BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #441900 przez chłopek
fajnie było a bylismy na Uprowadzonej2

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #441909 przez Olga
Witam was mamusie.

Mój skarbolek przespał całą nockę,mimo,że już poszedł o 18.30 spać i wstał o 9.Teraz też już smacznie drzemie :) Jutro szczepienie nas czeka,chyba go zaszczepią,bo niby kataru nie ma takiego,że mu leci z nosa,tylko gdzieś jakby mu zalegało w środku,ale żadnej gorączki nie ma :) a we wtorek na usg bioderek idziemy :)
U nas zimno,wczoraj tylko na 15 min wyszliśmy i to tak go na rączkę wzięłam,żeby powietrza złapał,dzisiaj pewnie podobnie zrobimy,bo nie chce mi się spacerować jak jest tak zimno,ale jeszcze zobaczymy-wyjść trzeba :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #441911 przez Kamyczka
chłopek napisał:

fajnie było a bylismy na Uprowadzonej2

pierwsza część była fajna,a 2?

12 lata 3 miesiąc temu #441921 przez chłopek
kamyczka 2 tez fajna

12 lata 3 miesiąc temu #441944 przez Daria23
Olga-a nie idziesz czasem w środe na bioderka?bo mieliśmy ten sam termin 10-tego:)
Chłopek-zazdroszcze kina też bym bardzo chciała pójść..

U nas dzis taki brzydki wiatr że zostajemy w domku:(:(

Kurcze za 2 tyg idziemy na wesele jak mnie przeraza fakt ze maly bedzie pol dnia i cala noc z moimi rodzicami-bedzie w dobrych rekach ale ta rozlaka mnie przeraza:(nigdy go dluzej jak na 3 godz nie zostAwilam-zreszta tylko dwa razy go zostawilam nie wiem jak to zniose

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441957 przez Olga
Daria masz rację,źle napisałam,jutro na szczepienie,a na bioderka jednak nie 10,tylko 11,dobrze,że kazałam mamie iść sprawdzić,bo nie byłam pewna :)
Pewnie za dużo nie użyjesz,bo będziesz myślami przy małym co? Ja jeszcze nie miałam dłuższej niż 1godz.rozłąki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #442009 przez Daria23
Olga-dokładnie ja juz od 1,5 miesiaca przezywam ten fakt że go zostawie az sie stresuje tym dniem normalnie:):)nie myslałam ze maciezynstwo tak wyglada ze sie tworzy taka więź:)chyba nam pępowiny nie przecieli:):)

12 lata 3 miesiąc temu #442014 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Olga-dokładnie ja juz od 1,5 miesiaca przezywam ten fakt że go zostawie az sie stresuje tym dniem normalnie:):)nie myslałam ze maciezynstwo tak wyglada ze sie tworzy taka więź:)chyba nam pępowiny nie przecieli:):)

Ja też nie miałam aż tak długiej przerwy,najdłuższa była jak byłam u fryzjera-2 i pól godzinki :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #442018 przez Olga
Kamyczka my to tym bardziej,bo co bez naszych cycolów maluszki zrobią,ja bynajmniej nic nie ściągnę ze swoich,a mleka sztucznego jakoś jeszcze nie próbowałam podać :)

12 lata 3 miesiąc temu #442020 przez Anna77
No to tydzień wizyt się zapowiada. My szczepienie mamy dzisiaj, a bioderka w piątek.

12 lata 3 miesiąc temu #442034 przez agnesssa
Hej dziewczyny :)

My już się ogarniamy w domku :) Generalnie wszytsko jest ok, Maksymilian jest przekochany, je z cycusia, chociaż był mały kryzys, bo miałam tak poranione sutki że przez jeden dzień nie mogłam go przystawiać, ale kryzys zażegnany. Nawet jak dostał butlę to woli ciągnąć z cycka :lol: Po za tym je i śpi, czasami nawet do 3/4godzin, więc na prawdę super. W weekend był nawał gości bo rodzinka z Bydgoszczy przyjechała, ale jakoś to przeżyliśmy. Rana po CC się ładnie goi chociaż nadal ciągnie, najgorsze, że po powrocie do domu mnie chorubsko chwyciło i chce mi się kaszleć i nie mogę bo tak ciągnie brzuch :ohmy: Ale trzeba to przetrzymać :lol:

Buziaki dla wszytskich :kiss: :kiss: :kiss: od nas

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442057 przez anszka
Agnesssa- ale słodziak, duży chłopczyk :) ucałuj koniecznie :kiss: :kiss: :kiss:
Tobie życzę zdrówka!

My jutro mamy szczepienie, a bioderka za tydzień.

Olga- ja ostatnio ściągnęłam "aż" 50 ml, nie lubię tego robić, ale mama została z małym na 3 godz., więc nie mogłam ich zostawić bez jedzonka, ale na cały dzień to bym chyba nie uzbierała :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #442062 przez Anna77
Agnessa dobrze że jesteś :) Maksymilian CUDOWNY!!! A z kaszlem, to dobra rada - staraj się mieć w pobliży jakąś poduszkę, jasiek i jak czujesz że musisz zakaszleć, to mocno "przytul" podusię do rany. Naprawdę pomaga i tak nie ciągnie :)

12 lata 3 miesiąc temu #442091 przez Daria23
Agnessa-przesłodki ten twój mały i już taką uśmiechnieta minke ma:)

12 lata 3 miesiąc temu #442142 przez maksiu
Heh:)
ja dzis od rana na pelnych obratach juz szczerze moweiac nog nie czuje. Rano pranie obiad, i do miasta bo mielsimy bioderka te na 3 miesiace, potem jeszcze p, pediatre zaliczylismy:)maly osluchoqwo super jest zadowom\lona z nas ze na tak ladnie idzie i co te wagi sa nie rowne a moze dlatego ze ja go w ciuchah wazylam u siebie bo na tej ich wadze wazy 6700
ale to i tak ladnie, no a teraz pije kawusie sobie grzybki mi m wzoraj przywiozl mam 7sloiczkow i 4worki zamorozone:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka