BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547348 przez Olga
Sandra85 przegapiłam kogoś nowego :unsure: Ktoś km od jakiegoś czasu nas podczytuje :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #547357 przez mama89muminka
Hej
Dzisiaj nadrobie was poki Miro spi i tatus go piluje.

Olga Ignas super, widac ze zadowolony z krzeselka

BasiaOlek dzieki, wlasnie o taki schemat mi chodzi, widze ze dalam rade, bo mam dosc podobnie do twojego :)

AniaiFilip jak kupujesz sloiczki to powinno ci pisac chyba, np. ja kupuje kurczak z ryzem (Piltti), ale mlody jakos nie przepada za ryzem, bo pluje :P co do tego jezyczka to wlasnie dopiero teraz, ubieralam go jak juz wychodzilismy (i jak zwykle ryczal na cale gardlo) pielegniarka z ciekawosci chciala zabki zobaczyc czy jakies sie pojawia i wtedy zauwazyla, ze cos jest nie tak :dry:

daners ja kupilam w H&M kurtke wiosenno-jesienna taka na chlodniejsze dni (za 10 euro okazja mi sie trafila) na 80 cm. na razie jest za duza, ale do naszej finskiej wiosny to jeszcze troche czasu, wiec mam nadzieje ze bedzie w sam raz.

Olga, kamyczka w przeciwienstwie do was ja wyspana jak nigdy.
Od kad maz w domku ja spie sobie do 10-12 nawet. TRzeba go wykorzystac za to nic-nierobienie w wojsku :D

12 lata 2 miesiąc temu #547361 przez Olga
m89m pewnie,wykorzystaj mężulka,korona mu z głowy nie spadnie,a Ty naładujesz akumulatorki :)

Ja mam kilka kurteczek,kupione już dawno,leżą i czekają na swój czas ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #547366 przez daners
Snadra hmmm kim jest Sandar ;] lol....

Olga no tez widze podgladaczy ;] moze brak odwagi by sie do nas dolaczyc hmm przyjemujemy mamusie pod skrzydla forumowe ;] wiec zapraszamy mile panie :) hahahaa

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #547386 przez Daria23
hej kochane ehh nie było mnie wczoraj cały dzień i już znowu nie wiem co się tu działo a czasu brak na nadrobienie:( my wczoraj mieliśmy dzień wyjazdowy byliśmy u moich rodziców a raczej Tymek a ja załatwiałam papiery do rodzinnego...niedługo musimy spisać protokół przedmałżeński i musimy załatwić papiery także bieganie..

Dziewczyny a o co ksiądz pyta spisując taki protokół?

12 lata 2 miesiąc temu #547401 przez Anna77
Sandra85 to też jakaś "podczytywaczka", którą dostrzegłam

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547416 przez Olga
Daria nie pomogę,bo nie pamietam,to było tyle lat temu ;)

Anna no sporo tu u nas tych podczytujących :angry:

Udało mi się sprzedać siedzisko od spacerówki Mutsy-ale się cieszę,jednego grata mniej ;)

12 lata 2 miesiąc temu #547448 przez AniaiFilip
Witam i ja "z rana":)
Maz na urlopie wiec i ja malego o 7 przekazalam tatusiowi i dalej lulu poszlam :laugh:
daria- ja tez nie pomoge bo nawet nie pamietam ze jakis protokol byl hehe :)

Mam dzisiaj w planie zrobic porzadek ze zdjeciami i wkoncu jakoes wywolac "filipkowe" do albumu.
U nas tez pogoda nie fajna ale coz zima jeszcze... Za to na "patryka" w marcu moze byc juz krotki rekaw wiec czekam z niecierpliwoscia na ta wiosne.

12 lata 2 miesiąc temu #547453 przez Daria23
Dziewczyny a ile to jest dla was "co łask" ?za ślub

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547456 przez bidol
doberek :kiss:

jedej dzień mnie nie było i tyle do nadrobienia :ohmy:

M_M - jak zdrówko :unsure:

Agnesssa
- haha - dzięki za pamięć - przyznam się szczerze że wczoraj sama śledziłam co tam u Inso - bo już się bałam ;) no i doczytałam - Włażę tu i widzę że Ty już dobre wieści przyniosłaś :) ale swoją drogą to wielgachna Natalcia jest - 60 cm :ohmy: i prawie 4 kg :ohmy: No i piękan :cheer: :kiss:

Ania- no widzę że szalejesz kochana :lol: ooj to chyba będą udane walentynki - no i może jakaś siostrzyczka dla chłopaków się zmajstruje :lol: :silly:

Majówka- tez chcę taką pogodę :cheer: A Lucasek boooski - i już sam siedzi :ohmy: no rewelacje - tylko potrzeć jak za dziewczynami będzie się oglądał :lol: a może już ogląda :lol:

M89M
- ale słodki Miro - no rewelacja - piękniutki jest- i te oczka :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga- Ignaś superowy :lol: i chyba macie takie samo krzesełko jak my - tyle że żółte :lol: cieszę się że krzesełko się sprawdza. Ja też jestem bardzo zadowolona. Kamka sobie w nim siedzi Seba się z nią kąpie i warjują w wannie :lol:
Super że sprzedałaś siedzisko :laugh:

Dana - ci lekarz się nie znają na zębach - - tydzień przed pójściem do szpitala byłam u lekarza i powiedziała mi że do zębów jeszcze hoho daleko - a w szpitalu (czyli tydzień później) wyszły 2 :lol:

ME - na ząbkowania jest takie coś b, dobre www.aquavitae.com.pl/product-pol-12466-B...minimsow-a-1-ml.html :lol:

M_m - kiedyś pisałaś że Olinek nie lubi kaszek. Ja wypróbowałam sposób Ani - kaszkę poledwam deserkiem - no bananowym i daję troszkę tego i kaszki i mała dziś wcinała :lol:

Ja też pączki w tłusty czwartek jem. Jak Moja Mamusia żyła to takie pyszne robiła. a te kupcze to nie to samo :(

Ania, Kamyczka- Kamka tak już 2 tygodnie śpi :( już nosem się podpieram :(

Chłopek - buziaki dla Ksawcia :kiss:

No i muszę się pochwalić - Kamilka już potrafi stać na czworaka - podniosła swój wielgachny brzuszysko :lol: a myslała że to nie realne :lol: :side:

A i dzieciaki już przesadzone do innych fotelików są - oboje szczęśliwi - no i Kamila wczoraj już na zakupach w wózku sklepowym siedziała :lol:

Daria- pojęcia nie mam - musicie zapytać ile inni dają :S my na chrzciny 200 daliśmy - to na ślób chyba przynajmniej 2 razy tyle

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547468 przez Majowka
Bidolku, a jaki fotelik masz dla Kamilki?

tak sie zastanawiam co zrobic z fotelikiem, bo musimy kupic 2...a juz teraz lucasek ledwo sie miesci w tym co mamy

co myslisz o tych od 9-36kg? ma ktoras z was taki?

12 lata 2 miesiąc temu #547495 przez bidol
Majowka napisał:

Bidolku, a jaki fotelik masz dla Kamilki?

tak sie zastanawiam co zrobic z fotelikiem, bo musimy kupic 2...a juz teraz lucasek ledwo sie miesci w tym co mamy

co myslisz o tych od 9-36kg? ma ktoras z was taki?

ja dla Kamki mam taki - jest po Sebku - jeździł w nim do tej pory :lol: i jest jak nowy :lol: kolor szary.

jest bardzo wygodny - wygodnie się wkłada dziecko do fotelika no ma pozycje pół leżącą :lol: polecam z czystym sumieniem.

tyle że ja mam jeszcze beby comfort ale teraz to jest maxi cosi :lol:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547504 przez Majowka
jak to ma pozycje pollezaca, nie widac tego na tym filmiku chyba :unsure:

jest do 18kg, czy aby na pewno to oznacza ze do 3,5 roczku, patrzac ze nasze 6miesieczne dzieci maja 9kg :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #547517 przez km
Czesc dziewczyny widze ze Olga mnie zauwazyla, sorki ze od jakiegos czau was troszke podczytuje. nie pisalam nic bo myslalm ze moze juz nie chcecie przyjac jakis nowych mamusiek. Rowniez jestem mama lipcowa, Kacperek urodzil sie 08 lipca tydzien przed terminem, mieszkamy w Angli, tytaj urodzil sie moj skarbek, ktory wlasnie spi, aktualnie wazy 8300 i od miesiaca jestesmy na mm. Mam nadzieje ze sie nie gniewacie za podczytywanie i ze mnie do siebie przygarniecie :) nie mam tutaj zbytnio z kim pogadac o dzieciach dlatego zagladalam do was. :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547536 przez bidol
km - witam gorąco i w imieniu dziewczyn i swoim zapraszam :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
Kacperek urodził się tego samego dnia co Moja Kamulka :lol: i aby tradycji stało się .. proszę o zdjęcie Kacperka :lol: :kiss: :kiss:

Majóweczka - widać w 45 sekundzie. Mówię Ci że Mój Sebek jeździł w nim do środy :lol: i spokojnie się mieścił :lol: później dzieciaczki już nie przybierają :lol:

aja jaja jaj - dziewczyny Sandra85 - to mamusia z wrzśniówek - już z nami pisała :lol: - :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka