- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- necik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Pozdrowienia dla śpiących... jest 2:18 a mój mężu tak się uparł na to swoje chrapanie że nie mogę go uspokoić... zaparzyłam meliskę i mam nadzieję, że pomoże mi zasnąć No to słodkich snów dla Was i waszych maluszków
Necik, mam nadzieję,że właśnie teraz odsypiasz)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Witam Was po weekendzie
Necik
necik napisał:
Przeżyłam to samo, tylko melisy nie miałamPozdrowienia dla śpiących... jest 2:18 a mój mężu tak się uparł na to swoje chrapanie że nie mogę go uspokoić
Kamyczka – cieszę się, że dzidzia zdrowa, prędzej czy później ujawni swoją płeć a mówiłaś ginowi o tych bólach z prawej strony?
Olga – gratulacje dla córci , a młodsza jak się miewa? Też wczoraj musiałam wypić 2 szkl. pepsi
Majówka – mojego męża też wszyscy namawiają, ale ja go bronię, bo rozumiem, że niekoniecznie odnajdzie się w tej sytuacji.
Bidol – widzę, że grzecznie leżałaś w weekend, brawo! Wczoraj oglądałam łóżeczka turystyczne na żywo, sporo modeli było i stwierdziłam, że na razie kupię jednak normalne.
Idę dziś do lekarza, hurra obejrzymy malucha i może, może ujawni się...
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka – cieszę się, że dzidzia zdrowa, prędzej czy później ujawni swoją płeć a mówiłaś ginowi o tych bólach z prawej strony?
Idę dziś do lekarza, hurra obejrzymy malucha i może, może ujawni się...
Anszka, macica się powiększa stąd bóle, bo wszystko jest ok, więc niepotrzebnie panikuję.Daj znać po wizycie,powodzenia!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwszy raz zabieram męża
A wczoraj byliśmy w sklepie dla dzidziołków i oglądaliśmy różne "potrzebne" rzeczy. Zdecydowaliśmy, że kupimy wózek x-lander xa. Musiałam hamować męża, że jeszcze czas, bo gotów był już zamawiać
Ostatecznie i tak nic nie kupiłam, nawet bodziaków, bo stwierdziłam, że najpierw przygotuję pokoik dla dzidka.
Kamyczka - też mam takie bóle i też najczęściej z prawej strony.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - też mam takie bóle i też najczęściej z prawej strony.
Anszka, więc nie mamy co się martwic) My też z mężem już oglądaliśmy łóżeczka i wózki, ale za wcześnie jeszcze na kupno.X-landery są fajne)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z wózków podoba nam się też mutsy (kuzynka ma i poleca), ale sporo waży z czterema pompowanymi kołami
- necik
- Wylogowany
- gaworzenie
Jakoś udało mi się w końcu zasnąć ale było ciężko za to mój mąż był bardzo rozbawiony moimi nocnymi spacerkami po domu Niedawno wstałam i mam wrażenie, że uciekła mi już połowa dnia i jeszcze jak na złość nie mogę iść pod prysznic bo nie mamy wody jakoś ciężko zapowiada sie dla mnie ten dzień
Wiecie, ja tez mam bóle ale z lewej strony... widać, że szykujemy miejsce dla naszych maluchów...
Anszka - powodzenia u lekarza, mam nadzieję, że uda Wam sie poznać płeć dziecka... a co byście chcieli, chłopca czy dziewczynkę?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka - powodzenia u lekarza, mam nadzieję, że uda Wam sie poznać płeć dziecka... a co byście chcieli, chłopca czy dziewczynkę?[/quote]
U męża w rodzinie rządzą chłopcy, więc tak już sobie tego chłopca wkręciłam, że będę zaskoczona, jeśli będzie dziewczynka (oczywiście nie miałabym nic przeciwko temu)
Nawet wczoraj, jak rozmawialiśmy o kolorze wózka, to mąż mówi, że chciałby niebieski, a ja na to: "a jak następna będzie dziewczynka?". On patrzy na mnie i pyta, skąd wiem, że teraz to nie jest dziewczynka? No nie wiem, heheh
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pozdrowienia dla śpiących... jest 2:18 a mój mężu tak się uparł na to swoje chrapanie że nie mogę go uspokoić... zaparzyłam meliskę i mam nadzieję, że pomoże mi zasnąć No to słodkich snów dla Was i waszych maluszków
hahahaha
Necik - ale cierpliwa jesteś ja mojego Jędrulę to z łokcia traktuję
Anszka- a czemu??? co to za zmiana z tym łóżeczkiem??? a i życzę aby na wizycie dzidzia dała z siebie wszystko i wszystko ok było
ja też do 10.00 odsypiałam bo w nocy dzidek nie dawał mi spać tylko brykał po brzuszku
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z wózków podoba nam się też mutsy (kuzynka ma i poleca), ale sporo waży z czterema pompowanymi kołami
Anszka, ja tez bym chciała z pompowanymi kołami,a że mieszkamy na drugim piętrze,to nie będzie lekko...
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - na mojego łokieć już ostatnio nie działa, kładę mu poduszkę na głowie, wtedy się budzi i na 5 min. spokój
A te łóżeczka jakieś takie bardzo ortalionowe mi się wydają, tak dużo materiału, nawet jak jest ta siatka, tak dużo wszystkiego, że dziecka nie widać, hmm... chyba nie umiem tego wytłumaczyć
Ale tak a propos łóżeczek, to mam kolejne pytanie do doświadczonych mamusiek, czym przykrywałyście maluszki na początku, bo gdzieś czytałam, że kołderka nie jest wskazana i zgłupiałam.
A mnie się ostatnio śniło, że dzidek mnie kopał i to tak mocno, że było widać nóżkę, tak jak na awatarze Olgi, który kiedyś miała
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - generalnie wszystkie wózki z pompowanymi kołami do najlżejszych nie należą, więc popracujemy nad mięśniami rąk
Anszka, to będziemy miały mięśnie jak Madonna lub Kinga Rusin))) Heheh
A dziewuszki, jak to jest u Was z wagą?Moja stoi w miejscu,co nastręcza mi myśl,że jest z nią coś nie w porządku.A jak jest u Was?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Anszka, powodzenia u gina!!!! czekamy na wiesci!!!
Ja kupie i spiworek i rozek i kolderke, a co tam!
a na wage nie wchodze Kamyczka, czekam do 29 lutego, nich mnie gin wazy...teraz sie "odchudzam" tzn spaceruje, co by mnie nie okrzyczal