BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #547915 przez chłopek
anszka ma wytarty placek na głowie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #547920 przez km
chlopek sebcio cudny ale ma wloski moj to łysolek w porownaniu z nim :):)

mlody spi juz 2 godziny, odkad nauczylam go samodzielnie zasypiac to nie mamy problemow ze spaniem bo wczesniej jak na rekach to spal max pol godziny i sie budzil a teraz to az sie czasami nudze. Ale i tak nie pobije Olga twojego Ignasia :):)

Z tego co widzialam to wiekszosc maluchow juz siedzi mojmu jeszcze chyba daleko, bo jak go sadzam to sie przewraca, ale musze sie pochwalic nauczylam kacperka robic papa, uczylismy sie dwa tygodnie, i teraz jak mowie kacperek zrob pa pa pa, to maly cieszy sie i macha prawa raczka :) :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547930 przez Olga
km no ja też juz się nudzę,bo własnie dochodzi 3 godz.jak mały śpi :) nasz pa pa tez robi,teraz od jakiegoś czasu Marika walczy z piątką,może zajarzy niedługo. :) no i oj oj dziewczynom robi paluszkiem ha ha :lol: i zapomniała na cześc rączkę prawą podaje :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #547936 przez Anna77
KM Ale fajny ten Twój synuś, aż mi dech zaparło :)

Daria nie, no Tymek w ogóle nie ma dużych oczu :cheer:

Chłopek na zdjęciu to pewnie na bank Ty we własnej osobie. A Sebek powala włoskami :ohmy:

A mój Mateusz nie śpi od 14. Próbowałam go położyć po 16, ale walczył chyba z godzinkę i nie zasnął. Jeszcze pół godzinki, kąpanie, kaszka i spanie.

12 lata 2 miesiąc temu #547938 przez krecik
hej, narazie się przywitam:)

muszę przeczytać " parę" stron, żeby być na bieżąco:D odezwę sie, po lekturze, mam nadzieje, że mnie nic nie ominęło:)

12 lata 2 miesiąc temu #547940 przez Olga
krecik na szczęście nie było żadnych afer,tylko dwie nowe kolaeżanki mamy :silly:

Anna to Mateuszek jest wytrzymały,Ignaś by pewnie gdzieś w kącie padł na jego miejscu ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #547959 przez chłopek
sebek spi:) od 16 bo go umyłam wczesniej bo wiedzialam ze jak zasnie to go nie umyje bo bedzie spał

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547961 przez Majowka
dzieki dziewczyny za rady odnosnie fotelika, teraz ten zakup bedzie mi zaprzatal mysli...trudno sie zdecydowac :dry:

Anna, mozesz mi przyponiec Twoj obecny schemat zywieniowy?

ja teraz zapisuje, bo lucasek zaczal wkoncu pochlaniac z zapalem wszystko co mu podaje, niestety czesto mi sie wydaje ze jest glodny. U nas jest tak:

7:30 pobudka

9:00 butla z mlekiem 180ml

10h-12 drzemka

12h zupka ponad 200ml

13-14 spacer czasem zasypia

14-15h deser 200ml

17:00 kaszka ze 120ml mleka

17h-18 drzemka

19.30 kapiel
20h butla z mlekiem 210ml i zasypia

23h-12h pobudka na karmienie nocne

we wtorek mamy wizyte 6-miesiaca, wiec pewnie zaczniemy wprowadzac jogurt i cale szczescie, bo odczuwam brak "czegos do przekaszenia" w okolicach 16-17, zeby kaszka byla kolacja...

12 lata 2 miesiąc temu #547990 przez Sandra85
No to sie Wam pochwale moim Skarbem :) Zdziwiony,bo podnioslam oparcie,zeby fotke zrobic :laugh:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #548000 przez chłopek
szkoda ze tu nie ma opcji lubie to :) bo przy wszystkich fotkach by sie przydało takie słodziaki z naszych maluszków

12 lata 2 miesiąc temu #548001 przez maksiu
Kurde powiem wam ze dzis juz jestem tak przemeczona ze mam tylko jedno w glowie kapiel i spanie mam nadzieje ze maly sie nie obudzi bo juz mi spi maz go ululal 2 raz juz:)
A jutro jak dobrze pojdzie to mloda zawioze do niej i sie wyrwe gdzies ale narazie nie planuje bo zawsze mi nie wychodzi
Anna jak ja ci zazdroszcze tej kawalerki normalnie sama bym cos takiego chciala miec ah wtedy bym mogla sobie odpoczac

Dzis to wysiadam jak boga kocham marzy mi sie tylko kapiel goraca masaz jakis i lulu, niewiem czy uda mi sie zajrzec do was ale jak cos to uciekam spac, i dobranoc

12 lata 2 miesiąc temu #548069 przez agnesssa
Dostałam cynka, że się stęskniłyście :silly: :silly:

Też Was podczytuje, ale mało piszę ostatnio, śledzę kilka wątków i jak już uda mi się coś na jednym napisać to na drugi już brak czasu :huh: :dry:

Ale wszystko u mnie OKI :lol: Maksymilian jest kochanym dzieckiem :lol: Przesypia całe noce czasami budzi się o 5 na cycka, czasami o 8 zasypia między 19-20. Cały czas karmię tylko piersią i w zasadzie póki mam wystarczająco pokarmu to do pół roku nie mam zamiaru dawać innych rzeczy :) W ciągu dnia też zasypia ale już na drzemki i to w różnych porach więc nigdy nie wiem ile mam czasu żeby coś zrobić w domku :silly:

Po za tym w wolnej chwili czytam Graya bo mi się spodobał i to Tyle u mnie :woohoo:

Tymuś jest boski - ma piękne oczyska :kiss: :kiss: :kiss:

KM Twój skarb jest przystojniakiem :woohoo: A ten kaszkiet wmiata :lol:

Bruno wiadomo, że piękny w końcu wrześniowy skarbek :lol: Sandra zazdroszczę Ci pogody, ja żeby wyjść na spacer muszę ubierać grubaśny kombinezon i ciepły wkład do gondoli i jeszcze zakładam ochronną folię więc spacer mi w cale nie przynosi radości :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548089 przez bidol
Ok. Jestem po dentyscie :) zabralam dzis Sebka bo cos mi sie nie podobalo i masz babo placek. Ma 2 ubytki :( malenkie jeszcze na 5 - tkach. Juz przezywam borowanie bo ja mam strasznie wrazliwe zeby i nie wyobrazam sobie zeby tak cierpiał :(

Chłopek - tak czulam ze to ty. A sebus boski i podobny do Ciebie nawet teraz jak jestes juz dorosla :)

Sandra - masz słodkiego synka i jak duuuży. Słodziak :cheer:

Km - ja dokladnie na franciszkowie zaraz za torami w strone lotniska :) jestem w tak zwanym trojkacie bermudzkim :)
A wiem chyba ktora apteka. A Szlichtinga niestety znam. Prowadził mija ciaze z Sebkiem :(
A Ty w lublinie gdzie mieszklas?

Wiecie co zaczynam sie martwic. Wy macie juz takie rytualy zywieniowa a my nie bardzo.

Kamka je wiecej mleka niz Wasze dzieciaczki ale ona wypija 120 max. I tak 4 x dziennie.

Agnesssa - no kochana to ty cynki musisz dostawac zeby do nas zagladnac :S ojjjj kolezanko... masz szczescie ze ze zdjeciem Maksia ktory roztapia spojzeniem :lol: słodki jest :kiss: i ciagle chyba do meze podobny :)

Maksiu - buziaki dla Błazejka :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #548122 przez chłopek
bidol ja od tygodnia próbuje sie dodzwonic do mojej dentystki i nie mogę a mam 2 ubytki plomby mi wypadły :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548127 przez bidol
AAAAA DZASTA ODEZWIJ SIE. WIDZE CIE
Co u Ciebie słychać?? Jak coreczka?? Maja zgadza sie?? :S no prosze. Napiesz chociaz dwa slowa :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka