BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #548636 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #548662 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #548682 przez krecik
Sandra 85, a bo tu same gaduły są:D dopiero by było jakbyśmy sie kiedyś na kawie spotkały:)Bruno ekstra:)

12 lata 2 miesiąc temu #548686 przez Misiowa
Ale dzis beznadziejna pogoda...od rana pada deszcz ze sniegiem. Hancie odstawilismy do dziadkow a sami zrobilismy w koncu wieksze zakupy.
Wczoraj bylam w Smyku i byla wyprzedaz kolekcji jesien zima i wszystko 50% taniej bylo. Takze Hancia ma nowa sukienusie z bluzeczka i leginsami i komplecik ze spodenkami i bluzeczka:) Wszystko 80cm wiec bedzie na wiosne:) Ciekawe kiedy wiosna do Polski zawita...

Krecik Stasio faktycznie wyglada na starszego na tym zdjeciu:) Ale jaki przystojniacha z niego:)

Sandra85 Bruno superowy! Ale Ci zazdroszcze ze mieszkasz w Hiszpanii:)

12 lata 2 miesiąc temu #548723 przez maksiu
Hejka zawitam i ja dopero teraz wiec nie ogarne i nie doczytam was bchyba ze jak dzieciaki usna. U nas dzis dzien na wariackich papierach ale ja sobie odpocelam troche i az mi sie do domu nie chcialo wracac, zalatwilam sobie pojazd, i odwiozlam mloda do domu a sama wparowalam do kuzynki, kurde normalnie brakowalo mi takiego rezerwania sie dopiero wrocilam, i gdyby nie to ze musze kompac maluchy to pewnie bym posiedziala jeszzcze, pogadalysmy sobie nawet poczeswtowala mnie odrobina swojskiego winka mniam mniam
A wy to naskrobalyscie tyle ze nie mam sily czytac nawet nie wiem gdzie skonczylam he he ale pozbieram sie i podczytam o ile dziecikai zasna o normalnej godzinie bo wczoraj to maks usnal kolo 23 a blazej chyba o 00
normalnie pioron w nich wczoraj wlazl bili sie jeden przez drugiego

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548729 przez daners
o prosze mamunie zajete dzis :)

Sandra Bruno fajniutki ile ma cm? bo wyglada na malutkiego ale takiego tyci pulpecika :silly:

u nas sie cos pokrecilo i Fifi wariuje-naszczescie juz spi ;] ale ogolnie cos w niego wstapilo i pokazuje swoje pazurki :)

Kamykowa wkrotce przepis na zycie c.d L:):):):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #548752 przez Sandra85
Daners teraz to nie wiem,ale na koniec grudnia mial 68cm i 7,6kg :) Ale urodzil sie krociutki,bo mial niecale 51cm,a wazyl 3550g :) Mamusie zajete swietowaniem weekendu :silly: Dziekujemy za mile slowa pod adresem synka :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548786 przez mloda_mamuska

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548794 przez MamaEmilki
Moja księżniczka śpi już o 18,00 i chyba już bedzie spała do rana ,bo twardy ma sen ,tylko do której rana :unsure: Mama poprzestawiała czas bo wczesniej była kapiel oj żeby pobudka nie była 0 5 .00

Sandra- i tak jest duży ,moja urodziła się 57cm a na ostatniej wizycie jakies 3 tyg temu miała 68 :)

MM- Moja co prawda jeszcze nie siedzi sama ,chwieje sie na boki,ale tez sie rwie do chodzenia,jak złapie ja za rączki tak przebiera nozkami po mieszkaniu hehe ,śmiesznie to wyglada taki mały chopek :silly:
syn też majac 6 a nawet 7 miesiecy nie siedzial sam stabilnie ale tez sie rwal do chodzenia i wieku 9 miesiecy ładnie juz sam chodził :)

12 lata 2 miesiąc temu #548806 przez daners
Sandra85 napisał:

Daners teraz to nie wiem,ale na koniec grudnia mial 68cm i 7,6kg :) Ale urodzil sie krociutki,bo mial niecale 51cm,a wazyl 3550g :) Mamusie zajete swietowaniem weekendu :silly: Dziekujemy za mile slowa pod adresem synka :)

Sandra to chyba foto przekształcilo;) to ciekawe ile juz teraz ma cm ;] a waga no standardowa jak u wiekszosci :) Moj urodzil sie majac 50cm i wazyl 3050 :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #548844 przez Misiowa
Mm, mamaemilki ale wasze maluchy zdolniachy! Gratulacje:) Ani sie obejrzymy a juz beda chodzic:) Moja mala to nawet nie mysli o chodzeniu takze mysle ze w okolicach roku a moze nawet pozniej bedzie chodzic.

Sandra to Bruno kruszynka przy mojej malej;) Hania 2 tyg temu wazyla 8650:D takze mysle ze niedlugo dobije do 9 kg;)

12 lata 2 miesiąc temu #548855 przez chłopek
mm ksawcio tak robił stał twardo na nóżkach ale za czesto go nie stawiałam bo mu w kolanach szczelało,i lekarka powiedziala zeby za czesto nie stawiać, szybko zaczął chodzić.
Bruno wazy tyle co Sebek, a sebek urodziła sie na 3640kg i na 58 a ile ma teraz to nie wiem bo go nie mierzyli

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #548866 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #548882 przez chłopek
9 jak zaczal próbowac chodzic 12 miesiecy jak zaczał stabilnie chodzic

12 lata 2 miesiąc temu #548884 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka