- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
dana termometru nie mamy, ja też zmarzlak, więc staram się, żeby było mi troche zimno, wtedy jets pewnie ok:D
o fuck zapomniałam o zółtku dzisiaj, no cóż będzie jutro. Ja wczoraj dałam małemu rybkę, ale coś podjerzanie wygląda na buzi, no cóż za miesiąc spróbuje znowu:(
byliśmy w Kościólku, połowe Mszy S. przesiedzial mi na kolanach a potem pospał w łożeczku, jak weszlam do klatki to się obudził
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Dana 1983 co do tem. to niby w nocy powinna byc miedzy 18-20 stopni a w dzien miedzy 20-22. ja zawsze na noc nastawiam na 19,5 stopnia, a w ciagu dnia na 20,5 albo 21 . Nie chce przegrzewac malego zeby pozniej nie chorowal ciagle, ja tez jestem zmarzluch

Co do zoltka to my do skonczonego 6 miesiaca dajemy pol co drugi dzien, tak jak w schemacie, tre je na tartce i dodaje do zupki, tak samo z rybka raz w tygodniu sliczek z zupka, w schemacie jest ze mozna do 2 razy w tygodniu. A jesli chodzi o gluten to z 1,5 miesiaca temu zaczelismy od lyzeczki kaszy mannje do zupki , pozniej zwiekszylam do 2 lyczeczek, a od tygodnia juz normalnie jadl popoludniu, manne z bobovity co na wodzie sie robi, ona juz w sobie ma mleko.
Jesli chodiz o ulewanie to kacper tez strasznie ulewal jak go przekarmialam, zmniejszylam mu liczbe posilkow i przestal ulewac

Wyslalam dziisja meza na targ bo ja od rana malemu probowalam cos wcisnac do jedzenia, i kupil krzeselko do karmienia chico

www.babythingz.com/p-206-chicco-happy-sn...-seventy-design.aspx tylko niebieskie nowka kosztuje 50 funtow w promocji, a maz kupil za 6 funtow, chciala kobitka 7 a maz wytargowal 6 plus spodnie ogrodniczki gratis

- dana1983
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Km - ja mam tak samo jak Ty, spie rowniez dlugie spodnie, bluza z dlugim rekawem i skarpety a moj maz wyrozbierany jak do rosolu i sie smieje ze na noc zamiast sie rozbierac:-) to ja sie ubieram heheh
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
mąż o 3 jedzie do pracy ciekawe czy pojedzie na Włochy czy moze wróci do domu. ja w kuchni tez mam kaflowy ale nie pale w nim od kiedy założyłam termę gazową na wodę. jak sie w nim paliło to tylko w kuchni było ciepło
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
o 17 nakarmie małego może sobie zrobi jeszcze drzemkę, bo mi mało spał dzisiaj:)
a potem WIELKIE pakowanie, do Rodziców na prawie caly tydzień, no potem na weekend do teściów, jakoś sie przeżyje. Zeby tylko pogoda była ładna, to by się skorzystało ze świeżego powietrza, nie muszę chyba dodawać, że będę offline
km gratuluje zakupu
Dana, to jak mąż taki gorący to korzystaj;) My musimy mieć dwie kołdry, bo byśmy się chyba pozabiliali i duże łóżko, bo pomimo tego, ż ejestem mała osobą to potrzebuje dużo miejsca;)
Maksiu, fajne, ze Błażejek rwie się do raczkowania, tylko, że jak zacznie to chopaków już nie dogonisz.
Ale miałam stresa dzisiaj, normalnie aż mi się słabo zrobiło, coś mi się ubzdurało, ze w ciązy jestem, mąż ledwo zywy pojechał po test. Negatywny:D ja to nawet chciałabym mieć jedno po drugim, ale jak sobie pomyślałam, że jestem w ciązy i na wakacje nie pojedziemy to już do drugiego taka chętna nie jetem:D
dzisiaj mamy w planach obejrzeć jeden z moich ulubionych filmów Wielkie nadzieje, kojarzycie? Gorąco polecam - motyw przewodni:)
- dana1983
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja

Aco do ciaz i kolezanek ja mam podobna sytuacje z kolezanka z zawodowki ale najlepsze jest to ze mamy dwoch synkow jej starszy kuba ma 3 lata urodzil sie na poczatku pazdziernika i moj maks urodzil sie w pazdzierniku jak dobrze kojarze to jest miedzy nimi chyba 11 dni roznicy, i teraz miala tez synka tyle ze urodzil sie chyba miesiac po moim:)
ale to nic u mnie w rodzinie w tamtym roku byol rok uroodzen najperw kuzynka urodzila w marcu potem ja w lipcu moja sis w sierpniu i moja kuzynka we wrzesniu:)tyle ze mojej sis mala jes juz w niebie no ale co zrobic tego sie nie zmieni
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
m89m ja nie załapie się z druga ciążą przed 28 r. ż, może przed 30-tką się uda:D
my już mniej więcej spakowani, torby w przedpokoju, znowu będziemy jechali wyladowani po dach:)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rany co za dzien ;/ maly zrobil sobie jedna drzemke dzsis tylko wiec lekko zmeczona jestem i marudy niesamowite placze z byle..ble ble ble

Km moze dziąselka bola. Nasze maluszki tez mialy takei etapy że jesc niechcialy wiec możliwe ze to atak przez burza

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-