BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312218 przez Kamyczka
Olga napisał:

Lecę na basen bo starsza ma zawody w nurkowaniu,mała też by brała udział,ale niestety po wycięciu migdała przez 2 tyg.nie może na basen chodzić.Trzymajci kciuki,może znów z medalem do domku wrócimy.

Olga, to powodzenia i trzymamy kciuki!!!!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312219 przez Kamyczka
bidol napisał:

to pomierzone już jesteście?? ile w brzuszkach macie??? meldować :lol: bo my z Olgą na oko to spore brzuszki mamy, ale w centymetrach nie jest tak źle :woohoo:

Dziewuszki, ja mam w brzuszku 85, a oto mój brzusio:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #312222 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Kamyczka, najwazniejsze ze zdrowe!!!!! :) ciesze sie bardzo!!! Ciekawe czy ja sie dowiem.... za 2 tyg mam wizyte, chlopczyka juz by mozna bylo zidentyfikowac ;)

Majówka,życzę ci żebyś się już dowiedziała :) będę czekać na info od ciebie) a czujesz się na....?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312223 przez Majowka
Super brzuszek Kamyczka! Fit mama! :)
Ja mam mniejszy od twojego, ale u mnie sa fazy, po najedzeniu sie, mocniej sie zaokragla :)

Na chlopczyka!!! :) Od dnia testu!!!!!!!!

12 lata 10 miesiąc temu #312229 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Super brzuszek Kamyczka! Fit mama! :)
Ja mam mniejszy od twojego, ale u mnie sa fazy, po najedzeniu sie, mocniej sie zaokragla :)

Na chlopczyka!!! :) Od dnia testu!!!!!!!!

Dzięki Majówka, ale w biodrach i udkach mi sporo przybyło( ja też na chłopczyka się czuję)

12 lata 10 miesiąc temu #312231 przez Majowka
Zmierzylam sie przed chwila i na wysokosci pepka mam 77cm...ale wieczorkiem jest inaczej... :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312274 przez Olga
Dziewczynki już jestem z powrotem,zawody jeszcze trwają,ale młodsza źle sie czuła i nie czekaliśmy do końca,ale mamy PIERWSZE MIEJSCE W KATEGORII DO LAT 16 hura!!!!! złoty medal ma moja córcia;)

Kamyczka brzusiu super,ale wy szczuplutkie jesteście dziewczynki,ja kiedyś też taka byłam ha ha.Latka robią swoje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #312278 przez Kamyczka
Olga napisał:

Dziewczynki już jestem z powrotem,zawody jeszcze trwają,ale młodsza źle sie czuła i nie czekaliśmy do końca,ale mamy PIERWSZE MIEJSCE W KATEGORII DO LAT 16 hura!!!!! złoty medal ma moja córcia;)

Kamyczka brzusiu super,ale wy szczuplutkie jesteście dziewczynki,ja kiedyś też taka byłam ha ha.Latka robią swoje.

Olga, gratulacje dla dzielnej zdolnej córci!!!!!Zresztą po tym co piszesz dumna z obu córek jesteś)To dziś świętujecie?

12 lata 10 miesiąc temu #312288 przez Olga
Kamyczka zobaczycie jak wasze dzieci podrosną i będą w czymś brały udział,jakie to dla matki jest przeżycie,ja to chba więcej przeżywam niz one.Każdy ich występ(bo obie chodzą do szkoly muzycznej) i każde zawody różnego rodzaju,czy testy w szkołach,bo jest tego teraz bardzo duzo,nie jak za naszych czsów-wszystko sie strasznie mocno przeżywa,ale za to po wszystkim człowiek jest taki dumny.Lubię to uczucie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #312291 przez Kamyczka
Olga napisał:

Kamyczka zobaczycie jak wasze dzieci podrosną i będą w czymś brały udział,jakie to dla matki jest przeżycie,ja to chba więcej przeżywam niz one.Każdy ich występ(bo obie chodzą do szkoly muzycznej) i każde zawody różnego rodzaju,czy testy w szkołach,bo jest tego teraz bardzo duzo,nie jak za naszych czsów-wszystko sie strasznie mocno przeżywa,ale za to po wszystkim człowiek jest taki dumny.Lubię to uczucie.

Olga, to masz wszechstronnie uzdolnione córcie)))) tylko pogratulować)

12 lata 10 miesiąc temu #312294 przez Olga
kamyczka bardzo dziękuję.Na razie nie mam z nimi problemów,zobaczymy czy synuś też będzie taki grzeczny (aż się boję ).Teraz jest dużo możliwości,aby dzieci się kształaciły,zawsze mogą znaleźć coś,co ich interesuje.

12 lata 10 miesiąc temu #312298 przez Majowka
Olga, gratuluje! Wyobrazam sobie Twoje szczescie i emocje! Rodzice mi tez zawsze kibicowali na stadionie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #312299 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Olga, gratuluje! Wyobrazam sobie Twoje szczescie i emocje! Rodzice mi tez zawsze kibicowali na stadionie :laugh:

Majówka a co trenowałaś?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312302 przez Majowka
Biegalam w podstawowce na rozne dystanse :) Nawet mam 3 plastikowe medale! :laugh: :laugh: :laugh:
Fajnie jak dzieci uprawiaja sport, tez bede swoje zachecac! :)

12 lata 10 miesiąc temu #312305 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Biegalam w podstawowce na rozne dystanse :) Nawet mam 3 plastikowe medale! :laugh: :laugh: :laugh:
Fajnie jak dzieci uprawiaja sport, tez bede swoje zachecac! :)

U mnie jak synuś będzie, to pewnie będzie grał w piłkę nożną, po tatusiu) Ja to specjalnie wysportowana nigdy nie byłam(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka