- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Otrzymane podziękowania: 0
wazy 6800 Czyli prawie w 3 tyg przybral tyle co ostatnio przez miesiac i p.dr powiedZiala ze jest dobrze, jestem tylko zla bo moj kierowca sie spoznil i lekarz z usg nie czekal na nas i sobie 2 po 8 poszedl a ja biedna wstalam tak szybko i usg mamy przelozone na srode ale tez na 8 rano i holender caly tydzien w rozjazdach
Kejtin dzis pytalam w aptece to sa tabletki LACTIMAL CZY COS TAKIEGO ale ze ja kasy nie mialam to nie kupilam kupie w czwartek
Bidol fajnieze do domku idziecie,
no i du... nie wiem co ktorej mialam napisac
anna sama jestem zdziwiona ze sie nie poddaje dzis juz maly po ciumcial sobie z 3 razy cyca a mm troche sie napil teraz spi i studze mu krowie, a jak mysliscie moge mu dac pomidorowki z makaronem??
A MUSZE WAM SIE POCHWALIC UDALO MI SIE ZAREJSTROWAC DO NEUROLOGA W KONCU MAMY WIZYTE NA 9 KWIETNIA NA 16
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiec go znowu zabrali. Mowie o moim mezu, przyjechala policjaponiego i zabrali go do wojska. Caly balagan zostal na mojej glowie. W dodatku dzisiaj nam mieli przeslac pieniadze, rano ich jeszcze nie bylo na koncie, a teraz nie wiem jak zrobie zakupy, ja tej karty meza nie umiem obsluzyc jakos
chlopek maz byl w czwartek na rozmowie o prace, jeszcze do niego nie dzwonili, jakby zadzwonili wczesniej to moze by go do woja nie wzieli juz.
Olga zazdroszcze ci takiego spiocha Slodziutko sobie spi na spacerku.
m_m pewnie, idz do lekarza, nie ma na co czekac, lepiej sie przebadac niz cierpiec. Fajnie, ze lecisz do pl a tak swoja droga jak czesto jezdzisz do Polski? Bo ja jak raz w roku to i tak jest dobrze, a zdarza sie ze nie ma na to czasu albo pieniedzy wiec wtedy rzadziej.
Anna77 A dzieki, widzisz, ja chyba mu wtedy dalam ta manne do marchewki z ziemniaczkiem i pozniej poprawilismy jabluszkiem. Moze dlatego go wysypalo. Nastepnym razem bede uwazac Czlowiek cale zycie sie uczy na bledach.
anszka zdrowka dla bobasa A maz do wojska na co najmniej miesiac, mozliwe tez ze go przytrzymaja dluzej. Jedyne pocieszenie to takie, ze wychodza na weekendy do domu, ale wiadomo, w soboty czy niedziele zadnej papierkowej roboty sie nie zalatwi
bidol Bardzo sie ciesze, ze juz wychodzicie Mam nadzieje, ze teraz juz wszystko bedzie dobrze, szczerze wam tego zycze
Misiowa to szczepienie w uda Hania miala tak? to chyba jest jedno przeciw pneumokokom a drugie to to 5 w 1, Miro tez tak mial. Trauma dla matki, ja musialam z gabinetu wychodzic, maz mlodego trzymal
Miro spi juz 1,5h. Pewnie bedzie sie niedlugo budzil, a ja mam tyle do ogarniecia w domu, ze az mi sie chce plakac. Poradze sobie bo musze, ale lekko raczej nie bedzie. Byle do piatku.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Tymuś ma dziś całe pół roczku:)
Anszka-dziękujemy za pamięć bardzo nam miło:)
My wciąż zagonieni tym ślubem ale obrączki zamówione, zaproszenia też teraz tylko ustrojenie kościoła itp i będzie w miare ogarniete to wszystko...
Bidolku-ciesze się że wychodzicie do domku:*
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m89m - od jak dawna mieszkasz w Finlandii?
Czy któraś z Was ma może książkę:
www.eduksiegarnia.pl/zabawy-niemowlakami...rodzicow-p-5243.html
lub
www.dobreksiazki.pl/b5574-gry-i-zabawy-z-niemowlakami.htm
zastanawiam się, czy kupić...
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Anszka a jak twój synuś sie ma?jakie już umiejętności posiada?Tymek jak narazie gryzie swoje palce od nóg i obraca się na boki nic poza tym (nie licze tu jego talentu wokalnego:) )
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
ja jestem mega wkur.... wkurzyla mnie moja szefowa, przedwczoraj dzwonila domnie juz 3 raz z ryjem, tak sie darła ze szok, sapala sie ze wyslalam meza zeby dal jej wniosek na wychowacze, ja sie tak wkur.. ze powiedzialam dosyc nie bedzie juz sie namnie darla, niejestem zadnym smieciem, ani zerem zeby mnie tak traktowla, krowa jedna, zjebalam ja to zaraz sie zamknela i ja sie odłaczylam, juz niebede od niej odbierala bo niewarto, ona sie msci bo niewrocilam do pracy tylko poszlam na wychowaczy, jak ja bym byla niezstapiona, teraz wymysla byle co by zadzwonic i mnie jebac , chodze juz od kiku dnia wkur.. ze szok.
moj Pawełek juz przesypia całe noce, zasypia po 18 i budzi sie po 8 rano bez zadnej pobudki wiec jestem zadowolona, mamy juz ladnego białego zabka:)w ciaga dnia spi co 2 h na 30min wiec niejest tak zle ale nadal szaleje czasem niemoze nawet 5 min bawic sie sam, tak szaleje, gryzie ,drapie ze szok. juz sam sobie siedzi , obrac sie z plecaków na brzuszek i odwrotnie, no i chodzi do tyłu jak raczek czasem na brzuszku jak jest to zgina kolanka i odpycha sie do tylu i do przodu
Daria - całuski dla Tymusia przykro mi z powodu twojej siostry mam nadzieje ze szybko sie pozbiera
Bidol - ciesze sie ze wychodzicie, gratki z okazji zabka:) a jak Sebuś sie czuje?
mama89muminka - przykro mi z twojej sytuacji ale dasz sobie rady, Miro tak długo spi bo wie ze mamusia potrzebuje troche spokoju:)
Maksiu- nieprzejmuj sie idiotka, duzo ludzi sie wpieprz tam gdzie nietrzeba z zazdrosci , olej ja bo niewarto z takimi ludzmi wogole dyskutowac:) fjnie ze twoj maly pije juz mleko krowie:) super ze zapisalas sie na wizyte:)
Krecik witam Cie Stasio cudny
młoda_mamuska - fjnie ze Olinek ma juz apetyt oby tak dalej, jak pojedziesz do Polski to pewnie rozpieszcza Ci Oliwierka moj maly je tylko 2 razy dziennie mleko, i je słoiczek obiaku i deserku
Bidol - ja tez mieszalam mojemu malemu 1 z 2 chodzi mi o mleku, ale malego brzuszek bolał, wiec odrazu przeszlam na 2 i juz nic go nieboli moze tez tak sprobuj:)
Olga- córcia sliczna, jak modelka, a jaka ma zajeb..... figure:) a Ignas jaki słodki w wózeczku a jaki głodomorek:) fajnie ze ci wszystko juz je ja malemu tez juz pomalu wszystko daje i tez mu smakuje:) jeszcze ani razu niewybrzydził
Kejtin- fajnie ze ci mala tak ladnie sie bawi i spi:) zreszta moj maly tez ladnie spi ale juz nielubi sie bawic sam:) nauczyl sie robic taka zla minke i co chwile ja pokazuje hahaha jak to smiesznie wygld, chce byc grozny ale mu niewychodzi:)
Daners masz racje co do wagi dzieci, kazde dziecko jest innaczej zbudowane , moj to wazy grubo ponad 9 kg, ale obraca sie , turla po lozku, siada wiec nadwagi niema , nozki tez lapie sobie zreszta jak nasze dzieciaczki zaczna chodzic to troch spadnie im waga
ale sie rozpisalam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
dzisiaj sie dowiedzialama ze szwagierka z córeczka w szpitalu Dagmarka ma 1,5 miesiaca wiecej jak Sebek. miała goraczke wysoka ale czytsa osłuchowo, szpital tam badanie moczu zapalenie moczu, wyniki bardzo złe usg nerek nic nie wyszło i dopiero rentgen zapalenie płuc biedna mala jak mialam 2 mieseiace to była 2 razy w szpitalu na zapalenie oskrzeli
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka