BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442949 przez Anna77
Bidolku świetnie że jesteście już w domku.

chłopek stolik wygląda super. Masz zdolnego męża.

Daners, Anszka, mm uściski z okazji 3 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss:

No i ja zakładam już rajstopki Mateuszkowi, zwłaszcza jak wkładam go do nosidełka.

Słoneczko dzieci często robią zeza i to póki co całkiem normalne.

My po wczorajszym szczepieniu trochę średnio. To znaczy samo sczepienie zniósł w miarę ok. Chwilkę popłakał, ale szybko zaczął z powrotem opowiadać i śmiać się. W nocy dostał gorączki, o 6 dałam mu czopek. Spaliśmy do 10 :ohmy: Przed południem viburcol, po spaniu "bawiliśmy się" ze 2 godzinki - noszenie, bawienie. Ale nie chciał w ogóle jeść. Zasnął. Niestety gorączka się utrzymywała i przed 15 musiałam dać mu czopek paracetamolu. Po Kubę do przedszkola musiał pójść Kamil po szkole, bo Mateusz nie nadawał się dzisiaj na to, by wychodzić z domu. Teraz śpi, a właściwie właśnie słyszę że się budzi ;) Mam nadzieję że dalej będzie już coraz lepiej. A przy okazji Kuba i ja zaszczepiliśmy się na grypę :)
C.D.N. wieczorkiem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #442972 przez słoneczko
czesc Anno :) to Ci współczuje mój mały o mało co by mial biegunke i mial lekka goraczke. bedzie dobrze. napisz pozniej czy sie poprawilo malemu

dziewczyny w Biedronce sa gryziaczki wodne Kubusia Puchatka za 7 zł :)

ja własnie wrocilam z małym i mezem z zakupów :) kupilismy malemu mate edukacyjna :) i dostalismy jeszcze na ta mate 60 zl rabatu :) teraz Pawcio lezy i sie z wrazenia nie rusza i gada do zabawek. umnie w miescie jest fajny sklep z zabawkami i ciuszkami dla dzieci i daja duze rabaty np. kombinezony sa w przecenie z 140zł na 40 zł. kurtek tez sa promocje. zreszta wszystko tam jest :)

12 lata 3 miesiąc temu #442976 przez chłopek
słoneczko mój tez robi zeza.
anna wiem ze mam zdolnego męża on duzo pomysłów ma jak cos zrobic. i wogóle to złota rączka sam wszystkiego się uczył.
a tak wogóle mój zastanawia sie nad powrotem do wojska na zawodowego

12 lata 3 miesiąc temu #442993 przez daners
Olga racja z tym szczepieniem im starsze dzieci tym gorzej.. Mój troszke marudził wciagu dnia teraz spi ale wciaz wypada mu smok wiec latam sobie :)(dobrze mi to zrobi)haha
Moj Fifi wazy 6kg z pampersem hehehe wiec nabiera masy skubaniec :):):)i rece zaczynaja bolec :)

słoneczko moj tez zezuje czasami podobno to normalne wiec bez obaw :) Bylam w biedrze widzialam gryzaczki smoczki kubeczki niekapki i sztucce talerze wszystko z kubusia :)

chlopek jednak dzis nie dotarlam do pepco;] wolałam oszczedzic mojego maluszka marude przed taki dugim spacerem bo nigdy niewiadomo co by bylo ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #443057 przez chłopek
daners widziałam zdjecia na nk:) Sebek ma podobny komplecik :)

12 lata 3 miesiąc temu #443061 przez Kamyczka
Daners,Anszka,MM gratulacjie dla waszych maluszków :kiss: :kiss: :kiss:
Chłopek ale super stolik,zdolny mąż-niech idzie do wojska-stała praca,ciekawa,mój tez mundurowy :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #443065 przez chłopek
kamyczka a twój w wojsku?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443084 przez Olga
Dziewczyny,ale Ignaś nam dał popalić,spał ladnie 2 godz.nawet się nie przebudził i po 17 zjadł cycolka i taki krzyk urządził,chyba z 1,5 godz.szybko podałam mu kropelki przeciwbólowe i dopiero jak zaczęły działać,to mu po mału przeszło.Widać było,że brzuszek go boli,a nie tam gdzie mial wkłucia,chociaż to też go pewnie boli.Taki biedny,aż ochrypł z tego płaczu,a oczka takie popuchnięte miał.Na szczęście przestalo go boleć,wykąpaliśmy go,bo inaczej nie odkleiły by się te plastry po opatunku :( Teraz już śpi,oby w nocy było wszystko dobrze.Gorączki nie miał na razie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #443094 przez daners
chlopek :) no wiem ze kiedys tu byla mowa o tym kompleciku;] komplecik podobny i wlosy :))

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #443097 przez chłopek
olga biedny Ignas, u nas po szczepionce nigdy nie zakładaja plastrów

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443100 przez Olga
chlopek ja to chyba na następnym spytam,czy mogą nie przyklejać,bo tylko problem z tym.Już był taki wesolutki i jak zaczęłam mu odklejać w wanience,to znów taki krzyk urzadził,ale to już spazma była ha ha :) Tatuś musiał skakać nad przewijakiem :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #443103 przez chłopek
no u nas zawsze wacikiem a później nic nie daja, bo faktycznie tylko problem

12 lata 3 miesiąc temu #443121 przez Olga
I to jeszcze tak mocno to przykleją,że aż ciągnie,to przecież samo to boli :( a jak bym nie zwróciła pielęgniarce uwagi,to tak przykleiła,że z jednej strony do cycolka mu przykleiła i musiałam już tam go ciągnąć. :( My teraz na 20 listopada mamy kolejne :(

12 lata 3 miesiąc temu #443153 przez chłopek
my mamy 6 listopada

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443411 przez mloda_mamuska
hej ja juz wstalam,zeby obejrzec powtorke julii,bo wczoraj misiek mial wolne i nie obejrzalam;P Oliwierek heszzcze spi ;) ja juz kawusie pije;)

anszka malego kapiemy o 20.ale On nie lubi dlugo SPAC PO PROSTU.
do 22 zazwyczaj lezy z nami i trzeba Go zabawiac;))

Olga,Anna jak nocka po szczepieniu? My mielismy szczepic Olego wczoraj,ale jest przeziebiony i odwolalismy..dalej ma katar mocny i kaszel.

daners my kalesonki juz wkladamy;)

chlopek ale super z tym lustrem weneckim ;))

sloneczko mata za 60funtow=300zł ale zadna rewelacja...taka sama jak za 20 czyy 30 funtow.zaluje,bo myslalam ze bedzie lepsza ;/

ale za to karuzela do lozeczka ekstra! tez za 60f ;)

sloneczko
my tez wychodzimy jak wieje.ubieramy Malego cieplo i idziemy.moj wozek m a wielka bude i wiatr nie dociera do malego.Tym bardziej,ze jest mocno przykryty ;) Tutaj w taki wiart ludzie noworodkom! nie wklaadja czapek i w spacerowkach woza ;) ja to bym tak nie zrobila,ale u nich to normalne i na nas dziewnie sie patrza,ze tak malego ubieramy gruvbo i w gondolii ;)

daners przepis na zycie to w przyszlym roku chyba dopiero:(

My mamy ta karuzele- u nas po 300zl wyszla,ale na zywo jest super ;) i ma ten projektor i mal;y uwielbia lezec i sobie ogladac jak misie sie kreca i jak baja leci. ;))
www.bebesklep.pl//index.php?products=product&prod_id=1837

to ta nasza mata
csimg.webkupiec.pl/srv/PL/29049582235210...jna-fisher-price.jpg ten miś gra.ale zabawek kilka dokupismy ;)
u nas ona tez po 300wyszla,ale zawiedziona jestem,bo maly srednio w niej lubii lezec;/
www.wszystko.dla.dziecka.pl/p10514,muzyc...a-i-swiatelkami.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka