- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Maksiu - laktator reczny Aventu Isis jest swietny i nie zamieniłabym go na zaden inny, nawet elektryczny
a spytać chciałam - czemu pijesz wygazowane Karmi?
chlopek, olga - ja za bebilon pepti na recepte za 500g place 11-12zł o tyle dobrze
no ale niestety po zwyklym dostał wysypki na glowie, szyi i dekolcie
Chlopek - mowisz, ze ci sie po Azali przytyło, cholera, moze to dlatego schudnąć nie moge
Misiowa - fajny sklep, ale u mnie nie ma Empiku
bidolku - jestem z Tobą myślami. ciezka sprawa z tesciami w stosunku do Kamilki, trudne, ale spróbuj olać to
DAria - jak dla mnei to za szerokie, nie lubie takich więc sie nei wypowiem
filmik jest na górze 1602 strony
maksiu - obrączki piękne, chciałam wlasnie takie, ale mam całą złotą bo przy zareczynowym dwukolorowym zbyt pstrokato wyglądało
daners, chlopek - mi sie wydawało, ze to jakos później to żółtko, no nic - spytam sie za 3 tyg pediatry
daners - oj wiem cos na ten temat, moj to albo stac, albo nosić, a lezenie na brzuchu - tak owszem, ale tylko wtedy gdy sam sie przewróci z plecków
olga, maksiu - 2h drzemki? mój po 2-3h czuwania robi sobie max godzinną
Olga - przykro mi z powodu pieska, mój mial niezłośliwego na jądrze wiec go wykastrowali i dobrze bylo
Olga - no juz od dawna ale coraz wiecej tego ma
Chlopek - no mój też ma takie plamy szorstkie na obu nogach nad zewnętrznymi kostkami
a po mojejj myszce chodzi biedronka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
jakie miski sciaga? z sufitu? to jest dopiero kombinator! Ty sie z nim masz!
Odnosnie leku, to chodzilo mi o to, ze moze jeszcze by mu zaszkodzil, skoro nie dal to chyba wie co robi. z drugiej strony, to po ostatnich doswiadczeniach, poszlabym do drugiego pediatry po druga opinie i tyle. Moze akurat na takiego "barana" trafilas jak ja....z tym syropem.
Dzieki! 5miesiac! to dopiero cos!
Saiko, ale Szymus slicznie grucha! super rozmowny!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Saiko żółtko wprowadza się właśnie po ukończeniu 6 miesiąca. Najważniejsze żeby dobrze zdiagnozować i przedsięwziąć jakieś kroki. A potem już poleci
Olga świetne to krzesełko. My tylko czekamy aż zacznie już naprawdę pewnie sam siedzieć i zostawię tylko krzesełko, a oddam leżaczek. Jak skończy 9 kg to też bujaczek będzie trzeba schować.
Maksiu kasa to niestety trudny temat. Mam nadzieję że uda Ci się tak umówić, żeby wszystko było dobrze i po Twojej myśli
Bidol chcę mu zrobić taki nieśmiertelnik nieduży z białego złota. Na jednej blaszce będzie nasza data ślubu i taka sentencja łacińska, jaką mieliśmy na pierwszych obrączkach, a na drugim imiona chłopaków i ich daty urodzenia. Do tego łańcuszek. Może zrobię to na jednej blaszce - wszystko zależy od kasy, bo raczej poniżej tysiaka chciałabym, ale nie wiem czy się uda.
Mateusz też nie gaworzy tak gu gu, bu bu czy coś, ale dużo gada takimi bliżej nieokreślonymi dźwiękami. A jak zobaczy Kamila, to od razu do niego gada. I też zdarza mu się pluć.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Pierwszy raz piszę z Ignasiem na kolanach i do łatwych to nie należy.Tatuś po dłuzszej przerwie w końcu do pracy poszedł,więc dzisiaj sami w domku jesteśmy. Maksiu wstał dzisiaj wesoły,biega jak dawniej,zjadł ładnie,wcale po nim nie widać,że miał wczoraj operację.Oby tylko nie było tych przerzutów
Tu mój książę w krzesełku,bardzo mu się podoba takie poważne już siedzenie,a na drugim zdjęciu dojrzał już coś ciekawego pod spodem krzesełka ha ha.Żeby mi zaraz jakiś śrubek nie porozkręcał
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga no super sobie Ignas siedzi;] fajnie przynajmniej na kolankach niemuszisz go trzymac i pisac;] kazdy ma swoje hehehe
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
witam się w nowym roku, od wczoraj o rok starsza
mężowski ma urlop, więc trochę wybyliśmy z domku, potem mieliśmy gości, weekend znowu pełen planów i tak jakoś czas szybko mija.
Mam dużo do nadrobienia myślę, że niedługo znajdę chwilkę, by doczytać.
Mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki są zdrowe, my właśnie wróciliśmy od lekarza, bo synek ma kaszel i katarek, na szczęście wszystko jest dobrze.
Całuję Was mocno (stęskniłam się!) i życzę Wam wszystkiego dobrego w 2013 roku (spóźnione, ale szczere!)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszedł nam pchacz z Fisher Price,mam zaległe pieniązki malego z chrzcin i tak po mału mu gromadzę to,co za chwilę będzie potrzebne,bo późnie znów wszystko od razu nie dam rady
Jesteśmy sami i mały jest o wiele grzeczniejszy,niż jak tatuś był w domku,on go głupot nauczył ( podrzuca go,jakieś samoloty mu robi i inne cuda) i on później chce,żeby mu tak robić i piszczy cały czas,a dzisiaj jest bardzo grzeczny-chyba wie,że mamusia mu tak nie będzie robiła
majówka mocno wycaluj Lukaska od Ignasia i ode mnie duży już mężczyzna z niego-całe 5 mies.już ma
m m ten 6 mies.to chyba chory jest co? Niezłe te noworodki
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Wczoraj moja siostra była u ginki i okazało się że dzieciątko jest martwe:(
Dzisiaj ma łyżeczkowanie.......tragedia i niesprawiedliwość losu:(
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Olga pytalas czy wiem jak to moze sie zaczac no p. dr mi powiedziala ze jeslizobacze u malego jakies telepaczki drganiA To mam sie zjawic ale narazie tago nie ma i odpukac w niemalowane mamnadzieje ze nie bedzie,
Ignas wyglada bosko w tym krzeselku my mamy zamiar tez kupic od kolezanki mojej o ile nie wyprzedzi nas chrzesny bo0 ma dzis przyjechac wiec tak w duszy mam nadzieje ze wyprzedzi bo zawsze pare groszy w kieszeni
Saiko pytalas czemu pije wygazowane karmi, ono lepiej wplywa na pokarm, tzn mam wiecej jak wypije wygazowane niz jak bym pila gazowane
A co do plucia to moj tez strasznie pluje jak nie wiem wczoraj to mial body przebierane chyba ze 3 razy bo mokre jak nie wiem
Daria bardzo mi przykro kochana
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa