BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310196 przez chłopek
ja kupuje "dziecko " tez fajna gazeta
polecam" język niemowląt"Tracy Hogg jak któraś che mam e-book mogę wysłąc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #310198 przez Kamyczka
anszka napisał:
Kamyczka - też zaczęłam kupować "M jak mama" :)
Anszka, i jak gazetka się podoba?Są na rynku w ogóle jakieś inne?Bo nie zauważyłam...Anszka, zapraszam do mnie-mam jeszcze kilka pączulków)
Dziewuszki, ja już zjadłam 1 pączka z nadzieniem malinowym) i czaję się na drugiego..mimo, że nie lubię słodkich bułek)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310201 przez anszka
"Dziecko" też fajna, bo kuzynka do szpitala przyniosła, ale jest typowo o dzieciach, więc najpierw muszę urodzić :)
Kamyczka - zanim bym do Ciebie w tych śniegach dojechała, to by się tłusty czwartek skończył :) z malinowym nadzieniem... mniam...
Nie szukałam na razie innych gazet, bo tę też przyniosła mi kuzynka i mi się spodobała.

12 lata 10 miesiąc temu #310218 przez Anna77
anszka czuję się świetnie, bo mogę już normalnie funkcjonować, chociaż nie szaleję.

Jeśli chodzi o gazety/miesięczniki, to w pierwszej ciąży czytałam "Mamo to ja", a w drugiej i teraz "Dziecko" - jakoś mi tak najbardziej odpowiada, chociaż czasem też kupuję "Mamo to ja".
Muszę, skoro chwalicie, kupić też "M jak Mama".

Jak mój nastolatek zobaczył, że czytam te "dzidziusiowe" gazetki, to powiedział: "po co Ty to czytasz, przecież masz już w tym temacie wysoki level" - myślałam, że padnę :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #310225 przez Kamyczka
Anna77 napisał:

Jak mój nastolatek zobaczył, że czytam te "dzidziusiowe" gazetki, to powiedział: "po co Ty to czytasz, przecież masz już w tym temacie wysoki level" - myślałam, że padnę :lol:[/quote]

Anna77, hahhaha dzieci potrafią zaskoczyć))) pewnie miło ci się zrobiło, taka pochwała)

12 lata 10 miesiąc temu #310227 przez chłopek
Anna ale ci powiedział:)

12 lata 10 miesiąc temu #310233 przez anszka
Wysoki level - heheh, dobre to :)
A ja skoro zachęcasz kupię "Mamo to ja" :)
A mój mąż wziął pewnego dnia do ręki "Dziecko" i tak sobie przegląda i nagle widzę, że blednie, a on czytał o higienie krocza po nacięciu ;)

12 lata 10 miesiąc temu #310239 przez necik
Witajcie w ten tłuściutki dzień :laugh:
Chłopek - szkoda, że nie poznałaś jeszcze płci... następnym razem może spróbuj przed wizyta porozmawiać z maleństwem tak jak któraś z koleżanek... Ja wzięłam przykład i po minucie widziałam pięknego siusiaka :lol:

Ja też czytam pismo "M jak mama" dostałam tez od szwagierki kilka czasopism "mamo to ja" i "Twoje dziecko" ale z ta lektura to jeszcze poczekam... poczytam przed samym porodem.

A teraz pora na pieczenie pączków... :) dzisiaj wizyta teściowej i innych więc będzie 12 osób... mam co robić :blink: a że uwielbiam takie spotkania więc biorę się za robotę :)
Miłego tłustego czwartku Wam życzę... tylko się nie przejadajcie za bardzo :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #310244 przez mloda_mamuska
anszka- hehehe jak zostaną to wyśle ;P

ja lecę do pracy. Miłego dnia i pysznych pączusiów Dziewczynki :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #310249 przez chłopek
necik pewnie dziewczynka jest bo wstydliwa:)

12 lata 10 miesiąc temu #310254 przez saiko
Cześć Dziewczynki,

jak zazdroszczę tym z Was, które nie lubią słodkiego - ja uwielbiam i własnie weszłam na wagę - ponad 63 kg a tyle powinnam ważyć dopiero za 2 tygodnie wg kalkulatora :/

co do gazetek to żadnych nie kupuje, jest ich kilka i nie wiem która dobra, wiec ograniczam sie do przegladania roznych tematow o ciazy i dzieciach w internecie.

Anna77 - rozumiem, ze nastolatek to z tych grajacych w gry ;) tak wnioskuje po tym co Ci powiedzial. Niech się mały cieszy - jutro podobno ma spaść deszcz ze śniegiem :/

ja jeszcze pączka nie jadłam bo jakoś nie moge tego swojego wygonić do sklepu ;)

12 lata 10 miesiąc temu #310260 przez chłopek
saiko nie przejmuj sie wagą, nie jest zle wiadomo trzeba jej pilnowac zeby za duzo nie było

12 lata 10 miesiąc temu #310285 przez Anna77
saiko pewnie że lubi gry, ale niestety nie ma na nie praktycznie czasu. Trenuje dużo, codziennie poza czwartkiem ma trening, łącznie z weekendami. Wraca ze szkoły, je obiad, po 15 wychodzi i wraca ok. 20 lub 20.30. Więc szczęście w nieszczęściu na gry ma niewiele czasu.

12 lata 10 miesiąc temu #310308 przez Kamyczka
necik napisał:

A teraz pora na pieczenie pączków... :) dzisiaj wizyta teściowej i innych więc będzie 12 osób... mam co robić :blink: a że uwielbiam takie spotkania więc biorę się za robotę :)
Miłego tłustego czwartku Wam życzę... tylko się nie przejadajcie za bardzo :silly:[/quote]

Necik to miłego dzionka, mnóstwo gości)))) i smacznego)

12 lata 10 miesiąc temu #310310 przez bidol
bllleeeee - mam mdłości - i to dziś w tłusty czwartek :X :X :X :X :X :X i jak tu tyć :dry: :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka