BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #548473 przez Olga
chlopek w tamtej sprawie cisza,juz raczej nic z tego nie będzie :( a to siedzisko wlasnie na tablicy sprzedałam,ale wysłałam kobitce za pobraniem,zeby sie nie martwiła :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #548476 przez chłopek
olga za pobraniem to najlepiej wysyłać, ja musze chyba wystawic ciuchy po chłopakach, troche kasy wpadnie, bo z kasa krucho

12 lata 2 miesiąc temu #548478 przez chłopek
ksawcio na polu bawi sie z kolezanką :) taka dziewczynka od sasiada jest co chodzi do 3 klasy podst

12 lata 2 miesiąc temu #548484 przez MamaEmilki
Hej

U nas nocka ok ,ale rano o 6.00 mała obudziła się z takim płaczem że pierwszy raz tak płakała ,jak wyrwałam z łózka tak myslałam że się przewróce tak mi się w głowie zakręciło:)wziełam ją na raczki i zaraz usneła.Może miała jakis zły sen :)

i odkąd zmienilam mleko to mała głodna co 2 h i zmierzła cały czas ehh :dry:

MM,krecik- fajne bąbelki :)

12 lata 2 miesiąc temu #548502 przez Olga
chlopek ja to mam teraz spokój z Mariki ciuchami,bo masowo wrzuca na szafę i sie wymienia i sprzedaje,listonosz paczek nie nadąża nosić.Teraz Olga podpatrzyła i robi porządek w swoich ciuchach i będzie też wrzucać,tylko czy ona będzie umiała się wymieniać :unsure: Ignasia też te co nie sprzedałam będę po mału wrzucać,może coś sprzedam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #548504 przez km
hej dziewczyny u nas nocka ok, kacper chyba po nraz pierwszy oudzil sie o 5 rano dopiero zjadl 100ml i poszedl spac, a pozniej jak zwykle pobudka 7:30. Dzisija jestem zla jak osa, nic mnie tak nie wkurza jak maly nie chce jesc :angry: :angry: . O 9 chcialam dac mu kasze oczywiscie bylo ze blee, wiec o 10 chcialam mleko tez bleee, przespal sie lobuziak teraz pol godzinki i o 12 dam mu obiadek ktory bedzie jego sniadankiem :angry: Ja to zawsze jak sie wkurze jak nie chce jesc to zaczynam zaraz sprzatac wiec jzu odkurzylam i posprzatalam kuchnie, oczywiscie musialo sie oberwac tez mezowi ze nigdy nei widzi ze trzeba posprzatac, :P ale on to jzu nawet nie reaguje, wie ze zawsze tak jets jak maly nei chce jesc :lol:

krecikjejciu na poczatku zastanawialam sie co to za 2 letnie dziecko., a to twoj brzdac :ohmy: naprawde wyglada dorosle

mm super zdjecie, moj tez na miejscu nie usiedzi nawet sekundy, ubieranie zajmuje z 5 min po odrazu sie przekreca albo nogi wcina, kiedy wracasz do uk, pewnie maz ci mowil ze wiosna u nas nadchodzi duzymi krokami

Ide grzac obiadek malemu i idziemy na spacer po zakupy, milego dnia :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #548507 przez km
olga to fajnie masz z dziewczynami, przynajmniej nie wydajesz majatku na ciuchy, ja po malemu narazie nie sprzedaje ciuchow bo moze sie jeszcze przydadza :laugh: :laugh:

Ja kacprowi prawie wogole nie kupuje nowych ciuchow no chyba ze sa promocje, maly tak syzbko wyrasta ze wszystkiego. U nas co tydzien w niedziele jest targ kolo nas gdzie ludzie sprzedaja rzeczy z domu, i jest mnostwo ciuchow dzieciecyh, tydzien temu kupilam malemu cala siate ubran glownie next, mothercare itp i za wszytsko zaplacilam 4 funty :laugh: :laugh: , albo tez na facebooku kupuje, bo jest grupa swindon for sale i talm tez ludzie wszystko sprzedaja, tym sposobem kupilam pralke, 3 komody, ciuchy co chwile malemu kolyske, stol itp, cale mieszkanie umeblowalam z facebooka, za smieszne pieniadze. :woohoo: :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #548510 przez Olga
km,ale masz fajnie,jja też dużo używanych kupuję,zawsze to trochę taniej.Lubię szukać na allegro itp.Zamiast jednej drogiej,mam za to kilka fajnych ciuszków :)

12 lata 2 miesiąc temu #548536 przez mama89muminka
Ale sie znowu rozpisalyscie, nie nadazam za wami, naprawde!

U nas nowy rytm dnia zaczyna dzialac, Miro sypia po 3 razy w ciagu dnia i nocami budzi sie do 2 razy. Ale za to pobudka codziennie ok. 6 rano, za czym nie przepadam, bo ogolnie jestem spiochem. Dobrze, ze meza jeszcze przez tydzien bede miec :)
Wczoraj sobie sciagnelam gimpa i mi sie po finsku sciagnal, musze teraz kobminowac zeby przelaczyc na polski, bo nie ogarniam...
Ja cos ostatnio spac nie moge, mysle caly czas o wyjezdzie do pl, juz ise doczekac nie moge :D A nie wiem czy wam pisalam, moja mama mowila mi na skyoe ze jak dostala swoj prezent na dzien babci od Mironka to sie poplakala :) A ja jestem zadowolona ze jej sie podoba, rzecz jasna.

U nas pogoda beznadziejna, niby topnieja te zwaly sniegu, ale jakos stopniec nie moga, pewnie zejdzie do polowy kwietnia jak zwykle.. Ech, takie te finskie uroki, na lato czeka sie caly rok, nacieszysz sie miesiac i znowu to samo :P

12 lata 2 miesiąc temu #548540 przez daners
Hej kobitki :)
rany julek nadrabiania mialam ze az z tego wszystkiego niewiem co komu napisac ;]
fotoski babelków sliczniuchne :)

a Moj Fifi jakis taki nie do zniesienia ;/ marudzi juz ma trzecia drzemke hehehe i nabił se guza jeszcze ;/ siedzialam z nim na macie i sekundka fik na zabawke i sliwka mala :()

Ja juz po spacerze teraz czekamy na tatusia :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #548541 przez chłopek
km ale fajnie tez tak chce

12 lata 2 miesiąc temu #548544 przez mama89muminka
Daners moj tez dzisiaj zarobil, bawil sie grzechotka i upuscil prosto na oczko i w ryk od razu... Tez jest marudny, ale to juz chyba zeby, coraz bardziej widoczne sie robia

12 lata 2 miesiąc temu #548549 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink:
Nie ogarniam co natworzyłyście :(
Ale śliczne dzieciaczki wasze-słodkie wszystkie :kiss:
MM Oli nieźle wcina stopy,jak mój Dominik :lol:
U mnie są rodzice,także nie nadrobię was teraz :(
Miłego dzionka mamusie :)

12 lata 2 miesiąc temu #548554 przez krecik
dziewczyny, bo to zbliżenie było, dlatego S. wygląda na takiego doroslego;)A tak serio to jak patrze na niego jak go karmie, to aż mi nie pasuje, tak poważnie wygląda:D

my po spacerku, zaraz próbujemy rybke:)potem na zakupy, potem na impreze:D

ja też kupuje głównie na wyprzedażach albo na all, teraz już mu wkładam 74, czasem 68, ale już kupuje na 80, zawsze top taniej:) Ja nie wyprzedaje, bo dla S. planujemy rodzeństwo, no i ma być we wrześniu Wandzia u siostry, to będzie dla kogo:D

u kuzyna będzie za dwa tyg Filipek, to pożycze co fajniejsze ciuchy,pewnie jak ja z trzy razy wloży do wózka:P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548635 przez Sandra85
No to Wam dam jeszcze jedna fotke :) Bruno sie smieje do tatusia

MM my mieszkamy w Hiszpanii,50km od Saragossy,w malym miasteczku w gorach :) Bruno to pol krwi hiszpan :silly: Ale jest blondynkiem o niebieskich oczach :woohoo: No u Was jest co czytac :laugh: I fotki Maluszkow przesliczne :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka