BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #401227 przez Daria23
hej Kochane witam się po weekendzie:)my byliśmy wczoraj u moich rodziców calutki dzien fajnie było mały prawie cały dzien spedził na dworze:)ja tez odwiedziłam kolezanki wiec mała odskocznia była...dzis czekamy na położna a jutro pierwsza wizyta patronażowa u lekarza...jak wygląda taka wizyta??

Maksiu-trzymam kciuki za błażejka

mi tez pofarbowało pranie na różowo:(macie jakis sposob zeby przywrocic mu biel?????/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #401235 przez martadam23
a ja zaraz do szpitala :(
nie chce...

jade bo kazali mi sie zgłosić i nie wiem nic więcej oprócz tego że sama już nie wyjdę tylko z Maluszkiem :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401238 przez chłopek
daria na takiej wizycie mierza ważą maluszka, i wogóle lekarz go osłuchuje sprawdza ciemiączko, jajeczka u chłopczyków.
nie wiem jak przywrócic biel mi kiedys recznik na niebiesko zafarbował ciuchy ale wzielam i wyprałam je jeszcze raz w odplamiaczu ariel

martadam jedz jedz i pisz jak juz urodzisz:)mam do ciebie gg wiec sie odezwe jak masz do mnie nr tel to pisz co i jak sie dzieje

12 lata 5 miesiąc temu #401249 przez agnesssa
Dzięki dziewczyny za rady :lol: Ja się chyba zdecyduję na ten z kaczuszką :lol:

Kamyczka jak się czujesz :unsure:

Olga ale fajny spacerek, Ignaś jaki grzeczny :kiss: :kiss:

Daria miałaś chwilkę dla siebie :) Super :lol: Co do odplamiania zafarbownego, to raczej ciężko, ale ja proponuję wymoczyć w gorącej wodzie z jakimś odplamiaczem a potem wyprać również z dodatkiem odplamiacza, czasami pomaga :)

Martadam trzymam kciuki :) Nie martw się przecież już niedługo będzie tulić mleństwo :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #401251 przez Kamyczka
Hejka,ja nadal w dwupaku :blink:
Czuję się dobrze,dużo chodzę i sprzątam i nic!Małemu za dobrze u mnie chyba :unsure:
Jutro termin!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #401255 przez Olga
Hej dziewczynki.

Czekam jak synuś sie obudzi,dostanie cycola,ladnie ubierzemy i jedziemy na spacerek.U nas dzisiaj bardzo cieplutko,ale jeszcze założę malemu body na długi i spodnie,jak jutro będzie jeszcze cieplej,to dopiero na krótko :laugh:

kamyczka no ja bym miała termin pojutrze,a tu Ignaś skończy 2 tyg. :kiss:

Denerwuje mnie ten pępuszek Ignasia,już mu odpadł ten kikut,ale ciągle tam mu coś leci z środka.Wącham i nie śmierdzi,ale ja to zaraz się boję,nie lubię grzebać w takich rankach.Czasami nawet krewka się pojawi,ale to pewnie jak podrażni od leżenia na brzuszku.Na szczęście w środę pojedziemy na wizytę patronażową,to pani doktor sprawdzi :) czy wy podajecie wit.D i K razem,czy oddzielnie,bo ja kupilam razem :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #401278 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.
kamyczka no ja bym miała termin pojutrze,a tu Ignaś skończy 2 tyg. :kiss:

Olga wiem wiem,mnie lekarz przedwczesnym porodem straszył,a teraz synek urodzić się nie chce

12 lata 5 miesiąc temu #401286 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

U mnie dzis wielkie prasowanie i segregowanie ciuszkow rozmiarami :)
Aaa, no i dzis o 14h idziemy z miskiem na zwiedzanie oddzialu polozniczego w szpitalu, w ktorym bede rodzic. Pielegniarka bedzie nam wszystko pokazywac i tlumaczyc caly proces od momentu mojego przyjazdu do szpitala. Pokaze nam pokoj i powie co ze soba zabrac do szpitala...tak wiec jutro pakuje walizke! :)

Kamyczka!!! Pieeeeeeekny suwaczek!!!! :kiss:

Martadam, trzymam kciuki za lekki porod!

Daria, mi zeszly plamy z bluzy...musialam nastawiac pralke z sama bluza 2 razy na 40st i w miedzy czasie moczylam kilka godzin w vanishu.

12 lata 5 miesiąc temu #401308 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Czesc dziewczyny!

U mnie dzis wielkie prasowanie i segregowanie ciuszkow rozmiarami :)
Aaa, no i dzis o 14h idziemy z miskiem na zwiedzanie oddzialu polozniczego w szpitalu, w ktorym bede rodzic. Pielegniarka bedzie nam wszystko pokazywac i tlumaczyc caly proces od momentu mojego przyjazdu do szpitala. Pokaze nam pokoj i powie co ze soba zabrac do szpitala...tak wiec jutro pakuje walizke! :)

Kamyczka!!! Pieeeeeeekny suwaczek!!!! :kiss:

Martadam, trzymam kciuki za lekki porod!

Daria, mi zeszly plamy z bluzy...musialam nastawiac pralke z sama bluza 2 razy na 40st i w miedzy czasie moczylam kilka godzin w vanishu.

ale super,dzięki temu poczujesz się swobodnie przy porodzie:-) a jutro jaki ładny będzie :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #401312 przez chłopek
kupiłam ubranko do chrztu Sebusiowi
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #401313 przez Kamyczka
Laski bierzecie jakieś witaminki teraz jak karmicie?Chcę kupić a nie wiem jakie :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu #401314 przez anszka
Witam się i ja :)
Mały wietrzy się na balkonie, czekam, aż się obudzi, dostanie cyca i pójdziemy na spacer. Mąż ma urlop, więc rano mogłam trochę odespać :laugh:
W przyszły weekend chcielibyśmy wyjechać z małym do teściów, chyba nie jest za wcześnie na takie wyjazdy?
Mój maluch uwielbia kąpiele, raz nam nawet zasnął :woohoo:
Z kolei przebieranie i przewijanie nie wzbudza już takiej radości i, jak to chłopak, obsikuje wszystko dookoła :)

Maksiu - :kiss: :kiss: :kiss: dla Błażejka z życzeniami zdrówka, strasznie zmartwiła mnie wiadomość, że maluszek się rozchorował i to, że nie mogłaś przy nim czuwać :(

M_M
- Espumisan podobno podają nawet w szpitalu, bo jest najłagodniejszy z tych wszystkich środków. Też kupiłam, by w razie kłopotów ulżyć maluszkowi, ale widzę, że z dnia na dzień coraz lepiej sobie radzi z tymi bólami brzuszka.

Kamyczka - kto by pomyślał, że na suwaczku stuknie Ci 40 tygodni :) Ja miałam termin na piątek 27, a już na spacerki śmigamy :) U Ciebie to już kwestia godzin lub dni i też ucałujesz szkrabka. Oby oczekiwanie Ci się nie dłużyło :)

Martadam - może Julek weźmie pod uwagę fakt, że nie lubisz szpitala i pospieszy się troszkę ;)

12 lata 5 miesiąc temu #401315 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kupiłam ubranko do chrztu Sebusiowi

Elegancki zestawik,a drogo płaciłaś?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401316 przez chłopek
kamyczka ja bralam te co w cizy bo one sa dla mam karmiacych tez.ale ostatnio zapominam brac

Kamyczka 60zl dałam wiec nie duzo

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401317 przez Kamyczka
Kamyczka - kto by pomyślał, że na suwaczku stuknie Ci 40 tygodni :) Ja miałam termin na piątek 27, a już na spacerki śmigamy :) U Ciebie to już kwestia godzin lub dni i też ucałujesz szkrabka. Oby oczekiwanie Ci się nie dłużyło :)

Też bym nie pomyślała :blink: może wyjdzie na święto Policji :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka