BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #442668 przez chłopek
no własnie fajnie wyglada, brat sie pytał skad taki mam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #442672 przez daners
chlopek a mialas jeszcze cos robic tym witrazem hmm drzwi ;> czy cs pomyliłam :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #442678 przez anszka
Daners- dzięki :) my też (niekoniecznie z tej okazji) idziemy na szczepienie, już się boję :(
Ja kurteczek w pepco nie widziałam, mamy kombinezon z h&m taki milusi, ale pewnie nie będzie nosił śladów użytkowania, chociaż wczoraj mój maluch zasnął na spacerze i byliśmy aż godzinkę, myślałam, że oszaleję od nadmiaru tlenu :woohoo: :woohoo:
Chłopek - mężuś się spisał :laugh:
Słoneczko - współczuję bardzo, ja tylko jedną taką nockę miałam na samym początku i do dzisiaj ją pamiętam.
Olga - już myślałam, że Ignaś to rekordzista :) ale Twoje (.)(.) by chyba tego nie zniosły :woohoo:
M_M - a o której kąpiecie synka, że tak późno zasypia? A w dzień ile śpi?

12 lata 3 miesiąc temu #442694 przez daners
dziewczyny a zakładacie juz kalesonki/rajtuzki maluszką ?

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #442713 przez chłopek
daners ja zakłądam rajstopki
a w drzewach lustro weneckie założylismu ale witraz ładniej by wygladał

12 lata 3 miesiąc temu #442766 przez Daria23
hej Laseczki witam sie i ja ...rano o 9;30 bylismy na spacerze i myslałam że zamarzne!!!masakra jakas slonce swieci ale wiatr to myslalam ze głowe mi urwie...brrrrrrrrr

Anszka,Daners,M_m -najlepsze życzonka i buziaki ode mnie Tymcia na wasze 3 miesiące:):)
Mój maluch dziś nic nie spi od rana a ja nie moge sie z niczym przez to ruszyć...

Daners-ja nie zakładam jeszcze rajstopek bo mój mały w wózku ma ciepły kocyk i bude i jest gorący cały wieć myśle że mu nie jest zimno

Bidolku-fajnie że jesteście:):)brakowało tu ciebie:):)ucałuj Kamilke

12 lata 3 miesiąc temu #442788 przez Anna77
Odezwę się później, a póki co obrazek, który mnie rozbawił dzisiaj :lol:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #442863 przez słoneczko
daria 23- ja mam tak codziennie bo moj maly w dzien nie spi i nic nie moge zrobic, dopiero cos robie jak mezus wraca z pracy :(

anszka - ja mam czesto takie nocki ale dzis cos jestem bardziej padnieta tymbardziej ze moj maluszek nadal nie spi

12 lata 3 miesiąc temu #442865 przez słoneczko
Daners , m_m wszystkiego najlepszego dla maluszków z okazji 3m-cy . całuski od ciotki :)

12 lata 3 miesiąc temu #442873 przez słoneczko
m_m za ile kupiłas matę ?

12 lata 3 miesiąc temu #442877 przez Daria23
Słoneczko-to współczuje ci bo ja dziś pierwszy raz tak mam i nie wiem jak sie ogarnąć nawet obiadu dziś nie mam...Słoneczko chyba ci suwaczek szwankuje:)

12 lata 3 miesiąc temu #442895 przez słoneczko
własnie widzialam bo moj maly jutro bedzie mial 3m-ce a tu mi pokazuje ze 9 dni. jutro go naprawie bo dzis mi sie niechce meczyc.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442898 przez Olga
Hej.

My już po szczepieniu,mały dzisiaj popłakal,nie to co na pierwszym szczepieniu,ale w wózku zaraz usnął.Jednak czym starszy,tym gorzej :( Waży 7.200 i ma 71 cm,ale byl chłopczyk z czerwca,nie wiem dokładnie z ktorego i ważył 8.500 :) Jak na razie wszystko ok.maly nie płacze,poszedł ladnie spać,ale zobaczymy później-oby nie gorączkował :)
Ze szpitala zaliczyliśmy spacerek,wieje mocno,ale pieluszkę mial na buźce i poszliśmy po Olgusię na basen,może po spacerku będzie grzeczniejszy :)

Dziewczynki wszystkiego najlepszego dla waszych skarbolków z okazji trzeciego miesiąca :kiss: :kiss: :kiss:

My już zakładamy rajstopki,mi się wydaje,że jednak zimno już jest ;)

Ten maluszek z czerwca,co pisałam wyżej miał już 2 ząbki na dole :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #442911 przez słoneczko
olga - ja bylam w czwartek na szczepieniu i bardzo plakal. zrobil mi 4 kupki za kazdym razem co go karmilam. mojemu juz jeden zabek wychodzi i strasznie jest marudny przez to. nieboisz sie wyjsc w taki wiatr?

dziewczyny czy wasze malenstwa czesto robia zeza? bo moj jwiecznie patrzy sie na swoja raczke i robi zeza .

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442928 przez Olga
słoneczko Ignaś wcale nie robi zeza,córkom moim czasem się zdarzało,nie często,może parę razy.Spacerek zaliczyliśmy,bo i tak na szczepienie musialam jechać wózkiem,bo mężulek nie mógł się zwolnić z prcy,miał pieluszkę na buzi,ale zimą też trzeba będzie przecież wychodzić.Gdybym miała go nosić,to bym nie wyszła,ale tak to go prawie nie było widać w wózeczku,a on jak nie jest chociaż troszkę na dworzu,to poźniej marudzi :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka