- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja już znów po 6 godz.w samochodzie,d..a mnie strasznie boli,kość ogonowa się odezwwała Wszyscy sobie poradzili w domku,Ignaś najedzony,nawet zupkę zjadł,jak wróciłam to spał i obiadek prawie zrobiony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
Wlasnie siedze w autobusie-wracam do synka
Bidol - a jak sie nazywa programik?
Szymulant tez je 120 co 3h w dzien tak jak Kamilka
Oj ale sobie wykombinowalas z tymi szwami a jak noga? Juz dobrze?
Mm - oj straszna ta Twoja siostra, ja z moja dobrze zyjemy chociaz na odleglosc. A jaka jest pomiedzy Wami roznica?
Olga - znam to, jak jade pojezdzic do Olsztyna to tez we 2 osoby i schodzi sie 6h
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ale historia była - mój brat nie wiedział że miałam ten zabieg na pięcie i taki on troszkę gapowaty jest - no i my o tych szwach gadamy a on myślał że chodzi o szwy po porodzie- hahaha - Szwagier mówi ja umiem szwy zdejmować - a on po cichu do swojej żony dobrze że Ani nie chce zdejmować - a ona że właśnie chce- hahahaha - on takie wielkie oczy zrobił i mówi że jacyś chorzy jesteśmy - i to taki obużony a My nie wiemy o co mu chodzi - poszłam po żyletkę szwagier moczy watkę w wódce a brat nadal krzyczy że coś z nami nie tak i patrzy na Jędrule i pyta - no żartujesz - pozwolisz im????hahahahahaha- już miał z domu wychodzić na znak protestu, ale wyszło że to na stopie te szwy - hahahahahahaha - i przez pół godzinytak się śmieliśmy że szok- hahahahahahahaha - ale mam pustego brata ( żartowałam bo tak na serio to bardzo ale to bardzo mądry z niego człowiek, ale straszna gapa)hahahaha
Oliwierek jest przesłodki - Kamili już mówiłam no i Jędruli non stop truję że taki sprytny i zwinny chłopak
Co do rodzeństwa - to ja z braci miałam przerąbane - Ja jestem najmłodsza - różnica między bratem urodzonym przede mną to 10 lat, 11, i 13 lat między mną a siostrą. Z siostrą zaczełyśmy się dogadywać iak byłam nastolatkąa ona już miała swoje dzieci - a bracia - hmmm - ja byłam mega skarżypyta - a mni dawali mi za to w kość- a jak byłam nastolatką to pilnowali że szok - potrafili mi nalot na dyskotece zrobić
Olga - 6h - oooo szok - też tylek by mi odpadł a jak pewniej po takich dłuższych jazdach się czujesz
Saiko - ten programik to ja mam FreeStudio - i no jest do konwertowania z telefonu na kompa i na odpowiedni format -
Na całą stopę jeszcze nie staję - bo boję się że to mi się rozejdzie ale już niedługo spróbuję - jeszcze trochę boli A ile Szymcio waży?? boję się że Kamila będzie miała skłonności do tycia i kiepską przemianę materii - po mamie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna super Mateuszek wyglada i Ty piękna kobietka jesteś już macie chrzciny z głowy-a wy mieliście na mszy,czy tak krótko tylko?
Nie mam siły pisać
bidol czuję,że trochę więcej umiem,w ogóle zmieniłam instruktora,bo ten,u którego robiłam kurs,to mnie połowy nie nauczył. Teraz mnie ten jeszcze doucza,dlatego tak się boję,przed każdym egzaminem,bo pewnie nie wszystko jeszcze umiem
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejciu niedam rady nadrobic.... Jestem chora i brak sil na cokolwiek..i jezyka z gebie mi brakuje czasami cos czytnelam ale by odpisac to ciezko mi bylo
od jutra sie poprawie
Bidol niemozna do mleczka witaminy ;/ jejciu ja podawalam jak byl chory ;/
m-m no Olinek superowy na tych filmiorsach
Moj wreszcie zauwazyl ze ma nogi i potrafi sie juz przekrecac z plecków na brzusio ;]
i gryzaka polubil ,.....chyba Go swedza dziąselka bo maruda niezla..
chlopek fryzzz super ;]
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc mamuski :*
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Nocka ok, poza tym że mój B ma nową komórkę, którą tradycyjnie ustawił na 6, ale jak zadzwoniła, to mogłaby nawet umarłego obudzić. Aż Mateusz się popłakał wyrwany ze snu. Uspakajałam go ponad pół godzinki i na szczęście zasnął jeszcze na ponad godzinkę
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No to nie wiem jak ja urodziłam to swoje maleństwo że ono takie grzeczne:) Przesypia mi już noce, jak ją nakarmię o 22 to zaraz zasypia i budzi się między 7 a 8 rano. Potem pobawi się trochę i znów idzie spać (teraz śpi) i kolejny posiłek będzie koło 12, a potem moja kruszynka nadrabia: 16,18,22 daje zawsze po 180ml i raz jeden posiłek mleczny zastępuję kaszką manną mleczną daję 150ml i już teraz 4 łyżki kaszki (powoli wprowadzam gluten), tam jest napisane że normalnie na 150ml 5 łyżek stołowych się daje, ale żeby zacząć od jednej łyżki i powoli zwiększać. Mała toleruje to bardzo ładnie (na szczęście)
Innych "przysmaków" póki co nie wprowadzam:) poczekam aż skończy 5 mcy i zacznie szósty:).
Z nowości, maleństwo moje nauczyło się mówić GRRRR ale takie gardłowe śmieszne- wkłada paluszki do buzi (łatwiej jej wtedy) i nawija może złapię moment to nagram i wrzucę I moja mała "raczkuje".. tylko nie wiem czemu do tyłu
I jak na 4 i pół m-ca ważymy 6700:) gdyby pójść matematycznie - urodziła się mając 2700, to co miesiąc prawie kilo
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
U nas śniegu brak......
Kejtlin zazdroszczę tak grzecznego dziecka
Daria super,pogratuluj siostrze!A Tymek w awatarku słodki
Bidol niezła historia z tą twoją stopą,jajcara z Ciebie
Daners byłaś chora?
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
A dziewczyny karmiace piersia czy wy bierzecie ibuprom? Bo mi pediatra Hani zabronila ale ja chyba zwariuje jak czegos nie wezme a paracetamol na mnie nie dziala:(
A do dermatologa z Hancia chce isc bo na brodzie ma takie wielkie czerwone jakby odparzenie albo liszaj i nic nie dziala na to...smaruje mascmi roznymi a to dalej tam jest i obawiam sie ze ja to moze bolec.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol,ale historia z tą Twoją stopą-brat by się obraził niedługo co?
kejtin ja na Ignasia też narzekać nie mogę,śpioch z niego niezły,apetyt mu dopisuje,beksą nie jest.Czasami ma jakieś odchyły,ale w normie
Daria super wiadomość,Tymuś będzie roczek obchodziła,a tu maleństwo się pojawi
Kamyczka u mnie też śniegu nie ma,ale rano było -2