BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #547667 przez mama89muminka
Miro wlasnie sobie drzemie juz drugi raz dzisiaj. Mam taka cicha nadzieje, ze moze przespi caly dzien jak na poczatku tygodnia, kiedy to moj urwis mial 4 drzemki ;)
Ten moj plan dnia musialam zmienic, dlatego sie pytalam was wczoraj. Pielegniarka nam kazala dawac mu kaszke rano i wieczoram, a ja tylko rano dawalam a wieczoram mial owoca albo jogurt. I caly schemat do ... no, tam gdzie swiatlo nie dochodzi ;)

Witam nowe mamusie, chwalcie sie bablami :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #547673 przez MamaEmilki
HEJ KOBIETKI :)

My dzisiaj cały dzien na spacerku,normalnie wiosna ,tak przyjemnnie.Wróciłam do domu i jestem zmeczona hehe wychodzi kondycja ;P

Km,Sandra85-Witajcie i pokazujcie swoje maluszki :D

Bidol-dzieki napewno wypróbujemy,narazie mam kilka żeli róznych ,ale nic sprawdzonego.

Daria- Mnie Smieszy ten tekst "co łaska"

Koleżanaka w czerwcu brała slub i ksiądz jej powiedział co łaska minimum 300zł no bo wystrój koscioła a to to tam to haha ,to trzeba miec dopiero tupet!

12 lata 3 miesiąc temu #547689 przez km
Mama89muminka o to dziwne z tymi kaszkami, ja jak bylam w Polsce i poszlam z malym do pediatry to powiedziala ze nie trzeba wogole dawac kaszek bo one tylko tucza dzieci, i chyba dlatego na opakowaniu jest napisane zeby dawac tylko raz dziennie, rzeczywiscie maja one sporo kalori, ja mojemu daje rano ryzowa, a popoludniu manna na wodzie, ale dlatego ze moj nie chce pic mleka przez butle a zwlaszcza na trzezwego, wypije tylko jak idzie spac ale to tez bez szalu max 120, wiec przemycam mu w kaszkach :)

12 lata 3 miesiąc temu #547693 przez MamaEmilki
Ja małej nie daje żadnych kaszek ,bo wydaje mi się ze mleko mm,obiadek,soczek,deserk w zupełnosci wystarczy.

12 lata 3 miesiąc temu #547702 przez mama89muminka
km ja tam nie znam sie na tym, ale nasze finskie kaszki chyba jakies inne sa, skoro kaza dawac po dwa razy dziennie... Kazala nam tez dawac dwa obiadki, co zupelnie mnie przeraza, bo mlody tak bardzo nie chce ich jesc, szczegolnie miesa, dlatego nie daje.

12 lata 3 miesiąc temu #547711 przez Olga
Jejkuś jak sie wyspacerowaliśmy za wszystkie czasy,chyba ze 2,5 godz,aż mnie nogi bolą :) ale mały po 3 dniach siedzenia w domu w końcu się dotlenił,no i ja też :lol:

Witam nowe mamusie,ale nas już duzo :lol:

Z tym "co łaska" to tak jak z naszymi chrzcinami-co łaska,ale minimum 100zł ha ha :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #547732 przez km
to moj brzdac, zdjecie robione z okazji dnia dziadka
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #547735 przez km
a to na dzien babci
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #547741 przez Olga
Jaki świetny :lol: -zawsze z takim uśmiechem pozuje do zdjęć :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #547744 przez km
bo moj maly to smieszek non stop sie smieje wiec latwo jest zrobic zdjecie

12 lata 3 miesiąc temu #547752 przez Daria23
KM- ale masz pięknego synka ślicznie jest ubrany i wygląda na tych zdjęciach:)
Mój Tymek też jest takim śmieszkiem a co najlepsze jak widzi aparat to sam się do niego śmieje:)więc uśmiechnięte zdjęcie to nie problem:P

A tam jak pójde do księdza to spytam ile się należy a jak powie co łaska to dam w kopere 300zł nam sie nie przelewa a jeszcze organista ustrojenie kościoła to się sumka uzbiera...

12 lata 3 miesiąc temu #547756 przez maksiu
Moje bable przesly dzis samych siebie myslalam ze zwariuje jeden przez drugiegi plakal jak sie uspokoili to kurde bic sie zaczeli normalnie dom wariatow tyle ze jak blazej maksa szczypal to ten plakal a jak maks blazeja to on sie smial noprmlanie kino
KM ALE MASZ SLICZNEGO SYNUSIA NORMALNIE CIIIIIIAAAAAAAAAAC HHHHHHHHHHHO0

12 lata 3 miesiąc temu #547763 przez km
dzieki dziewczyny za mile slowa, wszystkie brzdace sa fajniukie :) ja to was dziewczyny co maja 2 lub wiecej dzieci podziwiam, ja nie wiem czy bym sobie dala rade, maz mnie juz namawia na drugie ale cos mi sie nie spieszy :).
Daria no ja tez uwazam ze tyle wystarczy ale jak nam ksiadz krzykna 700 zł to tyle musielismy dac plus jeszcze organiscie 100, przynajmniej kosciol juz byl ozdobiony w tej cenie, teraz sie zastanawiam ile krzyknie za chrzest, ale tym razem nie bede sie pytala ile tylko dam ile ja uwazam, bez przesady nie wiem kto zarabia w 45 minut 700 zł jeden zawod mi sie kojarzy ten najstarszy :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #547764 przez Daria23
Maksiu- to ładnie a pomyśl sobie tylko jak będą nastolatkami i zaczną sie kłócić:)

12 lata 3 miesiąc temu #547767 przez Daria23
KM-to jest śmieszne bo w prawie jest zapisane że sakramenty powinny być dawane ZA DARMO a nie że sobie zawoła 700 zł to co połowa ludzi która bardzo się kocha nie ma wziąść ślubu bo nie maja np pieniędzy na księdza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka