BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #547773 przez Daria23
Znalazłam fajne zdjęcie jak Tymek miał 4 miesiace:)

Tymek ma duże oczy???eee no co wy:):):):)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #547775 przez km
A jak tam przygotowania wszystko juz zapiete na ostatni guzik, kiedy dokladnie bierzecie slub, bo my to wszystko na osttania chwile zalatwialismy, tydzien przed weselem dopiero sale widzielismy, bo rodzice zarezerwowali my tylko na internecie widzielismy, a sykienke to byla konczona w piatek wieczorem a w sobote slub:) bo jak bylam w lutym w polsce to krawcowa nie wiedziala jak bede wygladac w kwietniu ( tzn jak duza bede ) ale jakos wszystko sie udalo, normalnie zazdroszcze ci slub i wesele to fajna sprawa :) szkoda tylko ze taka kosztowna :(

12 lata 2 miesiąc temu #547777 przez km
jejciu Tymus cudenko a oczki bombowe :)

12 lata 2 miesiąc temu #547794 przez bidol
maksiu - dziekuje udalo sie. No to wesolo masz??

olga spacer fajna sprawa. U nas dzis leje ze szok :(

km wiesz ten fotelik co pokazywalam moze byc dla dzieci nie siedzacych jeszcze. A jak przylecisz to zapraszam. Mieszkam 1.5 lk od lotniska :)

ania czyli nie mowisz nie :huh: :silly: hahaha

No my juz po obiadku.

Aaa i zapomniala bym

daria no Tymek wymiata :lol: ale on ma oczyska - przepiekny jest :kiss:

km pieknego masz kawalera. I piekne zdjecia mu robisz. No i super ubrany. Słodkosci cudne :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #547795 przez Daria23
KM-dziękuje w imieniu Tymka:)wiesz co wszystkiego nie mamy jeszcze ale większość brakuje nam kreacja męża,załatwić musimy stojenie kościoła,ten cały protokól podpisać w tym zapowiedzi spowiedź itp, kwiaty, fryzjer, makijaż itp ale właściwie większość jest:)

12 lata 2 miesiąc temu #547800 przez Daria23
co do fotelika to Tymek już jeździ w takim od 9-36kg bo nosidełko mieliśmy do 10kg i już było widać że mu nie wygodnie strasznie się wyginał itp

12 lata 2 miesiąc temu #547810 przez km
Dzieki bidol na codzin tak go nie ubieram zawsze chodzi w rajstopach i bluzce bo ile razy bym mu nie zalozyla spodni to skarpetki sa zaraz najlepsza zabawka.A gdzie dokladnie w swidniku mieszkasz?? bo mam rodzine w swidniku i moja mama pracowala przez kilka lat w aptece na raclawickiej ostatnio ja chyba zlikwidowali, jak przyjezdzalam do polski w ciazy to do szlichtinga chodzilam na badania pewnie znasz.
a co do ftelikaTo chyba sie pospiesze z tym fotelikiem, bo malemu juz jest strasznie niewygodnie
Ja daria makijaz i wlosy robilam sama, bo jeszcze nigdy nie bylam zadowolona z fryzjera, zreszta ja mma krotkie to bylo mi latwo, mialam tylko opaske z kwiatkiem, a na makijaz to sie jakos balam isc, zreszta chyba jest strasznie drogi wolalam za ta kase kupic sobie porzadne kosmetyki ktorych zreszta do tej pory uzywam, no chyba ze bym miala jakas wyprobowana kosmetyczke to bym poszla a tak w ciemno to sie balam .

12 lata 2 miesiąc temu #547828 przez Olga
Tymus jest swietny z tymi wielkimi oczkami :silly:

Ignaś sie mieści jakoś jeszcze w foteliku,nie myślałam na razie o zmianie :) Może dlatego,że nie mam porównania,bo kiedyś foteliki nie były wymagane :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #547833 przez anszka
Cześć mamusie :)
Ja znowu tylko na chwilkę, bo mały śpi.
Na szczęście po pięciodniowej nieobecności mąż dziś wraca do domu, uff... współczuję wszystkim samotnym matkom.
Nocka była kiepska (choć nastawiłam się na tragiczną ;) ), ząbkowanie plus szczepienie to jednak mieszanka wybuchowa!
km - witaj u nas, heh robimy wrażenie aż tak niedostępnych, że się nas bałaś? :laugh: nie jesteśmy takie złe (jeśli nas się nie zdenerwuje ;) )
Synuś uroczy!
Sandra - witaj, to Ty z wątku Agnessy jesteś :) pozdrów ją i powiedz, że czekamy na odwiedzinki :)
Majówka - ja chcę kupić fotelik 9-36 kg, ale najpierw pojedziemy do sklepu, by przymierzyć.
Daria - uważam, że księdzu powinna wystarczyć radość z tego, że młodzi chcą ślubu kościelnego, no ale wszyscy znamy realia :huh: my daliśmy 500 zł.
Niejedna panna straci głowę dla tych oczu :)
Dana83- ja to się tym sprzętem do siuśków nie umiałam obsłużyć, to pielęgniarka mu zakładała, jak leżeliśmy w szpitalu i to ona mówiła, że na to mam luźniej założyć pampersa, stąd wiem :)

no i się obudził, wpadnę wieczorkiem

12 lata 2 miesiąc temu #547837 przez anszka

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547853 przez chłopek
dziewczynki zgadnijcie kto to ?:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #547854 przez chłopek
sebek jadł barszczyk z ziemniaczkmi
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #547866 przez anszka
Chłopek - Ty?? :)
Sebulek wymiata z tą czupryną :) a z tyłu mu się włosy nie wytarły? Bo Wojtula ma taki łysy placek z tyłu głowy :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #547882 przez chłopek
anszka tak ja :)

12 lata 2 miesiąc temu #547886 przez Olga
Kurde chłopek,ale Sebus podobny do Ciebie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka