BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #513841 przez mama89muminka
Hej, widze ze nie tylko ja padnieta jestem. Miro niby spal w nocy, budzil sie 3 razy i ladnie zasnal, ale jakos tak w ogole zmeczona tym wszystkim jestem.

Majowka, Miro tez czesto wzdycha, nie wiem czemu, moze jak zmeczone sa szkraby to tak robia?

Krecik nie przywitalam sie jeszcze chyba z toba, przepraszam :) A co to jest to COS? Czy to cos co ja mysle? :D Miro tez lubi sie COSIEM bawic :P No nie zgralo nam sie, ten wyjazd sie przedluza, bo kasy brak, wiadomo, ze wazniejsze jest kupic mlodemu mleko niz robic zdjecie do paszportu i wyrabiac paszport...

Anna77 dokumenty byc moze bedziemy zalatwiac juz o ile dostaniemy pieniadze z urzedu do poniedzialku, bo jak maz w poniedzialek do wojska pojedzie to sama tego nie zalatwie bo nie mam takich mozliwosci. Ciesze sie ze sylwester sie udal :)

m_m do mnie raczej nikt juz nigdy nie przyjedzie chyba ze tata, ale oboje rodzicow pracuja,rodzenstwo sie uczy. A mama jak by nawet mogla to by nie przyjechala bo ostatnio jak byla to prawie sie nie pobili z mezem, tak sie nie lubia.

U nas snieg topnieje, nie wiem jak ja wyjde z mlodym do tego urzedu dowiedziec sie jaka sprwa jest, taka ciapa na dworzu. W dodatku kawa sie skonczyla i prawie usypiam. Ide wyciagnac tego mojego meza-lenia, bo zamkna nam ten urzad i nic nie zalatwimy. A jak wroce to sie zdrzemne troszke. Miro niech wie ze ma tate ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #513850 przez Misiowa
Saiko przykro mi ze sie nie udalo:( ale nie poddawaj sie!

Mm biedulko pewnie go te zabki mecza. Ehh biedne te dzieciaczki no i rodzice razem z nimi. Jak maly zasnal to Ty tez sobie odpocznij:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #513856 przez Olga
m89m szkoda,że rodzinka już Cię nie odwiedzi :( to co ten Twój mężuś tak teściowej nagrabił,że się tak nie lubią :angry: Przykre to jest,moja mama to wręcz uwielbia swoich zięciów i jest za nimi strasznie,nie można złego słowa na nich powiedzieć :laugh: z synową swoją też się lubią,nigdy się nie kłóciły :lol:

m m pisałaś,że Oliwierek się bawi ptaszkiem,mój to chyba nawet nie wie,że tam coś ma :) podobnie jak nie interesują go nóżki,to i siusiaczek też nie :)

Ja małemu myję w środku przy kąpieli,już mu tak ładnie schodzi sporo i widać,że go to wcale nie boli :) Wolę tak,niż później lekarz by mu na siłę robił :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #513863 przez Misiowa
Mamamuminka nie wyobrazam sobie tak z daleka od domu i jeszcze bez meza. Dzielna jestes kobitka:) Mam nadzieje ze uda Ci sie jednak odwiedzic rodzinkenw Polsce. Napewno bys sobie odpoczela:)

11 lata 11 miesiąc temu #513864 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #513870 przez Olga
m m,a śliwka by na niego nie zadziałała,jak byś mu np.codziennie po troszku dawała,może by mu się unormowało :) i kup probiotyk,może to jakoś pomoże :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #513882 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #513905 przez maksiu
Zawitam sie i ja, jestem tak wnerwiona ze nie mam sily na nic, az plakac mi sie chce bo dzwonie do olsztyna bo chce malego do neurologa zarejestrowac i nie moge sie dodzwonic szlak mnie trafia normalnie

Kurde dziewczyny az wam zazdroszcze tez bym tak chciala karmic piersia, mialam w planie karmic chociaz do roku a tu kit pewnie przez ten stres jeszcze teraz mam tesciowa w szpitalu i jest gorzej niz zle

11 lata 11 miesiąc temu #513937 przez chłopek
mm zrób kompot z suszonych sliwek taki wigilijny i mu podawaj

11 lata 11 miesiąc temu #513947 przez Anna77
Saiko cholerka, szkoda. Następnym razem już na bank się uda :)

Maksiu nie dziwię Ci się. Mnie też nic tak niemal nie wnerwia jak bezskuteczne wybieranie non stop tego samego numeru. Ciągle zajęta, albo nikt nie odbiera wrrrrrr :angry:

MM skąd ja to znam. Też niestety nie bardzo umiem spać w dzień, nawet jak jestem na maksa zmęczona.

11 lata 11 miesiąc temu #513995 przez maksiu
No dodzwonilam sie ale nie maja ustalonych termoniow kurde bede codziennie dzwonic
ale az sie boje bo juz rejstruja niby na kwiecien a my powinnismy byc w styczniu juz u neurologa chce dodzwonic sie do dr prywatniezeby dowiedziec sie ile bierze za wizyte ale pewnie mnie nie stac bo znajac zycie bierze kolo 100 albo ponad plus do tego droga do olsztyna ryczec mi sie chce

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #514015 przez daners
hej dziewczyny:)

Saiko no przykro mi kurde ze tez tak ciezko zdac te egzaminy ;/ powodzenia przy nastepnym razie ;]

m-m no to faktycznie ciekawe co Olinkowi dolega ze daje w kośc mamusi :) zabki brzusio czy to zas jakis skok hmmm ;]

a mnie martwi fakt że moj mały pociera stope o stope ;/ czytam że albo to z ekscytacji albo ze to wzmozone napiecie miesniowe;/

jejciu moj mi wyslal posta ;p hehe pirun.... a chcialam dodasc ze jutro na szczepinie ide ;/ wiec zapytasm o to ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 11 miesiąc temu #514036 przez chłopek
daners moj czasem jak siedzi w bujaczku to tez stopami pociera

11 lata 11 miesiąc temu #514053 przez daners
chlopek ale moj kurde czesto to robi... a jeszce czytam ze to moze jakas alergia albo trza na rehabilitacje ;/jejciu oby nic z tych rzeczy sie nie sprawdfzilo.

Moj ma nowy etap ;] smieje sie albo piszczy jakos tak inaczej niz dotychczas na wszystko co widzi ;] a uwielbia kwiatki na parapecie motylki tam mam tez dwa firanke kalendarz to mi pokazuje ze chce to widziec i ryje :)
i zaczyna mi sie nodnoscic...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 11 miesiąc temu #514058 przez chłopek
zapytaj lekarza beziesz wiedziala bo takie domysly i czytanie na necie to wiesz wode z mózgu robia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka