BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550016 przez bidol
KM - nie rób mi tego :( Jak Ja Ci zazdroszczę tych tanich ciuchów wózków zabawek itd :cheer: to ja za nic w świecie nie mogę dostać do wózka akcesoriów bo angielski a Ty tyle tego tam masz :cheer: A rajtuzki booskie - powiedz jak się będą sprawowały - bo też mam na nie oko od jakiegoś czasu :laugh:

Anszka- łał - ale Wojtuś ma dużo ząbków :ohmy: hahaha- to musi słodko wyglądać z tymi 2- jkami :lol:
Anszka a Ty nic się nie chwalisz- fotkę poproszę :lol: :kiss:

AF - ja mam ten wózek jako ten drugi :lol: i jest super :lol: bardzo lekko się prowadzi i wogle :lol: hahaha - ale brakuje mi w nim np barierki :dry:

A zdjęcie owszem mam sporo swierzuchnych - ale nie chciałam Was zanudzać - zaraz wstawię - na fb wrzuciłam :lol:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550022 przez Olga
maksiu to mm wstawiła artykuł o Vigantolu,ale teraz już jest chyba dobrze.Mi w aptece powiedzieli,że te kapsułki to suplement diety,a nie jak krople które kiedyś podawano,że one są lepsze dla dzieci,ale ja nie wiem,sama daję kapsułi,tylko teraz wezmę receptę,zawsze to trochę taniej :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #550023 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550033 przez Olga
Dziewczyny,czy ja mogę małemu robić więcej niż 240ml kaszki na noc,bo on płacze,jak mu się skończy,a mm pije tylko raz na spanie :unsure: aż mi go żal,jak tak się zanosi płaczem :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550036 przez bidol
no dobra - gotowe :lol: bo sporo tego się uzbierało a nie mogę się zdecydować :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ok - już nie przynudzam :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #550039 przez Olga
Kamilka jaka kokarda we włosach :lol: szok normalnie ;) ślicznotka malutka :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #550044 przez MamaEmilki
Hej

Mała ma drzemkę ja się szykuje i idziemy jak wstanie na spacerek :)
Taka ospała jestem dzisiaj ,miesiączeka mam dostac dlatego :dry:

Km Fajne te leginsy :)

Anszak łoo matko tyle już zebów :ohmy: do roku będzie miał juz wszystkie :) a u nas nic :laugh:

Bidol No Kamilka cudo a ubrana fajniutko . Ja będe chciała małej kupić jakąs fajną kiece na komunie Fabiana :lol:

Misowa Fajny wózeczek,ale mi jednak szkoda tyle kasy dać ,jak moge kupić za połowe mniej też fajny :)

Uciekam bo się mała obudziła miłego dzionka :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550045 przez Majowka
dzieki dziewczyny!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

my z okazji tej polrocznicy bylismy juz dzis rano w banku z dziadkami otworzyc Lucaskowi konto! :)

km, szkoda, ze u nas nie ma czegos takiego, bo tez bym kilka ciuszkow sprzedala....

Kamika jest ccuuuuuuuudowna! jak ksiezniczka wyglada! och, tak bym chciala miec coreczke :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #550084 przez dana1983
Tak czytam o tej wit D i mi podobnie jak maksiu mowi, moja pediatra powiedziala ze w kaszkach i mleku mm jest tak malo tej wit D ze tzeba suplementowac, ja podaje w kapsulkach ale piszecieo tym vigantolu i chyba zapytam o to nasza pediatre tym brdziej ze w sumie z racji kontrolnego usg stawow uslyszalam niedawno ze wyglada jaby maly mial nadal malo wit D bo cos tam w tych stawach nie do konca przypomina obrazmalucha ktory ma wystarczajaca dawke wit D

Bidol Kamilka w tych sukienkach normalnie az do schrupania jest:-) sliczna dziewczynka

12 lata 2 miesiąc temu #550085 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #550213 przez Anna77
Hej Dziewczyny, coś nie mam jakoś czasu. Mateusz mi dzisiaj spał tylko swoją krótką drzemkę po śniadanku - czyli pół godzinki od 9. O 11 poszliśmy na spacer, potem cycuś i o 12 go położyłam, ale bezskutecznie. Nie zasnął. Spokojnie wytrwał do obiadku o 14.30 i bez dźwięku protestu poszedł spać.

A ja powoli myślami krążę wokół naszego przyszłotygodniowego romantycznego wyjazdu... Właśnie się zastanawiam nad jakąś bielizną...

MM vigantol dawałam wszystkim moim chłopakom, a kosztuje dosłownie kilka złotych z receptą.Do kapsułek zupełnie nie mogłam się przekonać. Mam nadzieję że z ząbkiem szybko wróci do normy i ból nie będzie Ci długo dokuczał. A dostałaś tym razem ten antybiotyk? /Chyba byłoby to bezpieczne, zwłaszcza jak za chwilkę wracasz do GB.

Bidol Kamilka śliczności moja :kiss: Ile bierzesz za sesję :silly: :unsure:

Majówka to do dzieła !!! Kiedy w końcu będzie ten Twój blog? I w jakim języku planujesz? A może w kilku?

ME ja mam nadzieję że dostanę @ przed naszym wyjazdem... Ale miałam dopiero jedną, więc nie wiem w sumie kiedy mnie zaskoczy :S

Olga kurcze, niezły żarłoczek z Ignasia. A próbowałaś po butli z kaszką dać mu samej wody z butelki? To chyba jednak troszkę dużo jak na nasze maluszki.

Anszka no to Wojtuś zaszalał z ząbkami. U nas cisz w tym temacie. Chłopaki miały ząbki w 11 i 12 miesiącu, więc się nie martwię na razie. U nich to zupełnie bezobjawowo się stało. Oby tak było też i z Matim.

Wieczorkiem planuję odstawić samochód do mechanika, a potem na "dyżur" do mamy. Wrócę pewnie przed 23. Kurcze, mam nadzieję że z tym moim autkiem to tylko robota dla elektryka, bo nie czuję się dobrze jak jestem uziemiona.

Spadam na obiadek.

12 lata 2 miesiąc temu #550221 przez maksiu
bidol ta twoja panna to wymiata wszystkie modelki moga sie schowac serioo jest piekna i ja tak jak mm sie nie nudze ja moge ja codziennie pogladac:)
a mo smerf jest nie znosny dzis

12 lata 2 miesiąc temu #550236 przez Daria23
hej Kochane przywitam się na moment znowu nie mam kiedy nadrobić waszych postów:(zazdroszcze wam że macie czas na bycie na forum licze że i u mnie się to zmieni:)oststnio z niczym się nie wyrabiam Tymek już śpi tylko dwa razy na dzień i to jeszcze tak krótko jak obudzi się o 6:30 to pierwszą drzemke robi o 11;30 mówie wam co ja za nie śpiocha urodziłam:)
U nas oki Tymek pomału zaczyna siedzieć:)już wytrzymuje tak sam z 10 minut więc mama zadowolona:)
Wogóle chyba będzie miał ząbki bo dziąsełka na dole gdzie jedynki zrobiły się strasznie białe więc chyba coś chce się przebić:)

Bidol-Kama zapiera dech w piersiach jak ty ją ślicznie ubierasz i wogóle jaka ona piękna:)mam nadzieję że i ja kiedyś będe mieć taka księżniczke w domu:):)Bidolku co to za spaceróka którą wystawiłaś zdjęcie?i w jakiej cenie?bo też na wiosne musze zakupić

Anszka-tyle ząbków ??wooow:)ale idziecie:)

U nas ulewa straszna w domu ciemno aż się zrobiło

12 lata 2 miesiąc temu #550296 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #550308 przez MamaEmilki
My już po spacerku:)

Wcale nie ma tak ciepło jak mi się wydawało

Dałam małej kaszy z owocami i śpi :) Miałam nie dawać ,ale chce zobaczyc czy bedzie sytsza ,bo po mleko,tych słoiczkach to głodna cały czas,buzia sie nie zamyka ;}

Anna-mi też się samochód zepsuł,ale mój facet jest elek-mech i na szczescie nie musze odwozic na warsztat :D

Olga-bo nasze maluchy by już zjadły coś konkretnego ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka