszka, a wiesz to nie jest zły pomysł))))) bo pogoda nie bardzo a spacery, już zaczyna sypać u nas( a ja placki uwielbiam, ale są tak ciężkostrawne, że mogę je zjeść raz na jakiś czas( a rosołek lubię) smacznego kochana!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - szkoda, że mieszkasz tak daleko, to bym Cię poczęstowała, bo nagotowałam tyle, że chyba tydzień będę jeść
Bidol - a jak u Ciebie z obiadkami? Masz wsparcie mężowskie? Bo jak ja na początku leżałam, to mój odkrył przez lata skrywane talenty kulinarne
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasmażyłam placków ziemiaczanych i sie tak najadłam,że muszę troche poleżeć.A wy już po obiadku?
Olga, ja już po obiadku, dziś robiliśmy domowe hot-dogi, mąż ma wolne) najadłam się na maxa))) ale pewnie zaraz minie i najdzie mnie ochota na coś)))
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie tez sypie i nie chce sie nigdzie wychodzic, tak jak Kamyczka siedzialam w pizamie do pozna (do 13) potem musialam sie zebrac, wziasc prysznic, wyjsc na male zakupy - cholera nie ma dnia zeby nie trzeba bylo czegos kupowac, nawet jak lodowka i zamrazalnik pelne. Nie mam poprostu takiej wyobrazni jesli chodzi o gotowanie i zadko kiedy umiem cos wymyslec na obiad z rzeczy ktore sa dostapne w domu..
Ale skoczylam tylko do pobliskiego sklepu po bulki (dla meza na jutro do pracy), mleko i drżem (do nalesnikow) i czekolade dla siebie (podziele sie z mezem jesli cos zostanie do wieczora lubie taką gożką z nadzieniem malinowym z Alpengold chyba) Sama nie przepadam za obiadami na słodko wiec te nalesniki dla meza, dla siebie zrobiłam zupe krupnik, mąż nie lubi krupniku, a ja miałam ochote i troche oszukałam bo zamiast kaszy (nie mialam akurat) dodałam ryz wiec moze sie nabieze (mąż) ja nie to zostają mu nalesniki Wraca dzis pozno bo po 22, w pracy do 20 a potem jedzie na co-środową koszykowke wiec jeść będzie po 22.. nie bede smazyc kotletow o tej porze, zeby mial cieple stąd nalesniki u mnie dzis.
Jutro z mamą jade do galerii musze kupic kolejny stanik :/ Tam gdzie pojawiły się 3 rozstępy (na jednej piersi z boku) teraz jest juz z 7 :/ małych, różowych ale pewnie nie zejdą już..
Mama do towarzystwa, a potem wracamy do mnie i bedziemy robily cos na słodko, jakies oponki czy cos.. ja nie umiem wiec mi pomoze zrobic.
Czytałam zaległe posty - do tej porynie rozwazałam kupna turystycznego łożeczka - jest rzeczywiscie lepsze? Czy kupujecie jako drugie obok takiego drewnianego? Co przemawia za tymi turystycznymi?
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zdrowka dla Waszych pociech
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pewnie jutro nie pojem paczków,bo przesiedzę w szpitalu przy Olgi łóżku i ze stresu to raczej apetytu nie bede miała,ale wam wszystkim już na jutro życzę smacznego,bo nie wiem,czy wejdę jutro na kompa.
Olga, nie stresuj się,ja nie znam tego uczucia bo matką jeszcze nie jestem, ale będę trzymać kciuki za twoją córcię, o której zabieg?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An83 faktycznie wszystko przed Tobą,ale dla dzieci zrobi się wszystko.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka