BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #441775 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

witajcie mamuski !

my wstalismy, ja pije kawusie Oliwierek bawi sie misiem ;) Mężuś ma wolne....mam nadzieje,ze pojedziemy po matę dla Olego jakąś do zabaw ;)

mam nadzieje,ze za szybko Mu sie nie znudzi jak bujaczki,ktore sie kurzą już...po tygodniu uzytkowania :angry:

Kamyczka i jak zadowolona bylas? libido nie spadalo ? ;)) nie tyłaś po nich ? ;)

nie tyłam i zero skutkow ubocznych :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #441788 przez Anna77
mm o sprawie mojej Mamy pisałam dość obszernie, nie chcę do tego wracać, przepraszam :kiss: A z zakupami tak już mam. Wiesz, mam jeszcze sporo do zrzucenia, a że waga mi systematycznie spada, to wolę poczekać niż kupować coś na miesiąc czy dwa. Za to napaliłam się na jedne kozaki, ale wydałam już w tym m-cu baaaardzo dużo, a jeszcze dzisiaj uszczuplę budżet o ponad 500zł na szczepionki, więc chyba poczekam do kolejnej wypłaty swojej. A ha, yasmin używałam, ale bardzo krótko. Te tabletki są w miarę nowe i z tego co pamiętam cieszą się dobrą renomą wśród lekarzy.

Kamyczka fryzurka póki co praktycznie bez zmian, tyle że teraz mniej cieniowałam, bo chcę zapuszczać. Tylko ciut ciemniejszy blondzik. Postaram się jak chłopaki wrócą zrobić sobie jakieś zdjęcie z nimi może, to wtedy zamieszczę :)

Olga super ten awatarek. Ignaś super wyszedł na tym zdjęciu. Mój w ogóle nie garnie się do używania przedramion do podnoszenia się, jak leży na brzuszku. Zresztą on nie lubi leżeć na brzuszku i troszkę mnie to martwi. Co prawda w pionie już ładnie i sztywno trzyma główkę.

Kurcze, tyle piszecie o tym chlebie, że chyba upiekę w weekend. Wczoraj wypróbowałam fajny przepis - taki biszkoptowy. Wyszedł pysznie :) szczypta-wege.blog.pl/2012/08/24/szybki-lesny-biszkopt/ Robiłam z malinami i borówkami.

U nas dzisiaj zimno - na razie 8 stopni, ale póki co na szczęście nie pada.

12 lata 3 miesiąc temu #441794 przez Daria23
hej Lalunie witam się po weekendzie:)weekend byl taki fajny wczoraj caly dzien u moich rodzicow bylismy...i wczoraj moj Skarb skonczył 3 miesiace:)wiecie jaki on jest kochany od dwoch dni jak zasnie o 21 to obudzi sie o 6 rano":)jestem przeszczesliwa:):):)

M_m-ja uzywałam tych tabletek i byly super!!!!teraz używam Logest ale chyba je zmienie na yasmin bo jakas bardzo nerwowa jestem po nich i brzuszek cos rosnie:(

12 lata 3 miesiąc temu #441799 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

hej Lalunie witam się po weekendzie:)weekend byl taki fajny wczoraj caly dzien u moich rodzicow bylismy...i wczoraj moj Skarb skonczył 3 miesiace:)wiecie jaki on jest kochany od dwoch dni jak zasnie o 21 to obudzi sie o 6 rano":)jestem przeszczesliwa:):):)

M_m-ja uzywałam tych tabletek i byly super!!!!teraz używam Logest ale chyba je zmienie na yasmin bo jakas bardzo nerwowa jestem po nich i brzuszek cos rosnie:(

Ale masz fajnie mój się budzi zawsze w nocy 2 razy :blink: ooooologest miałam i miałam po nich jazdy,tragedia :( yasminelle są super,polecam-ale kazdy musi dobrać pod swój organizm,tzn lekarz dobierze :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #441802 przez Anna77
Ale te niektóre Maluszki już potrafią spać :) Mój się budzi cały czas. Jak zje przed 23, to na przykład dzisiaj obudził się już po pierwszej.

Dobra, spadam zabrać się za jakąś robotę.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441806 przez mloda_mamuska
Daria ale super macie. Moj synus tez jest najukochanszy na świecie mimo,ze czasem daje popalic.Wlasnie prowadzi powazne dyskusje z tatą na temat dzisiejszego zakupu maty,tata mowi ze dostanie ladna mate to oli sie smieje,a jak tata mowi,ze oli bedzie sam sie tam bawil i rodzice odpoczną to krzyk ...jakby wszystko rozmial. :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha ...

tak sie pytam o te tabletki,bo wzielam recepte na 3 opakowania i sie zastanawiam czy nie przytyje .... :) :) :)

u nas dzisiaj tak chlodno.a w dzien i tak w mieszkaniu przez te szyby tak sie nagrzewa,ze jest nieza parówa :blink:

Oli poki co po 3,4 godzinki spi ;)

12 lata 3 miesiąc temu #441819 przez Anna77
Daria no i uściski od ciotki dla Małego z okazji 3 miesięcy ;) :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #441821 przez słoneczko
hej dziewczyny witam sie :)

mój maly wczoraj zasnał po 20 a obudził sie o 3 , a pozniej po 7 :) jest lepiej niz wczesniej :)

niestety jestem chora, przezeibiłam sie :( moj malutki tez ma katarek :(

jestem jakas rozbita dzisiaj , mam doła :( i niewiem czemu :(

12 lata 3 miesiąc temu #441825 przez Kamyczka
Anna77 napisał:

Daria no i uściski od ciotki dla Małego z okazji 3 miesięcy ;) :kiss: :kiss: :kiss:

Wlasnie my tez się przyłączamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #441828 przez Anna77
Słoneczko oj skąd ja to znam :huh: Do tego jeszcze niesprzyjająca aura na zewnątrz, choróbki czające się za każdym rogiem, każdy dzień taki sam.... Ale.... to przejdzie :silly: :silly: :silly: Ściskam Cię gorąco i trzymam kciuki za poprawę nastroju :)

12 lata 3 miesiąc temu #441830 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

hej dziewczyny witam sie :)

mój maly wczoraj zasnał po 20 a obudził sie o 3 , a pozniej po 7 :) jest lepiej niz wczesniej :)

niestety jestem chora, przezeibiłam sie :( moj malutki tez ma katarek :(

jestem jakas rozbita dzisiaj , mam doła :( i niewiem czemu :(

ja tak miałam wczoraj tez mnie męczy katar :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441832 przez anszka
Hej mamcie :)
Anna - mój też budzi się nadal co 2-3 godz., czasem ma dłuższą przerwę zaraz po kąpieli, ale w nocy, to już nie ma mowy o dłuższym spaniu. Stwierdziłam jednak, że dopóki nie płacze w nocy, to ja nie będę narzekać ;)
Myślałam o Twoim Kubusiu i zastanawiałam się, jak rozwiążecie to technicznie, pojedziesz też z Matim do Warszawy czy mąż pojedzie z Kubusiem?
Życzę Mateuszkowi bezbolesnego szczepienia.
Mój maluch też niechętnie leży na brzuszku, ale na rękach również ładnie trzyma główkę.
Bidol - :kiss: :kiss: :kiss: dla Kamilki (zdrówka z okazji ukończenia trzeciego miesiąca)
Olga- Ignaś jest uroczy :)
Daners - pytałaś, jak spędzamy czas. Mały lubi leżeć na macie i w łóżeczku ("rozmawia" wtedy z rybkami na karuzeli), posiedzieć w leżaczku i na huśtawce. Staram się go jak najmniej nosić, ale jak jest zmęczony, to wtedy zaczyna marudzić i do czasu, aż zaśnie trzeba mieć czasem dużo siły (nie umiem mu odmówić), najbardziej marudny jest po 18, gdy czeka na kąpiel, ale wtedy mąż już jest w domu :silly: Wyjście na nasz krótki spacer też trochę czasu pochłania (więcej niż spacer ;) ), do tego karmienia i czas jakoś mija :)
M_M - zazdroszczę ładnej pogody, u nas głęboka jesień. Ja na razie nie myślę jeszcze o innych posiłkach.
Kamyczka - a z czasem możesz powoli wprowadzać nowe posiłki czy czeka Cię ta określona dieta do końca karmienia?
Daria - a Ty karmisz piersią czy mm? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: trzy buziaki na trzy miesiące.
Majówka - i jak znosicie przenosiny Lukaska do pokoiku dziecięcego?
Słoneczko - zdrówka życzę!

12 lata 3 miesiąc temu #441839 przez Kamyczka
Anszka wprowadzam juz-ale mleka i produktów mlecznych zero :( tęsknię za serkami i owocami typu winiogrona i banany,no trudno,jakos daję radę :blink: wszystko dla maluszka

12 lata 3 miesiąc temu #441842 przez słoneczko
widze ze nie jestem sama :)

Anna - dzieki za słowa otuchy :)

Kamyczka - tez chora jestes?

m_m super fryzurka

Daria wszystkiego naj naj naj dla Małego, mój w srode skonczy 3 miesiace

musze z małym isc prywatnie na badania usg jamy brzusznej i echo serca bo bylam z malym na usg jamy brzusznej na kase chorych i byla taka mloda dziewczyna-lekarka i 10 min meczyla mojego malego szukajac nerki pod broda małego :( masakra, jeździla tym zimnym urzadzeniem po calym ciele małego i sie przeziebil, zachowywala sie tak jakby niewiedziala gdzie sa nerki :(

12 lata 3 miesiąc temu #441845 przez Daria23
Dziękujemy ślicznie za życzonka:*:*:*

Anszka-my już tylko na mm jesteśmy:)
Kamyczka-a w jakim sensie miałaś jazdy???kurde wykupiłam 3 opakowania i troche żałuje

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka