BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #482556 przez mloda_mamuska
Olga łał Ignas duzy a jaki dlugi :laugh: a co do szczepionki..ile juz razy mieliscie? my 3 razy tylko. 5w1 ,pneumo,meningo i tylko tyle a wy na cos jeszcze czy macie 4 dawki 5w1/6w1 ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482564 przez Olga
My teraz mieliśmy trzecie szczepienie,tylko z kalendarza szczepień,żadnych dodatkowych.Dopiero jak do przedszkola będzie szedł,to jedną dawką zaszczepię go,coś pediatra mówiła. :) W styczniu jedno wkłucie,później na roczek tsż jedno i jak będzie miał coś ok.2 lat to znów trzy wkłucia. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482578 przez Misiowa
Czesc dziewczyny:) ale mnie dlugo nie bylo nie moglam za wami nadazyc;) my wczoraj mielismy szczepienie i cale szczescie obylo sie bez goraczki i marudzenia. Ale na wszelki wypadek kupilam wreszcie cos na zbicie goraczki i teraz moge spac spokojnie;) przy okazji zaopatrzylam sie w masc na zabkowanie bo pediatra mowi ze dolne dziaselka sa juz opuchniete- chociaz przyznam soe szczerze ze ja tego nie widze;) Hania wazy 8200 wiec przez 2 tyg nic nie przybrala...troche to dziwne jak na nia:D ale ostatnio duzo ulewa i lekarz mowi ze to moze byc przez to, ja jednak uwazam ze to blad pomiaru:D Lekarka stwierdzila tez ze Hania za czesto je i kazala mi wydluzac przerwy...latwo powiedziec:/

Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze maluszki ssa kciuka?bo ja noe wiem jak sobie z tym radzic:( W ciagu dnia nie jest tak zle bo czyms ja zajme ale w nocy to az mnie budZi tak glosno go ssie, nie chce zeby sie przezwyczaila...

Daria ja uzywalam proctoglyvenol i pomogl mi - on dodatkowo ma substancje znieczulaja i w szpitalu mi go zalecili. Moje sie pochowaly ale wydaje mi sie ze sie czaja w srodku;) swietne zdjecia Tymusia:) on to taki malutki w porownaniu z moja mal kluseczka:)

M89m biedny Miro...najciezej jest patrzec jak sie takie maluszki mecza i nawet nie moga powiedziec co je boli. Mam nadzieje ze dzis juz jest lepiej.

Mm gratulacje dla synusia za pierwsze zabki:) super w rajtkach wyglada:)

12 lata 1 miesiąc temu #482584 przez mloda_mamuska
Misiowa wiesz co moj jak Go dzisiaj wazylam to tez malo przybral. ale nie traci,wiec sie nie martwie ;))

a co do kciuka nie pomoge,bo u nas pare razy w ciagu dnia maly na chwile wklada ale to tylko chwile possie ;) czasem jak spi w ciagu dnia to wklada ale to tez na chwilke i nie przeszkadza mi to.smoka ssie tez od czasu do czasu i to gora 5 minut przy czym z 4,6 razy wypluwa/wypada Mu ;) a wiekszego nie chce w ogole ;)

12 lata 1 miesiąc temu #482585 przez mama89muminka
m_m nie mielismy w tym miesiacu szczepien,chyba to przeziebienie albo od zabkowania ta temperatura.

12 lata 1 miesiąc temu #482592 przez Misiowa
Mm fajnie by bylo jakby Hancia przestala juz tak przybierac:)zobaczymy przy nastepnej wizycie jak bedzie:) Twoj Oli jest taki ruchliwy ze nie ma co sie dziwic ze wszystkie kalorie spala;)

12 lata 1 miesiąc temu #482598 przez mloda_mamuska
Misiowa no mozliwe,ze to od tego ;) Ostatnio mu nogi chyba urosly;) bo nagle mi ze spodni wszystkich powyrastał:( masakra tak szybko trzeba ciuszki zmieniac;)

czekam na Miska i jedziemy na zakupy. u Nas juz ciemno sie robi :(:( a dopiero 16...... :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482602 przez saiko
cześć dziewczynki :)

moja nocka super była, młody zasnął o 21:30 ii spal do rana z 4 pobudkami :)

oficjalnie koncze z cycem, juz prawie nie produkuję, nawet 24h to za mało żeby uzbierał sie chociaz jeden posiłek

Chlopek - ale żartownisia z Ciebie :) ostatnio pisałyście we 3, że macie watpliwości i wzięłam na poczatku twój wpis na FB jako prawdę oczywistą :D

12 lata 1 miesiąc temu #482614 przez anunia
Witam ponownie :)

malutka spi a ja popijam kawusie i zajadam się ciasteczkami :laugh:

Bidol -Oko dzisiaj lepiej ,złoto pomogło :)

MM- ale twój synuś mały akrobata :) mamy taką samą karuzele :lol:

Misowa-moja Emilka tez ssała kciuk ,to położna powiedziała żeby lepiej dac smoczek,bo dziecko sie szybko przyzwyczaja i jej tak zostania :huh: Także jak ssała paluszek to jej smoczek dawałam i się odzwyczaiła

12 lata 1 miesiąc temu #482617 przez chłopek
saiko no co ty ja test robiłam i nic nie wyszło
jutro mam testy :( masakra mam przeczucie ze ich nie zdam

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482625 przez Anna77
chłopek zdasz, zdasz, bądź dobrej myśli, to pójdzie dobrze :)

anunia super, że z okiem lepiej

Saiko jak masz się męczyć, to pewnie że lepiej przejść na modyfikowane. Nic na siłę :)

A my już po wizycie. Mati super. No i waga - 8300g :ohmy: Dobrze że idzie równomiernie wszystko - waga, wzrost, główka, bo byłby za ciężki klopsik.

12 lata 1 miesiąc temu #482627 przez chłopek
im wiecej powtarzam tym wiecej błedów

12 lata 1 miesiąc temu #482649 przez Anna77
chłopek odłóż już te testy! Mój B zawsze mówił, że dzień przed zawodami się nie trenuje. Będzie dobrze, zobaczysz.

12 lata 1 miesiąc temu #482652 przez Misiowa
Mm ja tez nie wyrabiam z ubrankami:)

Anunia probuje ze smoczkiem ale niestety Hanka nim gardzi;)

Chlopek powodzenia! Napewno sie uda:)

12 lata 1 miesiąc temu #482656 przez chłopek
zabrałam sie za uczenie po południu jak dzieci spały i sama zasnełam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka