BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #546355 przez AniaiFilip
Olga - U nas za to piekne sloneczko az sie sama zdziwilam. Tlko tutaj pogoda zmienia sie bardzo szybko i zanim sie wyszykuje na spacer juz bedzie lalo zapewne :laugh:
Lepiej sie spieszyc...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #546478 przez Anna77
AniaiFilip tak, to troszkę przypomina Cocodrillo faktycznie. W Cocodrillo też były fajne i cenowo tak samo. Piję jedną lub dwie kawy dziennie, a piję takie konkretne. A Filipek jest w sumie równo miesiąc młodszy od Matiego, właśnie spojrzałam na suwaczki.

Olga u nas też wietrzysko. Takie porywy straszne, że aż budkę przytrzymywałam od wózka. No ale godzinkę daliśmy radę. Cieszę się że chociaż słońce dzisiaj widać.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #546534 przez Majowka
AniaiFilip napisał:

Tyle napisalam skasowalo mi :(
majowka - Zainspirowalas mnie tym kolczochem, myslalam poczatkowo ze to tutejszy fennel ale to nie to. Swoja droga ciekawe jaka jest tego nazwa angielska :unsure: J ajak naraie nie gotuje tylko podaje sloiczkowe ale to sie zmieni tak sadze :laugh:
Chlopek - Biedny Sebus :( a jak on to znosi :unsure:
M89M - A dlaczego musisz chodzic do tej pielegniarki skoro ci nie odpowiada :unsure:
Anna77 - Ja pije inke bo jjem czekolade i jak od kawy odwyklam juz troche bo tyle czasu nie pije tak czekolady odmowic sobie nie potrafie :laugh: ( chodzi o kofeine w obu produktach, staram sie unikac zeby maly lepiej spal)

AniaiFilip, tam na tej stronie z wikipedi sa tlumaczenia po lewej stronie, ja sobie wlasnie tak przetlumaczylam z port.

Agnessa! dzieki!!!!!!!!!!!! dzielna Inso! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My zaczelismy dzis mleczko nr2!!! :laugh:

zobaczcie jaka u nas super pogoda na luty:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #546556 przez chłopek
Sebek marudny ksawcio właśnie zjadł zupę sebka że słoiczka

12 lata 2 miesiąc temu #546559 przez Majowka
zobaczcie jak Lucasek oglada baby first :)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #546628 przez mama89muminka
No juz wrocilismy.
AniaiFilip chodzimy akurat do tej bo u nas do jakiej zapisza do takiej sie chodzi juz do konca. A poza tym to nie jestem pewna czy sa jakies inne u nas :unsure:

A wiec Miro wazy 7750, mierzy 70 cm. Pielegniarka powiedziala ze sama nie jest pewna czy to atopowe zapalenie skory te jego plamy :dry: Kazala kupic kilka jakis kremow z apteki i probowac ktory zadziala... Masakra jakas.
Miro bedzie mial zabieg, jak juz go ubieralam zauwazyla, ze to zrosniecie na jezyku dobiega do samego czubka jezyka i bedzie musial miec kawalek wyciete :( Az sie boje co to bedzie.
Co do twardych kup kazala dawac mu codziennie sliwke, jak po jakims czasie nie pomoze kupic cos z apteki. Coz za profesjonalizm... :dry:

Tu moj przystojniak do zdjecia do paszportu.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #546635 przez MamaEmilki
Hej dziewczyny:)

U nas prawie wiosna wczesna,gdyby nie wiatr mocny :)

My już po spacerku,zakupach w tesco :lol:

Ja jak idę gdzię na zakupy to nie ma mowy żebym nie kupiła małej jakis ciuszków,mój mi już mówi że jestem szalona ,bo mała ma tyle rzeczy ,że sie do szafki nie mieszczą no ale co mam zarobić ,że takie sa słodziutki ciuszki dla dziewczynek :lol:

Kamyczka -szczerze ci współczuje :( ale napewno wszystko szybko się ułozy.Tego ci życze kochana :kiss:

Maajowka- a gdzie mieszkasz?

A i nie wiem jakim cudem mogę sie zalogowac na stare konto :lol: Ale już zostane przy tym

12 lata 2 miesiąc temu #546649 przez Anna77
M89M to pod językiem to wędzidełko. To wcale nie jest takie rzadkie.

Majówka Lucasek boski ja zwykle :kiss: A z tą prognozą pogody, to przesadziłaś. Chyba do marca-kwietnia przeniosę się do Portugalii :)

12 lata 2 miesiąc temu #546652 przez MamaEmilki
M89M A to napewno pielegniarka? czy jakaś amatorka, masakra jakaś

lepiej teraz zrobić zabieg puki jest mały ,bo nie wiadomo czy by się to nie rozrastało bardziej :unsure:

a synuś jaki dorosły na tym zdjęciu wyszedł,a jaki powazny :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #546659 przez Kamykowa84
Majówka zazdroszczę pogody a Lucas jest super facet( urodziła się tego samego dnia co ja pewnie dlatego hahahaha) :kiss:
MamaEmilki a mąż mój ostatnio kupił młodemu 2 pary jeansów z zary,super są i cena tez była super!
Mąż moj prawdopodobnie wychodzi jutro ze szpitala,fizycznie dobrze-ale psych tak sobie-martwi się,że tyle na zwolnieniu będzie :( i ma szkołę teraz,sesja :(
Dominik zjadł zupki marchewkowej z ryżem pół sołoiczka-wiem,że dla waszych pociech to pewnie za mało-bo one ładnie jedzą,ale dla mnie to sukces :)
Mamam89Muminka Miro jaki poważny-dorosły,a co do pielęgniarki-to tak jak u nas z dermatologami-leczą metodą prób i błędów :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #546663 przez mama89muminka
ME no pielegniarka, niestety...
kamyczka no wlasnie, chyba wszedzie tak jest. Co nie dotyczy porodow, bo ogolnie jestem bardzo zadowolona z opieki na porodowce i po...

Jak 20 mamy ten zabieg to nam znowu sie przedluza wyjazd do pl, ale w tym przypadku nie bede narzekac bo zdrowie juniora jest dla mnie priorytetem. Jak chyba dla kazdej mamuski

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #546669 przez MamaEmilki
Kamyczka- wiem co czujesz ,moja już zjada te duże słoiki obiadków i jeszcze jej mało,ja jestem wręcz przerazona :lol: Będe zmuszona ją sama dokarmiać bo na słoiki nie wyrobie :) żarłoczek mój malutki

Ale z tym dokarmianem tez chyba nie będzie łatwo,wczoraj jej dałam na spróbowanie troche ziemniaczków to patrzy na mnie mine zrobiła zwrotną i jak się zrzygała ,inna kosystencja może dlatego

12 lata 2 miesiąc temu #546677 przez Kamykowa84
MamaEmilki napisał:

Kamyczka- wiem co czujesz ,moja już zjada te duże słoiki obiadków i jeszcze jej mało,ja jestem wręcz przerazona :lol: Będe zmuszona ją sama dokarmiać bo na słoiki nie wyrobie :) żarłoczek mój malutki

zazdroszczę-mój nadal najbardziej lubi mleko z piersi :(

12 lata 2 miesiąc temu #546681 przez MamaEmilki
Bo mały wie co dobre,nie ma jak cycuś mamusi :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #546682 przez Majowka
M89M, sliczny Miro, slicznie wyszedl. jakie on ma obywatelstwo?

MamaEmilki, w Lizbonie, chyba to jedyny kraj w Europie, tzn miasto, gdzie taki piekny luty jest wogole mozliwy.

Anna, zapraszamy! :laugh:

Kamyczka, ciesze sie, ze z mezem wszystko dobrze :kiss:

to ja tez sie pochwale zupka, Lucasek zjadl dzis cala miske! Nawet sprawdzilam ile wody tam wejdzie, 250ml!!!!! i tak go bede karmic :)
za godzinke deserek, dzis gotuje gruszke, ktora potem miksuje z polowa banana, pyszne naprawde, nie ma poronania do sloiczkow, 5min pracy, polecam! :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka