BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #310882 przez chłopek
anszka mail wysłany

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310885 przez anszka
Kamyczka - przeczytałam ten tekst i dodam, że jeszcze w innym artykule doczytałam, że nie należy rodzić w soczewkach, dla mnie to dramat, bo od wielu lat nie noszę okularów w ogóle. Zrobię oczywiście na tę "okazję", ale fatalnie mi się patrzy przez zwykłe szkła i czuję wielki dyskomfort. Do okulisty na badanie pójdę w czerwcu. A Ty czasem zakładasz?
Olga - narkozę odeśpi, ale przez najbliższe dni będzie ją pewnie bolało gardło, ja leżałam w szpitalu pięć dni po zabiegu i dostawałam prochy, a jak wróciłam do domu to bardzo cierpiałam, ale ja miałam wszystkie wycinane, to może dlatego. :kiss: dla Oleńki
M_M - z kokosem? nawet o takich nie słyszałam, ciekawe jak smakuje. Odpoczywaj, odpoczywaj, po pracy masz prawo być padnięta, a kilogramami się nie martw, bo te dzisiejsze pączki nie mają kalorii (ja tam będę się tego trzymać :P )
Chłopek - dzięki :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310888 przez Kamyczka
anszka napisał:
Kamyczka
- przeczytałam ten tekst i dodam, że jeszcze w innym artykule doczytałam, że nie należy rodzić w soczewkach, dla mnie to dramat, bo od wielu lat nie noszę okularów w ogóle. Zrobię oczywiście na tę "okazję", ale fatalnie mi się patrzy przez zwykłe szkła i czuję wielki dyskomfort. Do okulisty na badanie pójdę w czerwcu. A Ty czasem zakładasz?
Anszka, ja zawsze w domku w okularach pomykam, ale też ich nie lubię(

12 lata 10 miesiąc temu #310899 przez anszka
Kamyczka - no to dla Ciebie nie będzie problem, a ja chyba bliżej końca zacznę w domu trenować chodzenie w tych okularach, bo inaczej to sobie tego nie wyobrażam. Zdejmuję soczewki raz w miesiącu i to na chwilkę - na wymianę :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #310909 przez bidol
Olga - trzymam kciuki za córcię :kiss: :kiss: :kiss: Seba jak miał paracenteze rok temu to narkozę przeszedł idealnie - zabieg miał wieczorem i spał do rana, a na drógi dzień już warjował :lol: :lol: :lol: A w lipcu jak miał usuwanego migdała to z narkozą już było gożej bo wstawał marudzil ale i tak był bardzo dzielny - były takie dzieciaki co nie dały sobie gardła obejżeć i się zachodziły z płaczu. A jak wróciliśmy po południu do domu to warjował że ho- a ja za nim biegałam bo bałam się że się przewróci i rana się otworzy ;)
Oj łobuz z niego :laugh:

Necik - mniam -domowe pączki :S :S

Majówka - mniam mniam - :S :S Ale Ty to Pani Domu na trzy fajerki :kiss: :kiss: :kiss:

An - to może dzidzia rośnie a nie oponka :woohoo:

Ja zjadłam pączka i znowu mnie męczy :X

12 lata 10 miesiąc temu #310911 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - no to dla Ciebie nie będzie problem, a ja chyba bliżej końca zacznę w domu trenować chodzenie w tych okularach, bo inaczej to sobie tego nie wyobrażam. Zdejmuję soczewki raz w miesiącu i to na chwilkę - na wymianę :dry:

Anszka, dasz radę, to tylko jeden dzień-poród i znów można soczewki włożyć-tak też zamierzam)

12 lata 10 miesiąc temu #310915 przez anszka
Kamyczka napisał:

Anszka, dasz radę, to tylko jeden dzień-poród i znów można soczewki włożyć-tak też zamierzam)

Dam, dam, muszę, ale po przeprowadzce to nawet nie wiem, gdzie są moje okulary :P

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310924 przez bidol
ja mam okulary, ale tylko do jazdy, ale odkąd jestem w ciąży to wzrok bardzo mi się pogorszył :dry: i już nawet te na co dzień nie wystarczają ;)

Dziewczyny na TVN7 jest fajna komedia

12 lata 10 miesiąc temu #311087 przez Majowka
bidol napisał:

Majówka - mniam mniam - :S :S Ale Ty to Pani Domu na trzy fajerki :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku, to przez to ostatnio odkryte zamilowanie kulinarne, ktore mnie opetalo w trakcie staranek :laugh:

Dzieki dziewczyny! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #311176 przez bidol
doberek - gdzie wszystkie lipcóweczki się podziewają :unsure: :blink:

Majówka - zazdroszczę zamiłowania :cheer: ja też lubię gotować - piec troszkę mniej ;) bo piekarnik mam kiepski i jak nie przypali tak zakalec wyjdzie :angry: ale bywają dni kiedy kuchnie omijała bym szerokim łukiem :side:

12 lata 10 miesiąc temu #311178 przez chłopek
hej bidol ogląałas ddtvn?

12 lata 10 miesiąc temu #311186 przez bidol
hej Chłopek - nie - a co było???

12 lata 10 miesiąc temu #311189 przez chłopek
o lasce co urodziła w domu, poszła do szpitala bo miała skórcze zrobili jej ktg i odeslali do domu bo powiedzieli ze nie maja miejsc, miała nie daleko do domu i tylko jak weszła to zaczeła rodzic

12 lata 10 miesiąc temu #311196 przez Kamyczka
chłopek napisał:

o lasce co urodziła w domu, poszła do szpitala bo miała skórcze zrobili jej ktg i odeslali do domu bo powiedzieli ze nie maja miejsc, miała nie daleko do domu i tylko jak weszła to zaczeła rodzic

Witajcie dziewuszki!Chłopek -ja oglądałam.Masakra.............

12 lata 10 miesiąc temu #311202 przez bidol
chłopek napisał:

ale jazda - kurcze w szpitalu do którego się wybieram rodzić też tak może być - bo szpital w remoncie i ma być dodatkowy oddział położniczy - ale wątpie żeby się wyrobili do lipca ;)
Więc moja Ginka powiedziała żebym na wszelki wypadek przygotowała się fizycznie i psychicznie na inny szpital :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka