BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #548326 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #548328 przez Majowka
ale masz dobrze zazdroszcze!

12 lata 2 miesiąc temu #548341 przez AniaiFilip
Hej mamusie :)

My juz wstalismy znowu Filip cala mokra pizamke mial i musialam przebierac, chyba skoncze z karmieniem w lozku w zwiazku z tym i bede odkladac do lozeczka :dry:

MM - Oliwierek debesciak, jaki sliczny model i ladnie mu w tej czapusi. A wygibasy najwyzszej klasy :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548363 przez Misiowa
Dziendobry:) My na nogach od 8 wiec nie jest zle. Hania szaleje na macie a ja planuje zrobic sobie inke i jakies sniadanko by sie przydalo zjesc;)

AniaiFilip u nas z tymi soczkami tez nie za wesolo. Mala nie bardzo potrafi z butelki pic i dziennie to moze 10ml uda mi sie jej podac. A deserkow wogole nie chce. Musze sprobowac patent Majowki z gruszka i bananem bo brzmi pysznie:)

Mm ale sie usmialam na reakcje Twojej kolezanki:D Wyslalam Ci wiadomosc:) Oliwierek jak zwykle sliczny :)

Km porodu na kanapie nie potrafie sobie nawet wyobrazic:D ja porod mialam wywolywany i nie wiem co by bylo gdybym nie dostala znieczulenia bo mialam takie bole z krzyza ze myslalam ze sobie wyrwe kroplowke i poprostu z tamtad uciekne;)

12 lata 2 miesiąc temu #548370 przez chłopek
Witam ja właśnie usypiam Sebka, ja miałam oba porody wywoływane ksawerego rodziła na łóżku beznadziejne a sebka na fotelu ginekologicznym

12 lata 2 miesiąc temu #548371 przez Misiowa
Ja tez musze polozyc Hancie ale narazie jeszcze bryka. Chlopek a ja myslalam ze przy drugim porodzie to juz samo sie zacznie bez wywolywania...mam nadzieje ze do tego czasu wprowadza we wszystkich szpitalach ZZO bo narazie to u nas w jednym daja i to trzeba miec farta.

12 lata 2 miesiąc temu #548377 przez krecik
ufff doczytałam, wczoraj zaczęłam dzisija kończylam

majówka, lukasek boski:) u nas podają zupełnie inną kolejność, i że cebulę na początek nie bo " gazy", a widać co kraj to obyczaj:) u nas malinki poszły w ruch i nic nie wyskoczyło:D

daners
jak robisz pomidorówke to możesz poprostu dodać kleiku ryżowego, nie trzeba będzie blenderować:)

m89m tata jest najlepszy:D no a Miro wypasik, no z tym AZS to mi dermatolog powiedziała, że dopieor u rocznego dziecka, można z pewnością to potwierdzić, więc trzeba być dobrej myśli:)

anna77 tak pisałaś o warzywach eko, ja kupiłam w almie kasz jaglaną i gryczaną, no trochę droższa,ale pewnie na miesiąc wystarczy, potem mu już zwykłą kupie;)

AF czego jak czego, ale kawy sobie nie odmawiam:D

Olga Ignaś Świetny, mi też się jego sprzet podoba;)

Kamyczka u nas początki karmienia też były trudne, ja miałam miseczke zupki przygotowaną, a ten do piersi, i trzeba było mu dać, ale to było na początku, teraz już ładnie mu idzie, nawet jak daje mu łyżeczką jedzonko, to odrazu wie, że to JEDZONKO:D

km i S85 witajcie:D chłopaki wypasione:D

dana- jaki slodziutki:)

AF dobry ten patent z telefonem, nawet ja bym tego tak dobrze nie wymyśliła;)

BO mój też wcina buraczki, pewnie dlatego, że są troszke slodkawe:) co do kurczaków, jak nie masz z pewnego źródla, to bym kupowała w słoiczku, przynajmniej przez 2, 3 miesiące, nie chce straszyć, ale znam taki przypadek, że dziewczynka miałam chyba z 1,5 roku i jej piersi urosły, lekarze mówili, że od tych hormonów co są w kurczakach

mm kolejny przystojniak:D

wracając do tematu kaszek, ja daje raz sinlac i raz np. kaszę jaglaną z owocami - mówie Wam pychota, jakby mi nie bylo szkoda to bym sama wyjadła wszystko. Mam też zamiar wprowadzać kolacje " nie na słodko" czyli jaglaną albo gryczaną z warzywami. Też słyszalam, że te kaszki kupowane to sam cukier.

dzisiaj rybka, aż się boje, mam nadzieje, że nic mu nie będzie:)

jeju tyle mamy dzisiaj do załatwienie, do Kościólka- ale to w ramach spacerku, potem na zakupy, a wieczorem potrójna impreza urodzinowa, zaraz zadzwonie do kumpeli, wiem, że niełądnie,a le może coś kupili i się dorzucimy:D

12 lata 2 miesiąc temu #548402 przez Dżasta
Hej dziewczyny, u nas nicka ok Maja przebudzila się na chwilę ok 3 ale nie długo to trwało zanim znów zasnela więc ok
My już po śniadaniu, panujemy się i jedziemy na basen :laugh: Maja będzie pierwszy raz na basenie, jestem bardzo ciekawa jej reakcji :) kąpiele w wanience uwielbia więc myślę że i na pływalni się jej spodoba.
Życzę miłego dnia wszystkim mamusiom i szkrabom :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #548425 przez krecik
dzasta oj też bym sobie na basenik skobczyla:D

dziewczyny, czy Wasze Maluchy zezują? mojemu od początku troszkę ' uciekało' oczko, no i jeszcze mu nie przeszło:(

12 lata 2 miesiąc temu #548429 przez chłopek
krecik wybierz sie do okulisty ze Stasiem

12 lata 2 miesiąc temu #548453 przez krecik
chlopek dzięki:) dodatkowo zadzwoniłam do psióly, jej mama jesty okulistką i miałam krótką konsultację, dzieciaczki moga zezować nawet do 2 r.ż, jeszcze się pediatry dopytam:)
No a co do twojej fotki, to mogłabym sobie pozwolić małego paluszka u reki uciąć, że postarzylaś foto Sebcia, no normalnie ksero Mamy:D

12 lata 2 miesiąc temu #548458 przez Olga
Hej mamy.

Nocka normalna,teraz juz pierwsza drzemka i kawka w końcu.Wysłałam dzisiaj spacerówkę-100 wpadnie,będzie na coś dla małego.Mam nadzieję,że cały wózeczek pójdzie,mam klientkę,ale prosila,czy bym przetrzymała wózeczek do początku marca.Oczywiście,jak nie będzie wcześniek klientów,to pewnie,że poczekam,bym miała na wózeczek dla Ignasia :lol:

U nas snieg z deszczem pada,ale wychodzimy na spacer,bo na plusie jest ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548461 przez krecik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #548466 przez chłopek
olga a z tym wózkiem co kupiłaś i cie babka nie wysłala to cos sie ruszyło?
mi babka ciuszki dla ksawcia wysłała, miało byc cała reklamów ta duza z realu a ona mi wysłała paczke co wazy 1.190kg :( co tam bedzie 2 ciuchy za 40zł ?

12 lata 2 miesiąc temu #548467 przez Olga
krecik,ale Stasiu fajniutki i taki poważny na zdjęciu,ze 3 latka bym mu dała :ohmy: ślicny chłopczyk :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka